bu kadar güzel konu ile daha ilginç şeyler yapılabilirdi ABD de şu tarih olsa şimdiye kadar kaç tane oskarlık film yapmmışlardı biz sadece film yapmak için yapıyoruz... çok üzücü
olmaz böyle, daha ne kadar dalga geçecekler osmanlıyla. türkiyede kaliteli film yapılmıyor. komedi yaptıklarını zannediyorlar. aslında hiç bir filmi beceremiyorlar.
film gerçekten komik :) şunu da unutmamak gerek eğer "Mustafa Kemal Atatürk" olmasaydı, şu zamanda bile osmanlı diye birşey kalmazdı!!! Birçok şeyi ATA'mız sayesinde kazandık. Bunu da unutmamak gerek.. Ata Demirer'i tebrik ediyorum. :)
arkadaşlar bu bir komedi filmi olacak, tabiki bişeylerle dalga geçecek, Bazı durumlara espiriyle yaklaşacak, bundan rencide olunmaması gerekiyor Hem filmin adını unutmayalım osmanlı cumhuriyeti "osmanlı devleti(imparatorlugu)" değil bunuda düşünelim derim. Hem bazı şeylere espiriyle bakmanın kötü bir yanı olduğuna inanmıyorum sonuçta biz neyin ne olduğunu biliyoruz
abi ne yaptınız ya iki dakkalık bi fragmanla fikmi vatan hayini ilan ettiniz belki çok güzel msj lar veriyodur türk sinamasına cesater lazım alın size cesaret bu kafayla gdersek işi zor türk işi sinamanın
amerikalılar ve yahudiler rezil tarihlerini geçmişlerini bize kahramnalık dolu filmlerle anlatsın gözlerimizi boyasınlar. bizimkiler onurlu ve şah olan geçmişlerini ancak komedi filmi yapsınlar ne kadar güzel :| .....
inşallah osmanlıyı yerecek görüntüler yoktur içinde gerçi olmaması gibi bi htimal göremiorum ama hadi hayırlısı
onurlu geçmişinizle yerinmek yerine ona sahip çıkmayı deneyin....
Bence bu film komik ama tam olmamış.Çünkü biraz değişik tam izlemeden bişi söylenmez ama fragmanlara bakarsak işte başka sitelerden You.... mesela 1.Recep İvedik 2.A.R.O.G 3.Osmanlı Cumhuriyeti Fark ta ettiyseniz Osmanlı Devleti deil Osmanlı Cumhuriyeti
belki çok komik ama daha çıkmadı çıktıysada ben izlemedim ama şimdiden diyebilirimki birçok kesmin haklı tepkisini çekecek umarım bazı kesimlerin duygularıyla dalga geçilmemiştir büyük ihtimalle öyle yapmışlardır ama yanlış olur