Osmanlı Cumhuriyeti
2,9

ardabaser
ardabaser

23 Kasım 2008 tarihinde eklendi
ya aarkiler manyaq ya filmde koptum süper bişe herkesın gıtmesını tavsie ederm yonetmene ve oyuculara tşk :D :D
su-tospiki
su-tospiki

23 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Filmi izlemeye giderken önyargılı olmamak lazım , sadece fragmanlarda gösterilen birkaç sahneden filmin geneli hakkında olumsuz düşünce belirdi herkesin kafasında ama izlenmesi gereken bir film olduğu kanısındayım biçok mesaj var. Almasını bilene. Beklediğimden çok daha güzeldi komedi filmi de değildi. Özellikle son sahnesi harikaydı tebrikler ...
smsmilasli
smsmilasli

23 Kasım 2008 tarihinde eklendi
22 Kasımda izlediğim Film Yer Yer Sıkıcı Olsada Final Sahnesi İçin Bile İzlenecek Bir Yapıttır. Mustafa Filminin Ardından İlaç Gibi Gelen Bir Sinema Eseridir. Ne Mutlu Türküm Diyene
esin2001
esin2001

23 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Öncelikle; gülmek için bu filme gitmeyin...Hayal kırıklığına uğrarsınız. "Destere" ye gidin mesela, daha çok gülersiniz kanımca.

Şu günlerde değeri unutulan varlıkları anlatmak, gerçekleri ortaya koymak adına çok başarılı bir film olmuş. Atanın oyunculuğu tartışılmaz. karakterler güzel uymuş. Anlatılan hikaye şuan ki durumumuzu o kadar net ortaya koyuyor ki, söze gerek kalmadan herşeyi anlatıyor.
mustafakemal7
mustafakemal7

22 Kasım 2008 tarihinde eklendi
film başarılı denilebilir ancak film yanlış izleyici kitlesine yöneltilmiş filmde komedi sahneleri oldukça az ancak belgesel romantik komedi ve dram karışımı güzel bir film olmuş bu tarz filmlerden hoşlanıyorsanız tavsiye ederim sahip olduklarımızın değerini güzel vurgulayan bir film
azevzir
azevzir

22 Kasım 2008 tarihinde eklendi
fazla komik olmamasına rağmen çok anlamlı bir film olduğunu söyleyebilirim.Değerini bilmediğimiz değerlerin ne kadar değerli olduğunu bize anlatıyor...İnsan düşünüyor ya Atatürk olmasaydı
Ceren S.
Ceren S.

22 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Bence gayet güzel bir film.. Ata Demirerin adını görüpte bir stand up gibi komik bir film izleyeceğini sananlar hayal kırıklığına uğruyor tabiki.. Her ne kadar bir başyapıt olmasa da vermek istediği mesajdan dolayı ve o mesajı harika bir finalle bu kadar iyi yansıttığı için benden 9..
baba6b
baba6b

22 Kasım 2008 tarihinde eklendi
film bence çok başarılı atatürkü kimse aşağılamamakta gani müjde çok iyi bir seneryo yazmış izleyin...
Ismail Serkan K
Ismail Serkan K

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

22 Kasım 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bir film ata demirer gene harikafilmin çok önemli bir mesajı var benceAtatürk ün değerini önemini bir kez daha anladımİyi ki varsın Atam yerinde rahat uyu emanetin emin ellerde. Sen bağımsızlığı ölüme tercih eden her türk gencinin yüreğinde sonsuza kadar yaşayacaksın.
sinema
1 ziyaretçi
22 Kasım 2008 tarihinde eklendi
gercekten cok güzel bir film..sakin komedi filmidir kesin kötü kötü espriler vardir sacmadir diyip gitmezlik etmeyin..Atatürk olmasaydi ne haldeydik gidip onu izleyin..Diyecegim bu kadar..
jackbaur
jackbaur

22 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Olumsuz Yorum Yapanların Durumunu Anlıyorum Ancak Bu Filmi Komedi Filmi Diye İzlemeyin , türk Olduğunuz İçin Gidip İzleyin Özellikle Finalinde Çok Kötü Oldum Komedi Diye Gittim, Ağlayarak Çıktım ,Herkese Tavsiye Ederim...Ata Demirerin Oyunculuğu Mükemmel
smileay
smileay

22 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Filmi dün akşam izleme fırsatı buldum bence kesinlikle izlenmesi gereken bir film final müthişti ve hala etkisindeyim. Günümüz Türkiye sine kapak olacak türden bir film...
esinerka
esinerka

22 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Gani Müjdeye teşekkürler, İsveç Kralına selam olsun filmdeki tüm güncel göndermelerle beraber!
can07
can07

22 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Öncelikle çok kaliteli bir yapımdı..Filimdeki giriş gelişme ve de sonuç üçlemi çok güzel beyaz perdeye aktarılmış..Hele filimin sonu o kadar güzeldiki bizim sinema salonunda bir alkış furyası koptu diyebilirim.. Padişah olarak Ata Demirer oldukça iyiydi,rolüne çok yakışmış... Vildan Atasever ise gözleriyle oynayabilen gene ender oyunculardan..O kadar sevimliydi ki rolüyle adete bütünleşmiş..Filimde çok kısa bir sahnesi olsa da Güney Karacaoğlu mutteşemdi;filimde çok komik sahneler olmasına rağmen en çok onun olduğu sahneye güldüm diyebilirim.. Arkadaşlar sizlere tavsiyem kötü yorumlara aldırmadan gidin görün kendiniz karar verin..Şimdiden iyi seyirler..
sonayenson
sonayenson

21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
filme gülmekten kırılmak için gidenler biraz üzülebilir.evet sizi güldüren çok guzel sahneler var ama amaç sadece güldürmek değil.çok guzel mesajlar verilmektedir. ve gerçekten filmin son 25 dakikası harika.gerçekten tüylerim diken diken oldu ve filmin son sahnesinde söylenen cümleler gerçekten filmi izlemeye değer kılıyor. bence seyredilmesi gereken bir film.iyi seyirler.