bence bu film yanlış tanıtıldı.Ata demirer oynadığı için herkes KOmedi türünde olucak sandı ve yanıldı, bunun içinde berbat bir film yorumları yapılıyor. bu beni çok üzdü. Film tamamen Atatürkün Türkiye üzerindeki etkisini anlatıyor. Atatürk olmasaydı ( başka kurtarıcı olacağınıda sanmıyorum) Osmanlı ABD güdümünde sömürülen bi yapıya sahip olucaktı. Çok güzel bir film ve güzel dersler veriyor. Arayada Mizah ve Aşk katıştılmış. filmin 1.bölümü insanı biraz bayıyor 2.perdesiyse Mükemmel ötesi.
Öncelikle bu film komedi filmi degildir. Atatürk Olmasaydı Türkiyenin halinin su zamanımızda nasıl olacagıdır.Gercekten cok güzel islenmis bir konu kesinlikle gitmeniz gerekir.Ayrıca hayat eglenmek degildir, bu filme gidecekseniz eglenmek icin degil ögrenmek ve gercegi görmek icin gidiniz.
yorum yapan arkadaşların %70i filmi izlememiş bu gayet açık ve net film hiç sıkmıyor evet çok komik unsurlar yok teaserlerda olan sahnelerden bazıları silinmiş ama herkesin atatürkün değerini bir kez daha anlamasını sağlamış o sahneleri silmediği için gani müjdeye teşekkür eder ata demirel ve diğer tüm oyuncuları güzel oyunlarından dolayı kutlarım "bugün para almaya alışanlar yarın toprak satmaya alışırlar" harika replikler muhteşemsiniz 10/10
ben de filmi gösterime girdikten bir gün sonra izledim.film çıkışı gözyaşlarımı tutamadım.gerçekten altında çok derin mesajlar var.herkese çok teşekkürler.tebrik ederim
Az once filmden ciktim. Aslinda komedi filmi diye gittim cunku burda bile nerdeyse komedi filmi gibi gosterilmis . Filmde bir kac espri disinda aslinda son derece dramatik bir film. Her zaman demisimdir Ataturk u sevmeyenlere o olmasaydi kurtulus savasi yapilmasaydi ne olacaktik bi gorseler pisman olurlardi diye. Iste bu film tam bu konuya parmak basmis. Turkiye sadece 19 ili kalmis padisah amerikan kuklasi olmus degil silahimiz askerimiz bile yok... Neyseki bugun o durumda degiliz cok sukur...
Herkese ozelliklede ATAtURK UN degerini bilmeyenlere izlemelerini tavsiye ediyorum.
Bence filme gülmekten kırılıcam düşüncesiyle gitmeyin çünkü film gerçekten gülmekten çok daha önemli bir şey anlatıyor hele filmin sonu bu vatanı seven herkesin gözlerini dolduracak şekilde... Ana tema bir gerçeğin altını çiziyor, Türk Milleti Atatürkü nasip ettiği için Allaha diğer herşey için Atatürke şükretmeli...
Filme gittim, ve giderken herkes gibi kahkahalarla gülmeyi umarak gittim Ata Demirer ve Gani Müjde isimlerini yanyana görünce.Fakat izledikten sonra anlaşılıyor ki bu film komeditürü altında çekilen bir filmden çok, traji-komik bir film.Filmi çok kötü,komik değil, vs.diye eleştirenlerin,filmi anlamaktan çok uzak olduklarını düşünüyorum.Onlara cevabım,bu filmde yapılanın adı Karamizahtır arkadaşlar.Karamizah insanı çatlayana kadar güldürmez,amacı da bu değildir zaten.Ya olmasaydı sloganıyla çıkarak,aksini göstererek aslını yüceltmektir bu filmin amacı.Şu dönemde yapılabilecek, gerekli mesajları içeren uyan Türkiye dedirten bir filmdir.Başında ve sonunda toplam 3dk.lık bir Atatürk sahnesiyle bile istendiğinde Atamızın ne kadar güzel anlatabileceğinin göstergesidir.Böyle bir filmde rol almayı kabul ettiği için Ata Demireri, ve Gani Müjdeyi kutluyorum. Son olarak,kargaları kovalama sahnesi öyle çekilmez böyle çekilir diyorum. Gidin, Görün. O olmasaydı, Kurtuluş Savaşı yapılmasaydı ne halde olacaktık görün.
Mükemmel bir film.Günümüzle de örtüşüyor.Atatürk ün değerini ne kadar bilmemiz gerektiğini anlatıyor.Sonu son derece etkileyici , muhteşem....Filmin olay örgüsü çok iyi bağlanmış.Sonunun filmin başıyla örtüşmesi , beklenmeyen sonla bitmesi mükemmel. En kısa zamanda yine ve mutlaka gideceğim.
Filmde sadece Ata Demirer in sevgilisi rolündeki bayan - filmdeki adını unuttum - bana zorlama ve yapmacık geldi. Mustafa ya verdiğim paraya acıyorum.Mutlaka izleyin.Pişman olmayacaksınız.
güzel düşünülmüş ve kurgulanmış,karamizah tarzı bir film...ata demirer var ,çok güleceğiz düşüncesi ile gidenler yanılır,bunu baştan söyleyeyim...ancak verdiği mesaj Süper,Atatürk Olmasaydı Ne Durumda Olurduk ? işte bu filmde bunu göreceksınız...çocuklarımıza izlettırın ve anlatın ...