Alper A
1 değerlendirme
28 Ekim 2019 tarihinde eklendi
öncelikle prometheus u tanrı yapanında bu fılmı oturup cekenınde senaryossunu yazanında ışık şefininde gemi kaptanında hepsinin çanağına tüküriyim bu neymıs alümünyüm ben 2 saat harcadım koskoca tekno dersine çalışamadım allah sizi ıslah eylesin. 0.5 verdım zorunluluktan
berbat ben bu kadar kötü bir film görmedim ayriyetten gerçek olmayan şeyleri uydurup önümüze koyuyorlar kurukafa gerilim ve korku çok fazla içeriyor ve bu insanları çok kötü etkiliyor bu filmi sakın izlemeyin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hayatımda izlediğim en saçma filmlerden biri olmayı başardı. 2010 larda değilde sanki 70 li yılların imkanlarıyla çekilmiş gibi. Her yanından saçmalık akıyor. Kısır olan kadının kocası hastalığa yakalandıktan sonra eşiyle ilişkiye giriyor ve kadın nasıl oluyorsa hem hamile kalıyor hem böcek doğuruyor. Böcek büyüyüp devasa birşey haline gelip promethusu yiyor. Sonra alien tarzı birşeye bürünüyor. Yani her yerinden ultra ötesi saçmalık akıyor. Görsellik olarak tamamen vasat. Maymunlar cehenneminin eski versiyonları kalitesinde görüntü olarak resmen. Bu film için sinemaya gitmediğim için sevinmekle beraber bu filmi izlemek için harcadığım zamana üzülüyorum.
[Egerki çok bos vaktiniz varsa, patlamis misir ve beyazperde de film izlemeyi özlediyseniz gidin derim... Onu bile demem aslinda fakat emege saygidan böyle yaziyorum, bu filme harcayacaginiz vakti gidin bogazda, deniz kenarinda bir kahve içerek tüketin.. Amaci, gayesi, hikayesi ve senaryosu saçmasapan bir film son 5 dakikasi hariç izlemeye bile degmez... Açikçasi ben iyi yorumlar ve degerlendirme puani nedeniyle beklentimi yüksek tutarak gittim bu filme... Fakat hayal kirikligim çok büyük oldu..