"Türkiye'deki Beşinci Kol Faaliyetleri" diyorum başka da bir şey demiyorum. Komedi diye millete izlettikleri şeyler apaçık rezillik. Ah, sözde medeniyetin zehirli filmleri!
Yapacağı tahribattan sıyrılmak ise günümüz insanı için oldukça zor. Ancak bir Hızır Çeşmesi bulup oradan âb-ı hayat suyunu yudumlarsa yeniden dirilmek mümkün olur. Amma günümüzde Hızır Çeşmesinin Zehir Çeşmesi diye yutturulup üstüne bir de "zift"in "SU" diye içirildiği bir dönemde Hızır Çeşmesini bulabilmek oldukça zor maalesef.
osmanlıyı kötüleyenlere şaşıyorum yazık...osmanlı hakkında atıp tutuyolar 600 yıl boyubca dünyaya hükmeden osmanlıydı .dünyaya çağ atlatan PADİŞAH Fatih Sultan Mehmetti.daha sayamayacağımız çok şey war...lütfen yorum yaparken bunları gözönünde bulunduralım.kendimize ve ecdadımıza saygı duyalım...lütfen
Konu güzel diye filmi övmeye gerek yok sonuç olarak işleniş biçimi vasatın üstüne çıkamıyor :) İzlenirmi diyorsanız yorumsuz bırakıyorum yapcak başka birşeyiniz yoksa izleyin :)
Arkadaşlar bu filme gülmek için gidiyorsanız kesinlikle paranıza yazık.Ben filmi izlemeden önce konusu çok hoşuma gitmişti.Ancak gittikten sonra çok pişman oldum.Bu konu ancak bu kadar kötü aktarılabilirdi.
film kesinlikle berbat.komedi zannederek gittim komik hiçbir olay yoktu.filme gülmek için gidenler hiç gitmesin şok yaşayabilir.film bazı mesajlar veriyo sadece o kadar1/10
varsayım güzel ama komediyle devam etmesi saçma. tabi atanın komedi yaptığını hala düşünenler varsa... bence ata taklit yapmaya devam etsin bülent ersoy emrah vs vs bunları biz çocukken yapıyorduk be yavrum para etmiyor artık bunlarnedense bu tür filmler daha vizyona girmeden rengini belli ediyor. boş ve beleş
bakış açısı olarak hani her zaman bi mail atılırya bizlere , Atatürk olmasaydı neler olurdu diye; işte film bize onu anlatıyor ama çok saçma sapan bi kurguyla anlatıyor. Filmde gerçekten çok ince detaylar vardı ancak neticede bu film ve bi yönden de film olarak değerlindirmeliyiz ve benim görüşüm berbat bir film !!! kesinlikle berbat ne Ata Demirere yakışmış ne de verdiğimiz paraya. Yanlış kurgu,ben yönetmen yada sanat adamı değilim ancak ben bile daha iyi kurgulayabilirdim. 1/10
arkadaslar nıye ikide bir anlayabilene anlayana gibi komik seyler yazıyorsunuz?.sanırım herkes verilen mesajı onaylıyor ve takdir ediyor ama filmin işlenişi,replikleri vs. herseyiyle berbat bir film olmus.bu filmi begenenlere ciddi ciddi önerenlere hayret ediyorum.bence türk sineması böyle filmleri aşmalı artık.muhteşemlik kavramı bu mudur yani?bizim sinemamız da gerçekten muhtesem yapıtlar ortaya koyabilir bence.bu tarz tarihi mesajlar daha iyi yapımlarda neden karsımıza cıkmasın?kurtulus savası yıllarını anlatan bir film,hatırı sayılır bir bütçesiyle, kaliteli oyuncularıyla ve sürükleyici,etkileyici senaryosuyla neden izleyiciye sunulmasın?piyanist ve shintlerin listesi tarzında yapımlar bu tarz tarihi mesajları daha vurgulayıcı verirler diye düşünüyorum.buda bir şey en azından ama padişahın aşk hayatı olayı biraz sulandırmıs ve son olarak; içi bos bir yapım karsımıza çıkıyor malesef!
Kesinlikle çok kötü bir film!!!! Daha önce izlediğim hiçbir filmin fragmanı beni bu kadar yanıltmamıştı. Komedi filmi diye gittim fakat dram gibi bişey izledim. Ata Demirere yazık olmuş. Keşke Gani müjdenin bu kötü projesini reddetseymiş. yazık olmuş
Al Kahpe Bizansı, vur Osmanlı Cumhuriyetine. Gani Müjde kitapları da dahil zaten hep bayat esprilere dayalı mizah yaptı, daha doğrusu yapamadı. Filmi izlemedim ama Gani Müjdenin mizah anlayışını bildiğimden sonucun ne olduğunu çok iyi biliyordum. Yazık ki insanlar bu filme de gişe yaptıracak. Türkiyede belli başlı adamlar adam yokluğunda ortaya çıkmış ve isim yapmışlar ve hala da iş yapabilmekteler. Bu tip adamlar sağlam sanat anlayışı olan ülkelerde silinir giderler, bizde ise sürekli varlar ne yazık ki.