Tarihi denilince saçma oluyo arkadaşlar neresi tarihi filmin resmen kurgu onu da becerememişler ama neyse...Eğer gülmek istiyosanız A.R.O.G.a felan gidin bu filme öyle bi beklentiyle gitmeyin pişman olursunuz...
osmanlının padişahlarını günümüze uyamayacağını, günümüz aletletlerini kullanmalarındaki ironi üzerine kurulu basit bir film. ata demirerin oyunculuğu izlenir kılıyor filmi. senaryo ilk başta insana ilginç geliyor ancak gani müjdenin absürt espri anlayışının tipik bir örneği olmaktan öte gidemiyor. kendini değiştiremiyor gani müjde. kahpe bizan da tıpkı osmanlı cumhuriyeti senaryosuna benziyordu. çapıklıklar üzerine kurulu. ancak bu konuyu da iyi işleyememiş. 5/10
Bu konuyu ciddi bir film olarak çekselerdi çok iyi bir film çıkabilirmiş ortaya, yada tam anlamıyla bir komedi filmi çekselermiş ama ikisini birbirine karıştırınca çok daha iyi bir film çıkabilecek bir konu harcanmış ve espriler daha iyi yazılabirlirmiş, bu arada mantık hataları yazılamıycak kadar çok yazmıyorum. Sonuç izlemeye değer değişik bi konu.
filme komedi diye gittim ve hayalkırıklığı yaşadım.fragmanlara sadece filmdeki bir kaç komik sahnesinin gösterilerek insanların beklentilerini bu yöne çekmek istemeleri çok yalnış.film gerçekten çok kotü.mesaj vermek isterken resmen saçmalamışlar.filmi ikinci yarısında terk etmediğim için pişmanım.
berbattı tek kelime ileeee işkence dolu saatler çok pişman oldum filmin yarısı olmadan çıktım. izlemeye değmezz. ata dan daha iyi performans sergileyeceği filmlerde oynamasını bekliyoruz
çok güzel bi konusu olmasına rağmen,çok ama çok basit işlenmiş bi film....bu konu seyirciye adeta unutamayacağı bi film izletebilirdi...sonundaki tek bi söz için puanım orta derecede...iyi seyirler...10/5
bu kadar güzel bir konu ancak bu kadar dar bir alanda işlenebilirdi...film çok sığ kalmış açıkçası ben tatmin olamadım o yüzden 10 üzerinden 6.5 veriyorum