Osmanlı Cumhuriyeti
2,9

anadolununincisi
anadolununincisi

22 Kasım 2008 tarihinde eklendi
kısacası milletimiz 600 yıllık OSManlı geçmişimizi hiçe saymış.yazıklar olsun...ataturk büyük işler yaptı akıllı ve zeki biriydi lakin bunların bu şekilde dalgaya alması çok ama çok zoruma gitti başta ata demirer olmak üzre tüm film ekibini ve filmi alkışlayanları kınıyorum...saygılar...10 üzerinden -0-
tahsinkarakoc
tahsinkarakoc

22 Kasım 2008 tarihinde eklendi
büyük umutlar ile beklediğim ve peşime arkadaşlarımı takıp gecenin bi vakti gittiğim vasat bir filmdi. ne komik ne dram ne aşk film bile değil..
basakimren
basakimren

22 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Eğer komedi bekliyorsanız baştan uyarayım gülemediğim gibi tebessüm edicek sahne bile bulamadım.Tarih filmi diye geçiyor ama izleyicilere verdiği tarihi bir öğretisi de yok!Bir padişahın dramını anlatmaya çalışmışlar ama konunun işlenişi okadar sıradan ki olayların gidişatı sizi hiç şaşırtmıyor.Anlatılan bi aşk var ama Vildan Atasever maalesef oyunculuk adına kendinden bişeyler katamamış bu aşkı inandırıcı yapmak için..Kısacası bu filmdeki tek başarılı isim Ata Demirer, ancak o bile kurtaramamış filmi vasat diyorum!.....
ekozade
ekozade

22 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Demode ve zaman kaybı bir film. Ata demirerin oyunculuğu çok kötü ve bir türlü 7.osman olamamış. 15 yıl öncesinden gelen espriler ise güldürmüyor bile. Ödeyeceğiniz paraya ve kaybedeceğiniz zamana yazık.
tanker26
tanker26

22 Kasım 2008 tarihinde eklendi
kahpe bizans osmanlı cumhuriyeti.al birini vur ötekine.başkada bişey demiyorum.
mokocjinatzu
mokocjinatzu

22 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Dev oyuncu kadrosu bile filmi kurtaramamış tamamen paranıza yazık filmin bitmesine 15dk kala salonu terk ettim şimdiye kadar izlediğim filmlerden en kötüsü desem yalan olmaz..
mr-shadow
mr-shadow

21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Hayatımda seyrettiğim en kotu fılm olabilir sanırım bundan daha kotusunu ınanın ızlememıştım bir film düşünun ilk yarısı boyunca sadece tek bır kufure guluyor seyırcı !
Gelişen turk sinemasındakı en başarız yapımlardan bırı bence, konu var film yok, Bir filmin bir formatı olur ya komık, ya tarihi, ya belgesel, ya duygusal, bundan daldan dala uçmuşlar ıkı kufur sonuna ver duygusal bı sonu seyırcıye, yok boyle bir şey, hele amerıkalı turk dıalogları koymuşlar sınemadakı herkes of çekıyor o derece sıkıntı verıcı bıtsınde gıtsın turunde bir film işte
10 uzerınden 1
fingerling-2
fingerling-2

21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
böyle bi kadrodan nasıl böyle bişey çıkarmışlar oda bir başarı bişey diyorum çünkü film kategorisine koyamadım vaktinize paranıza yazık olur.
hakan-tokgoz
hakan-tokgoz

Ne Komedi , ne dram .!
Kimliksiz bir film olmuş.
Verdiğim paradan çok kaybettiğim vakte acıdım.
Gitemyi düşünenle bir kez daha düşünsün.
metinsaglik
metinsaglik

21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
dün mustafa belgeseline gitmiştim, bugun buna gittim. hayatımda üstüste izlediğim en kötü filmlerdi diyebilirim. verdiğim paraya yazık. kaliteden yoksun basit bir konu işlenmiş (o. cumhuriyeti). daha kaliteli filmler bekliyoruz.
sinisa-2
sinisa-2

Filmden az önce çıktım.
Klasik bir Gani Müjde filmi olmuş. Ata Demirer bile kurtaramamış.
Çok kötüydü..
becqaly
becqaly

21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bu filme kötü desem iltifat etmiş olurum!... paranıza yazık
freelylove
freelylove

19 Kasım 2008 tarihinde eklendi
işin içinde gani müjde varsa mutlaka soru işareti vardır neden osmanlının günümüzdeki traji komik hali anlatılıyorki öyle bi durum olmayacağı biline biline tarihin en ciddi ve uzun kalmış bi devletine neden dokundurma ihtiyacı olur anlamam belkide daha güzel olurdu nerden biliyoruz neden bi dalga geçme şuuru bitiyo anlamış değilim.