Osmanlı Cumhuriyeti
2,9

buzutku
buzutku

23 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Süper! Gerçekten... İzleyin, izlettirin.
gulcanarslanlar
gulcanarslanlar

22 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Çok iyi bir filmdi. Çok duygulandım. Ama komik değildi. Çok dramatikti. İzleyin bence
beslank
beslank

22 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Film çok güzeldi.Ama konu olarak komedi yazılış.Tam aksine bir dram filmi.Ben gülmeyi umuyordum ama ağladım.Ama anlamlı bir ağlamaydı.Çünkü devletin bugünkü durumunu Osmanlıya uyarlamışlar.Bence çok anlamlı bir film.Ayrıca son_mektupa katılmıyorum.Senin o hataları aramak yerine filmi anlaman gerek.Padişah ta bir insan.Tabii yardım eder ama abartılmış.Sadece o yanları komik.Yinede çok güzel bir filmdi.Tüm oyuncuları tebrik ederim...
orsau
orsau

21 Haziran 2009 tarihinde eklendi
vasatın altında bir film. doğrusu gani müjde den daha iyi bir yapıt beklerdim. Güncel veriler içerse de abartı da var.
dubleman
dubleman

18 Haziran 2009 tarihinde eklendi
bu puandan daha iyisini hakeden bi film. Sadece komedi die izlersek filmi belki bu kadar bi puan doğru olabilir ama film bize şuanki halimize şükretmeyi anlatıyo... Biraz ders almamız gereken bi film...
yasincim1982
yasincim1982

30 Mart 2009 tarihinde eklendi
Acizane fikrim film diyemeyecegim bu absurt videonun çekimi için harcanan emeğe yazık. Ne oyunculuk Ne bütünleşme... güldrmek için kendini bu kadar kasmananın manası nedir ki?
duncan-sheker1907
duncan-sheker1907

12 Mart 2009 tarihinde eklendi
en sonunda agladıgım filmdi.filmin sonu harikaydı gerckten...
mert77789
mert77789

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
İ.Ğ.R.E.N.Ç Gittiğim en iğrenç filmdi.Komedi arayışları içinde gittim ama hiç komedinin "k" sini bulamadım 10/2
cadi2050
cadi2050

4 Şubat 2009 tarihinde eklendi
çok iyi bir film değildi ama yinede gidince pişmanlık duymazsınz atatürk olmasaydı ne olurdu? film bence bunu anlatiyor
ramo-cent
ramo-cent

1 Şubat 2009 tarihinde eklendi
tek kelime berbat ötesiiii.gülmek içinb dğeil boş vakityi olanların zaman geçirmek için izleyeceği bi tür
mex-15-05
mex-15-05

30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
ehh işteeelik bi film.ama fragmanında komedi filmi oldugu sanılıyor.alakası yoktu :S
barissaglam
barissaglam

29 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Ben eleştirmenlerin gazabına uğradım. Kötü dediler filme gitmedim. Ama ne iyi oldu ki yanıldım . Film Mustafadan bile daha çok mesaj yollayabilmiş. Bugünün Türkiyesini anlatmış ve hatta ilerisini. Bunlar olabilirdi v hala da olabilir. Bu film anlayanlara vatanımıza sahip çıkmamız gerektiğini anlatıyor.
ebruu-2009
ebruu-2009

21 Ocak 2009 tarihinde eklendi
kötü bi film.atadan beklentilerimi karşılayan bi film asla değil.
turkuvaz95
turkuvaz95

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
çok beğendim. vermek istediği mesajı, filmi adam gibi kavrayan çok rahatlıkla anlayabilir.

özellikle:"Uçurtmalar rüzgâr sayesinde uçmaz rüzgâra karşı durdukları için yükselirler." sözünü çokkkkkkkkkkkkk beğendim . anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna azzzzzzz!!!!!!!!!!
durak58
durak58

17 Ocak 2009 tarihinde eklendi
osmanlı cumhuriyeti komik olmamakla beraber idare eder.komik film beklentisi insanları hayal kırıklığına uğratmış.