gorayı izlediğimde beğenmemiştim fakat arog onu da arattı yani. ne amacı ne eğlencesi ne de komedisi olan bir filmdi. filmden aklımda kalan tek şey cem yılmazın sanki burnu sıkılıyoprmuş gibi kulak tırmalayan sesiydi. işte bu filmden bile kötüydü.
bu film hakkında yapılan yorumlar çok çelişkili kimi filmi gereğinden çok övüyor kimisi de gereğinden fazla yeriyor bence arog iyi bir hafta sonu seyirliğinden öte pek fazla bir şey değil ha gora veye recep ivedik yada çılgın dershane gibi vasatın bile çok çok altında bir yapım değil her şeyden önce cem yılmaz hollywood un fantastik komedi formlarına yakın başarılı bir sinematografi oluşturmayı ve bunda abartıya kaçmak yerine filmin içine olumlu şekilde yayarak bir görsel zevk oluşturmayı bilmiş işin açıkçası film abüsrtlüğüde tam kıvamında tutarak hikayesini samimi yoldan ilerletiyor filmin en(tek) büyük başarısıda bu bence zaten arog bayramda bol vakti olan bir insanın vakit öldürmek için izlemesi gereken bir film ve işin aslı o kadar reklamı ypılması yada tüm sinema rogramlarında bu kadar yer kaplaması gereken bir film değil arog için çok uzun yazılar uzun tahliller yada bireysel analizler yazmaya gerek yok sadece boş vaktiniz varsa ve vizyonda gerçekten kötü filmler varsa(ki vizyonda ki tüm filmler bu konuda sıkı bir yarış içerisndeler) gidin derim aksi taktirde pek de vakit ve nakit harcamaya deyecek bir film değil arog
reklamlarla fragmanlarla pohpohlama olmuyor işte malesef Türk sineması üretken değil,neden yabancı komediler gibi film yapamıyoruz senaristler bence şapkayı önlerine koyup düşünmeli,film kötü değil ama yakışmamış,vasat bir yapım,cem yılmazda böyle yaparsa biz artık hiç türk komedi filmlerine gitmeyelim.
bu kadar eleştirildiğine göre iyi diyenler kusura bakmasın o kadarda iyi değildi. konusu yoktu sıradan bilindik bir konuyu işlemişti senaryada zeka yoktu yurdum fıkralarından espirilerle film çekilmiş işte. kötü değil ama iyide değil. cem yılmazdan dünyaya izletebileceğimiz filmler bekliyoruz ama bize bile izletemez oldu...
maelesef parama kıyıp yahşi batıya giitim...tam bir fiyaskoydu. Cidden komik bir şey bulmadım...hiç gülmedim... Bide şundan anlamadım son dönem sözde komedi türk flimlerin çoğunda mutlaka Gay karakterli biri vardır. Neden? Komik oldukları için mi'sanmıyorum.
Kesinlikle tam bir hayalkırıklığı...Tüm CemYılmaz hayranları olarak filmin aylarca vizyona girmesini bekledik. hiç bir eleştiri veya fikri dinlemeden, hatta dikkate almadan gözümüz kapalı girdik filme ve filmin 2. yarısında 'ne zaman bitecek acaba' dedirten bir yapımla karşılaştık...Tüm filme Genel olarak bakarsak eğer; oldukca basit ve kopuk bir senaryo, kendini tekrar eden espiriler, basit düzeyde kurgu, ve bazende gereğinden fazla uzatılmış sahneler...Kimse Cem Yılmazdan bu kadar basit düzeyde bi film beklemezdi bu yüzden insanlar hiç tereddütsüz bütün salonu doldurdu fakat genel olarak gişe sayısına bakıldığında 5 milyon hatta 10 milyon izleciyi toplamış olsa dahi memnun kalmayan seyirciyle yapılmış gişenin ve izleyici sayının hiç bir önemi olmadığı düşüncesindeyim..Cem Yılmaz önceki yılların birikimi ve insanlara sağlamış olduğu güven duygusuyla bu filmin pazarını oldukca yüksek tutabildi. Peki bir sonraki filminde bu derece hayalkrıklığına uğramış ve Cemyılmaza olan güvenini kaybetmiş izleyiciyle tekrardan başarı yakalayabilecekmi acaba... Son olarak verdiğim parayı ve harcadığım zamanı haketmediğini düşündüğüm bir filmdi...Kimseye Tavsiye Etmiyorum...
Çok sönük bir film.Senaryo zayıf maalesef.Cem Yılmazın eleştirileri dikkate alarak hiç küfür kullanmaması güzel.İnce espriler güzel,yerinde kullanılmış.Bu incelikler bile filmi kurtarmaya yetmemiş bence.Fragmanı ilk gördüğümde 'ne yani,koskoca Arog futbol muhabbeti üzerine mi?' diye şaşırmıştım.İnsan memleketin en komik adamından daha orjinal filmler izlemek istiyor.
film çok saçma, öncelikle filmde arif 1 milyon yıl öncesine gidiyor ve dinazorla karşılaşıyor, dinazorların soyu 65 milyon yıl önce tükenmiştir dinazorla karşılaşması imkansızdır, ayrıca türkiye sınırlarında dinazor yaşamamıştır,bir diğer saçmalık ise spor yorumcusununda o çağda belirmesidir iğrenç yani, diğer bir saçmalık yüzüğün olayların sınunda arifin eline geçmesine rağmen, yıllar sonra yapılan kazılarda çıkması, onda olan birşey aynı anda başka biyerde olmuş oluyor,, kısacası senaryo berbat, cem yılmaz gibi birisinden bunu beklemesdim..
çok kötü.berbat.yani bir daha cem yılmaz böyle bir senaryo yazmasın.berbat ya .bu ne abi böyle.vallahi yazık ya izlemeyin sakın hiç gerek yok.berbat ötesi bir filim...
Çok emek harcanmış teknolojide iyi kullanılmış efektler harika kostümler iyi ama film hiç tad vermedi.salonda bir kaç kez gülme sesi duydum.çok heyecanlı ve çok beklenti içerisinde gitmiştim ama sarmadı beni.son olarak yapım aşaması türk sineması için çok iyi emek ve ekip saygıyı hakediyo.
cem bu filmin hikayesini gösterisinde bize anlatsa eminim karnımız ağrıyabilirdi gülmekten ama film fiyasko. cem hayranı olarak üzüldüm , kariyerini resetliycek yakında ama farkında değil. böyle filmler çekmeye devam ederse küfre bayılarn çocuklardan ibaret bi seyircisi kalıcak :D .olmamış! vakit kaybı, bir cem yılmaz hayranı olarak(2003 den beridir takip ederim kendisini) bu filmi izlemeyin diyorum!
arog fılmını begendım dıyenlere hayret edıyorum cem yılmaz resmen ınsanlarla dalga gecmıs bu kadar basıt sevıyesız bır fılm yapılabılırmı ve fılme mılyonlar gıdıyor ne komedı var ne konu var duzgun oyuncu bıle yok fılmde zaten zamana da paraya da yazık