A.R.O.G.

1.063 Kullanıcı yorumları

stillwater-2
stillwater-2

19 Kasım 2009 tarihinde eklendi
İlk gösterime girdiğinde sinemada izliyecektim ancak filmi izleyenlerden gelen olumsuz eleştiriler üzerine sinemaya gitmediğim gibi filmi izlemekte de aceleci davranmadım.Taaki filmi bugün izleyene kadar.Cem Yılmaz gibi bir isme kesinlikle yakışmayan,izlemediğim onca zamana ve olumsuz eleştirilere değmiş bir film.Kesinlikle izleyecek başka bir filminiz yoksa o zaman izleyin derim.Bunun dışında gece izlememenizi öneririm,çünkü uyumanız muhtemeldir.Emeğe saygı diyerek eleştirimi düşük seviyede de tutmak istiyorum ama ticari duygular emeğin de,senaryonunda,sanatın da önüne geçmiş.Herşeye rağmen bu film dışında Cem Yılmaz hayranı bir kişiyim.Filmi şiddetle izlememeniz önerilir.
ismail7172
ismail7172

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
gora kadar değil malesef cmylmz bu film de kendini biraz basitleştirmiş kötü değil iyi de değil belkide çok fazla bir beklenti içerisine girdim ondandır 10/7 derim...
mimren18
mimren18

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bence Cem Yılmaz her şey çok güzel olacak filminin üzerine çıkmamıştır. Çıkamazda zaten. Ama Recep İvedik ile karşılaştırılamıyacak kadar güzel Fakat Turist Ömer serisinin yanına yaklaşamıyacak kadar da kötü bir film. A.R.O.G.ta G.O.R.A.da modern Turist Ömer havası katmaya çalışıyor ve bence onu çok örnek alıyor Cem Yılmaz. Çünkü Turist Ömer Uzay yolunda filmi vardı (mister spak felan hatırlarsanız) ki G.O.R.A. ona benziyor. Turist Ömer Yamyamlar arasında vardı A.R.O.G.ta onu anımsatıyor. Bence Cem Yılmaz Her Şey Çok Güzel Olacak gibi film çekmeli ya da hiç olmazsa Hokkabaz gibi film çekmeli. Kimseyi anımsatmamalı.
Josephy
Josephy

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Film kesinlikle kötü değildi,sadece bazı espriler herkesce aynı anlaşılabilcek cinsten değildi.Çok derin esprilerde vardı ama yüzeysel esprilerde bulunuyordu.Burda filmi kötüleyenlere aldanmayın,ben tiyatro oyuncusu olarak filmi çok beğendim.Cem Yılmaz esprilerin tamamını ortaya dökmez bazılarını gizler bunu anlamak içinse filmi 2-3 kez izlemek gerekir.Eğer derinlere inerseniz daha ilk filmde hiçbirşeyi kaçırmazsınız.10/9
altuneli
altuneli

4 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Jurassic parka çevirdiniz lan!!! :)Kesinlikle Cem Yılmaz Türkiyenin millet olarak zirveye çıkardığı en doğru tercihtir. Adamda yetenek, cesaret, zeka herşey var. Çıkan üründe güzel olacak tabi. Kim korkmadan tek başına gömüyor okadar parayı? Şahan mı? Şahan çok sevildi ama yaptığı piyasa malı filmle sinemada bekleneni veremedi. Herkes TV deki iyi işleri gibi olacağını umarken vasat bile denilemeyecek kadar kötü bir filmle karşılaştı. Yani Recep İvedike merakla gitti millet büyük çoğunluk memnun olmadı. Şimdi İvedik 2 ye kim gider merak ediyorum...Oysa Cem Yılmazın oynadığı filmlere bakın adam firesiz gidiyor.Ayrıca bu filmin çok az gişeyapmasıda bir olasılık. Bunu Cem Yılmazda biliyor ama kalitesine güvendiğinden korkmadan yine yapıyor yapacağını. Bence çok eğlenceli bir film çıkacak. Birkere konusuyla bir ilk. Zamanda yolculuk va,r tarih öncesi zaman var, dinazorlar dünyası var bunlara ilaveten bizim yurdum insanı muhabbetleri var daha ne olsun gülmek için?
wolverine12
wolverine12

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Espiriler iyi di ama bence bir iki kere izlenirse daha güzel anlaşılı espirileri ben beğendim cem yılmazı artık tanıdık gora, hokkabaz dan o yüzden fazla kötü eleştiriyi hak ettmiyor bence
kriker1905
kriker1905

24 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bu film izledikçe hoşunuza gideceği için daha sonradan anlaşılacak kıymeti. Ahada görürsünüz
soressasor
soressasor

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
maelesef parama kıyıp yahşi batıya giitim...tam bir fiyaskoydu. Cidden komik bir şey bulmadım...hiç gülmedim... Bide şundan anlamadım son dönem sözde komedi türk flimlerin çoğunda mutlaka Gay karakterli biri vardır. Neden? Komik oldukları için mi'sanmıyorum.
sekegu
sekegu

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Beğenmeyen arkadaşlara soruyorum nereyi beğenmemişler çok merak ettim.Tamam 100 üzerinden 100 değil ama en az 90
Siyahatlyprens
Siyahatlyprens

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Kesinlikle tam bir hayalkırıklığı...Tüm CemYılmaz hayranları olarak filmin aylarca vizyona girmesini bekledik. hiç bir eleştiri veya fikri dinlemeden, hatta dikkate almadan gözümüz kapalı girdik filme ve filmin 2. yarısında 'ne zaman bitecek acaba' dedirten bir yapımla karşılaştık...Tüm filme Genel olarak bakarsak eğer; oldukca basit ve kopuk bir senaryo, kendini tekrar eden espiriler, basit düzeyde kurgu, ve bazende gereğinden fazla uzatılmış sahneler...Kimse Cem Yılmazdan bu kadar basit düzeyde bi film beklemezdi bu yüzden insanlar hiç tereddütsüz bütün salonu doldurdu fakat genel olarak gişe sayısına bakıldığında 5 milyon hatta 10 milyon izleciyi toplamış olsa dahi memnun kalmayan seyirciyle yapılmış gişenin ve izleyici sayının hiç bir önemi olmadığı düşüncesindeyim..Cem Yılmaz önceki yılların birikimi ve insanlara sağlamış olduğu güven duygusuyla bu filmin pazarını oldukca yüksek tutabildi. Peki bir sonraki filminde bu derece hayalkrıklığına uğramış ve Cemyılmaza olan güvenini kaybetmiş izleyiciyle tekrardan başarı yakalayabilecekmi acaba... Son olarak verdiğim parayı ve harcadığım zamanı haketmediğini düşündüğüm bir filmdi...Kimseye Tavsiye Etmiyorum...
eraysinema
eraysinema

6 Aralık 2008 tarihinde eklendi
vasatı geçemedi bence film bile diğildi vediğim
paraya yanıyorum.filmde belirli sahnelerde
güldüm.özge özberk filmde yoktu bile futbol
sahnesi çok güzeldi
selçuk kara
selçuk kara

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bence 5 para etmez bir film ne olduğu ne anlattığı belli değil bilete verceğiniz paraya yazık
emre3294
emre3294

29 Ocak 2009 tarihinde eklendi
recep ivedik arog danda gora danda çok daha temiz bir film.küfür diyip duruyosunuzda 1 tane bile yok küfür recep ivedikte.maksat çamur atmak olsun.
yasoergin
yasoergin

6 Aralık 2008 tarihinde eklendi
GORadaki gibi kahka atmasanızda, eğlendiren bir film olmuş. Fakat sinemanın cıkısında cogu ınsanın hayal kırıklıgı yasadıgını gorebılıyorsunuz. Büyük beklentilerle gitmemek lazım.7/10
darknessfuck
darknessfuck

3 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Türkiyede bu tür yapımların daha sık yapılması lazım. İnsanlar artık dram,aşk izlemekten bıktılar çünkü...İyi seyirler.