arkadaşlar öncelikle cem yılmazı böyle bi film yaptığı için kutlarım 10 numara bi film her zaman yaptığı işin üstüne eklemeler yaparak yoluna devam ediyor bravo,film tek kelimeyle süperdi,konu farklı taş devri komedisi yapmışlar bu türkiyede ilk kez yapılıyo bence bundan daha iyisi yapılamaz.Bir yazar demişti köşe yazısında arog vizyona girdiği 3.gün ismini hatırlamıyorum türkiyede 9 tane daha cem yılmaz olsa işte türkiye tam anlamıyla yaşancak yer olur.Cem yılmazlar kolay yetişmiyor kıymeni bilelim...
ben hiç bi cem yılmaz filmin çok fazla zevk almadım bunu da sinemada izlemeyeceğim ve erken de izlemicem yani çıkmasını beklemiyorum fragmanını da özenmeden yaptıklarını düşünüyorum örneğin o çıkan elyn canavarını cmylmz ın eliyle boynuna ittirdiği çok açık belli oluo cemyılmaz şimdiki gösterilerene(dvd) özen göstermediği gibi bunada özenmemiş.çünkü bir kısım insan cemyılmazın yapıtlarına körükörüne bağlanmış ve cmylmz da bunlara güvenio yan gelip yatıo.nese gelsin görek.
Çok sönük bir film.Senaryo zayıf maalesef.Cem Yılmazın eleştirileri dikkate alarak hiç küfür kullanmaması güzel.İnce espriler güzel,yerinde kullanılmış.Bu incelikler bile filmi kurtarmaya yetmemiş bence.Fragmanı ilk gördüğümde 'ne yani,koskoca Arog futbol muhabbeti üzerine mi?' diye şaşırmıştım.İnsan memleketin en komik adamından daha orjinal filmler izlemek istiyor.
Cem Yılmaz denildiğinde bol espirili bir filmdir diye düşünmüştüm ama daha ziyade fantastik ağırlıklı macera filmi olmuş. Kasvetli fantastik filmler yerine neşeli bir film izlediğinizi düşünün aynen öyle. Komedi filmi diye gittiğimde biraz hayal kırıklığı oldu o açıdan. Verdiğiniz paraya değdi değmedi o tartışılır ama görsel açıdan şölen denilecek bir film olmuş. Yani sinemada bir film izlenecekse bence bu şekilde olmalı yoksa öbür türlüsü zaten Stand Upa giriyor ve onun için sinemaya gitmeye gerek yok bence.
Film eleştirildiği kadar kötü değil bence ama goranın yanına yaklaşamaz.ben izlerken sıkılmadım yer yer eğlendim de.kısacası izlenebilir ama çok iyi bir film değil.
film çok saçma, öncelikle filmde arif 1 milyon yıl öncesine gidiyor ve dinazorla karşılaşıyor, dinazorların soyu 65 milyon yıl önce tükenmiştir dinazorla karşılaşması imkansızdır, ayrıca türkiye sınırlarında dinazor yaşamamıştır,bir diğer saçmalık ise spor yorumcusununda o çağda belirmesidir iğrenç yani, diğer bir saçmalık yüzüğün olayların sınunda arifin eline geçmesine rağmen, yıllar sonra yapılan kazılarda çıkması, onda olan birşey aynı anda başka biyerde olmuş oluyor,, kısacası senaryo berbat, cem yılmaz gibi birisinden bunu beklemesdim..
hahahaha........ film daha viztona girmedi.......... ama puan mukemmel............ hahaha....... oy verenleri kutluyorum heralde rüyalarında filmi izlediler......
bugün saat 5te gittim salon tamamen doluydu filme dönelim başındaki küçük espirilerle ısıtan demiycem kahkaha attıran diğer filmlerin tam tersinde 2. kısımda karınları ağrıtan manyak bir filmdi.
cem yılmazı sevmiyorsanız,küfürlü film istiyorsanız,espriden anlamıyorsanız başka filme gideceksiniz.benim gittiğim sinemada ben dahil herkes gülmekten öldü kriter buysa.benimde bir iki sahnede gözlerimden yaş geldi,filmin sonuna kadar kahkaha attıran bir komedi filmi zaten dünyada yok.ellerine sağlık cem yılmazın.10/10
bence bu filme komik değildi diyenler ya esprileri anlamışlar yada o kadar karamsarlarki gülmek onlara zor geliyor...ben tekrar gitmeyi bile düşünüyorum
Bencede şov yapmayın.Bu filme daha kötüsü yok diyenlerin saçmaladığını düşünüyorum.Türk komedi filmlerinin yerlerde süründüğü düşünülürse bu filmin oscar alması gerekir.