Kanıma Gir
3,3

AstalaVista
AstalaVista

31 Ocak 2011 tarihinde eklendi
biz izLemekten bıktık adamlar yapmaktan bıkmadı.. yine Remake

oRjinallerinin üzeRine bir şans verip izLiyoRum
hollywood hallerini ama bir türlü aynı duyguyu yakalayamıyorlar.

Let The Right One In daha başka, daha hoş bir havası var
pelishhh
pelishhh

7 Aralık 2010 tarihinde eklendi
orjinalide eski değil ki zaten bir uyarlama gereksin 2008 yapımı. nekadar vampir dizisi, filmi varsa izlemiş biri olarak filmin orjinalinden let me the right one in çok etkilenmiştim. tamamen farklı bir vampir filmi. yani çok realist çok gerçekçi en ufak bir absürd sahne içermeyen, neredeyse bizi günümüzde vampir ırkının varlıgına inandırıcak bir filmdi. Merakla bekliyorum.
Murat Dilaver
Murat Dilaver

25 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Bizim televizyonlarda dizi yapacam diye konu bulmakda zorluk çeken yönetmenler ve senaristler eskileri evirip çevirip orjinaline bile bağlı kalmadan tv seyircisine yutduruyorlar ya işde bu filmde öle bir şey.Bu rüzgara avrupalı sinemacılarda kendini kapdırmışki Gir kanıma(Let the Right One In) adlı filmin birebir aynısını çekip seyirciye yutdurmaya çalışmışlar.Sakın benim gibi seyretme gafletine düşmeyin. Zaten ben ilk filmide beğenmemişdim. seyirciye herhangi bir şey vermeyen boş bir filmdi.
Vartenor
Vartenor

20 Ocak 2011 tarihinde eklendi
2008 İsveç yapımı Let the Right One In filminin hollywood tarafından tekrar çekilmiş hali.İki garip çocuğun arkadaşlığını konu alıyor film.Ama sıradan çocuk değiller tabi.Film olabildiğince durağan.Bilginize
Aysu Gokova
Aysu Gokova

13 Mart 2012 tarihinde eklendi
Bazi iyi sahnelere ragmen , filme tutunmak imkansiz , sikici bir film
akonshuk
akonshuk