Bence çoğu vampir filminden farklı bir şekilde objektife alınmış, ben beğendim. Vampir filimlerinden hoşlananlar için tavsiye ediyorum. Vahşet ve duygusallık arasında geçen güzel bir filim.
2008 tarihli İsveç filminin çok çabuk yapımış olan Amerikan versiyonu. Orjinaline baya sadık olmakla birlikte küçük farklılıklarda mevcut en başta olaya polisin gözündende bakıp küçük bir polisiye havasıda yaratmış, teknik yönden orjinaline göre çok başarılı ve daha akıcı bir şekilde ilerliyor ama iki çocuk arasındaki ilişki burda biraz oldu bittiye getirilmiş orjinalinde daha samimi daha sıcaktı ikisi arasındaki ilişki. Yani karşımızda orjinalini aratmıcak başarılı bir uyarlama var İsveç versiyonunu seğretmeyen en azından Abd versiyonunu seğredip bu ilginç hikayeyi kaçırmamış olurlar.
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.