Beklediğim gibi değildi ama film çok şey anlatmış.Ülkenin bugünkü durumu ele alınmış bence.Bir yanda amerika diğer yanda AB.Bir kaç fark dışında.Ama Atatürk olmasaydıda Anadoluda bir çok direniş çeteleri vardı.Komedi değildi.Çok dram olmuş.
Komedi desem komedi değil, dram desem dram değil, ilginç bir film. Açıkçası beklentilerimin çok çok aşağısında bir filmdi. Filmin sonlarına doğru "bitse de gitsem" demeye başladım. Bence gitmeyin ama yine de dvd si alınabilir. 4/10 bence
Elbette konu muhteşem. Ama trajikomik olaylara daha fazla yer verilebilirdi.Bu durumda olay sıkıcı hal almazdı. Ancak sonu gerçekten güzel bitti.O son 2 dakika için izlenir. Emeği geçen herkese teşekkürler...
Bence kötü bir film değildi,Gani Müjde anlatmak istediği mesajı çok iyi vermiş diye düşünüyorum.Bu arada film Atatürk olmasaydı mantığı yola çıkılarak yapılmış fakat şuanki halimizin filmdekinden farksız olduğunu düşünüyorum!
Bence süper bi filmdi.. Ata Demirer yine kalitesini konuşturmuş. Belki gülmek için gidecek olanlar çok gülemeyecekler ama verdiği ders yansıtmaya çalıştığı konu Tüm herkesin bu filme gitmesini gerektiriyor bence. Atatürkün önemi Atatürk olmasaydı neler olacağı süper bi şekilde anlatışmış..
tek cümleyle özetlemek gerekirse hayal kırıklığı oldu benim için...konu güzel olabilir ama kalitesiz bir yapım olmuş...yorumları okuyunca "Osmanlı Cumhuriyeti" ve "Destere" ye gitmekten haklı olarak vazgeçen arkadaşa önerim ise "Issız Adam" olacak...hala etkisindeyim desem yeridir...iyi seyirler...
bu filme gitmeyi düşünenler sakın gidip paranızı boşuna harcamayın.hayatımda gördüğüm en kötü filmdi.resmen saçmalamışlar.kardeşim bi snema filmi yapıyon insan azıcık düşünür böyle bi film yaparken. bu film tv de yayınlnsa kimse izlemez.
film için söyleyebileceğim tek iyi şey; "atatürk olmasaydı işte böyle içler acısı bir durum içinde olurduk" mesajı vermesi.filmin sonundaki hamasi milliyetçi laflar da kurtaramadı filmi ne yazık ki.beklediğim gibi değildi kısaca.4/10.