Osmanlı Cumhuriyeti: en yeniler yorumlar - Sayfa 2
2,9
mstfa86
1 değerlendirme
2 Aralık 2008 tarihinde eklendi
tum beklentilerimi yıkan berbat bi film ya..hem zaman kaybı hem para... Ata niye oynamış anlamadım herhengi bi oyuncu koysalarmış en azından komedi beklentimiz olmazdı..
bi de senaryoda cok fazla aşağılanmış osmanlı ve osmanlı padişahları..
Al Kahpe Bizansı, vur Osmanlı Cumhuriyetine. Gani Müjde kitapları da dahil zaten hep bayat esprilere dayalı mizah yaptı, daha doğrusu yapamadı. Filmi izlemedim ama Gani Müjdenin mizah anlayışını bildiğimden sonucun ne olduğunu çok iyi biliyordum. Yazık ki insanlar bu filme de gişe yaptıracak. Türkiyede belli başlı adamlar adam yokluğunda ortaya çıkmış ve isim yapmışlar ve hala da iş yapabilmekteler. Bu tip adamlar sağlam sanat anlayışı olan ülkelerde silinir giderler, bizde ise sürekli varlar ne yazık ki.
Film tam bir hayal kırıklığı!Gani Müjde den bu kadar kötü ve vasat bir senaryo asla düşünmemiştim.Sosyal mesajları çok basit,kadro yetersiz,senaryo çok çok kötü...Filme sakın gitmeyin derim!
Buna iyi filim diyen birinin aklında şüphe ederim doğrusu.Bir insan filminde kendisine ve milletine ancak bu kadar küfredebilir diyorum.Nedense ABDnin dünyayı yönettiğini herkes bilirken biz amerikayı sadece bizimle düşmanmış gibi gösterip neler yapıyoruz böyle.Bizim milletimiz böyle metal fırtınalara böyle filim saçmalıklarına yakışır değil.Tüm teknik ekip ve oyuncuları kınıyorum
malesef bekletimizin çok altında kalmış,güldürürken düşündürmeyi amaçlayıp ikisini de tam olarak becerememiş ve ata demirer hayranlarını üzecek bir film olarak gitmenizi çok fazla tavsiye edemicem
Bu filmi geçen gün izledim gitmeden önce açıkçası çok büyük umutlar besliyordum ama film tam bir fiyasko olmuş tarih arasanız yok,konu deseniz çok sınırlı,mekan deseniz bi kaç yerde sürekli çekim yapılmış kısacası son zamanlarda izlediğim en kötü Türk filmi,şiddetle söylüyorum kesinlikle bu filme gitmeyin gitmek isteyenleride uyarın..
Gani Müjdeye ve Ata Demirer e bu kadar saçma bir filmi yakıştıramadım.Yanımda arkadaşlarım olmasa ilk yarı bitmeden çıkacaktım. Osmanlıyı bu derece kötü gösterip, Osmanlı padişahını ayyaş ve uçkur düşkünü gösteren zihniyete yazıklar olsun.Her sahnesi ayrı bir rezalet.
bu filme gidilirmi abi derseniz ben de evet gidilir abi ama amaç sadece yapımcıya para kazandırmaksa yada filmde bi akraban varsa ayıp olmasın diye gidilir derim başka türlü gitmemen için önüne yatar gidiceksen beni ezip geçmelisin derim :)
bu kadar kotu bı fılm olur hayatımda gomedadan sora gıttıgım en kotu fılmdı.. gülek dıe gıttık az daha aglıcaktık fılme gıdecekler varsa solım paralarına yazık hıc gıtmesınler ben bıle daha ıyı bı konu yazardım bu fılme..
Kesinlikle çok kötü bir film!!!! Daha önce izlediğim hiçbir filmin fragmanı beni bu kadar yanıltmamıştı. Komedi filmi diye gittim fakat dram gibi bişey izledim. Ata Demirere yazık olmuş. Keşke Gani müjdenin bu kötü projesini reddetseymiş. yazık olmuş