Osmanlı Cumhuriyeti
2,9

sitemay44
sitemay44

4 Mart 2008 tarihinde eklendi
Bence konik bir flim olur ama atatürkün lider olmaması gibi bişeyi duyunca kurtuluş savaşı olmamasını okuyunca tüylerim ürperdi
maxpayne1986
maxpayne1986

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
bu kadar güzel konu ile daha ilginç şeyler yapılabilirdi ABD de şu tarih olsa şimdiye kadar kaç tane oskarlık film yapmmışlardı biz sadece film yapmak için yapıyoruz... çok üzücü
jonis-joplin
jonis-joplin

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
Bu film nezaman vizyona giricek .
nobly1
nobly1

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
olmaz böyle, daha ne kadar dalga geçecekler osmanlıyla. türkiyede kaliteli film yapılmıyor. komedi yaptıklarını zannediyorlar. aslında hiç bir filmi beceremiyorlar.
cenkser
cenkser

2 Mart 2008 tarihinde eklendi
fragmanları izlediğim kadarıyla iyi bir film gibi duruyo ata demirer zaten çok beğendiğim bir komedyen bu filmi mutlaka izlemem lazım
vcn7
vcn7

11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
film gerçekten komik :) şunu da unutmamak gerek eğer "Mustafa Kemal Atatürk" olmasaydı, şu zamanda bile osmanlı diye birşey kalmazdı!!! Birçok şeyi ATA'mız sayesinde kazandık. Bunu da unutmamak gerek.. Ata Demirer'i tebrik ediyorum. :)
faramir-cvs
faramir-cvs

11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar bu bir komedi filmi olacak, tabiki bişeylerle dalga geçecek, Bazı durumlara espiriyle yaklaşacak, bundan rencide olunmaması gerekiyor Hem filmin adını unutmayalım osmanlı cumhuriyeti "osmanlı devleti(imparatorlugu)" değil bunuda düşünelim derim. Hem bazı şeylere espiriyle bakmanın kötü bir yanı olduğuna inanmıyorum sonuçta biz neyin ne olduğunu biliyoruz
herobuck
herobuck

11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
abi ne yaptınız ya iki dakkalık bi fragmanla fikmi vatan hayini ilan ettiniz belki çok güzel msj lar veriyodur türk sinamasına cesater lazım alın size cesaret bu kafayla gdersek işi zor türk işi sinamanın
xezaludelal
xezaludelal

11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
iyi bir film olacak gibi bekleyelim bakalım
grim-guner
grim-guner

8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Ya komik olmasını boşverin bizim atalarımıza saygısızlık etmesinlerde
met85
met85

8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
amerikalılar ve yahudiler rezil tarihlerini geçmişlerini bize kahramnalık dolu filmlerle anlatsın gözlerimizi boyasınlar. bizimkiler onurlu ve şah olan geçmişlerini ancak komedi filmi yapsınlar ne kadar güzel :| .....

inşallah
osmanlıyı yerecek görüntüler yoktur içinde gerçi olmaması gibi bi htimal göremiorum ama hadi hayırlısı

onurlu geçmişinizle yerinmek yerine ona sahip çıkmayı deneyin....
canerrrbaba578
canerrrbaba578

8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Bence bu film komik ama tam olmamış.Çünkü biraz değişik tam izlemeden bişi söylenmez ama fragmanlara bakarsak işte başka sitelerden You.... mesela 1.Recep İvedik 2.A.R.O.G 3.Osmanlı Cumhuriyeti Fark ta ettiyseniz Osmanlı Devleti deil Osmanlı Cumhuriyeti
burusaga
burusaga

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
ewet enteresan bi şey olacağa benziyo
karafazli
karafazli

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
belki çok komik ama daha çıkmadı çıktıysada ben izlemedim ama şimdiden diyebilirimki birçok kesmin haklı tepkisini çekecek umarım bazı kesimlerin duygularıyla dalga geçilmemiştir büyük ihtimalle öyle yapmışlardır ama yanlış olur
t-26
t-26

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
ilginç ve değişik bir senaryo,bence güzel bir film olucak gibi