Casino
4,4

neilmccauley-2
neilmccauley-2

29 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Her açıdan Goodfellas a göre daha iyi bir film.Scorsese ve De Niro ikilisinin en iyi yapımlarından birisi.Filme,daha doğrusu Scorsese ye yapılan eleştirilere katılmıyorum.Bilakis film,temposunu ve heyecanını 3 saat gibi uzun süresine rağmen korumayı başarıyor.Ayrıca Sharon Stone un canlandırdığı Ginger karakteri üzerine muhteşem oynanmış..9/10
Engin Yüksel
Engin Yüksel

11 Kasım 2014 tarihinde eklendi
muhteşem ikilinin iyi bir yönetmenin güzel filmi 8/10
erdemmarasli
erdemmarasli

4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Scorsese-Robert de Niro ortaklığının güzide ürünlerinden biri daha. Kaçırmayın...
carpathia07
carpathia07

30 Ocak 2008 tarihinde eklendi
son de niro scorsese işbirliği filmi.harika ama birazda poker oyununu gösterseydi filmde daha ii olurdu maverick tatında
alisancansever
alisancansever

27 Ocak 2008 tarihinde eklendi
goodfellas kadar beğenmesem de yine de bir başyapıt olduğunu söyleyebilirim. 8/10
beck31
beck31

21 Kasım 2007 tarihinde eklendi
178 dakikalık süresine rağmen hiç de sıkmayan filmdir.Sharon Stone’nun oyunculuguna bayildigim filmdir ayrica.Tabi diger oyuncuların performanslarıda alkışlıktı.Scorsese’den unutulmayacak bir film daha.
jamesbond-2
jamesbond-2

22 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
süper filmdi ya!özellikle robert de niro ve joe pesci mükemmelin üstündeki oyunculuklarıyla filmi başyapıt kılan etkenlerin başında geliyor.Stone un güzelliğine filmin mükemmel müzikleride eklenince ortaya leziz bir film çıkmış.Herkesin görmesi gerek.9/10
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

14 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Çok kaliteli ve güzel bir film. Tv’de izlemiş ve sonuna kadar ilgi ve merakla beklemiştim finali ve film beni hayal kırıklığına uğratmadı zaten...
jobsy
jobsy

5 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
joe pesci diyorum başka bir şey demiyorum inanılmaz bir oyuncu gerçekten (uçağı vurana 100 dolar :-)
makarna1976
makarna1976

4 Haziran 2007 tarihinde eklendi
filmi bir kez daha izledim harika bir filmmiş.müzikler harika oyunculuk harika konu harika ve hatta akıcı değil demiştim akıcı bir film.bu kadar uzun bir filmde bunu yakalayabilmek gerçekten çok zor olsa gerek.sadece sharon stone ile olan ailevi ilişkiler biraz duraksatır olmuş filmi.ama sharon stone film de resmen bir prenses gibi başlayıp sonra dan ah şu kadın milleti işte dedirtiyor :) ama ne kadın ya :)
michael-corleone
michael-corleone

28 Mart 2007 tarihinde eklendi
bu filmi 2 ay önce izledim ama şimdi yorum yazmak nasib oldu:)..ben filmi robert de niro için izledim faakt joe pesciye bayıldım doğrusu süper bi adam.insanı ürperten bi karakteri var filmde..robert de niroya aile merhametli baba karakteri yakışmış..film güzeldi.finali biraz farklıydı ama olsun.
nhnglsn
nhnglsn

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
iyi oyunculuklar iyi konu tek problemi süresi bi süre sonra sıkılabiliyosun ama kesinlikle izlenmeye değer zaten martin scorsese’nin 2.5 saatten kısa süren bi filmi yok
karizmatik062915
karizmatik062915

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
iyi güzel filmde ben pek stonn un hem rolünü hem oyunculuğunu beğenmedim filmin gerçek hikayeden alınması kısmende olsa bi güzellik katıyo
ncinarli
ncinarli

28 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Gerçekten yönetmene yakışan çok başarılı bir film olmuş.De Niro ve Pesci’nin performansları zaten görülmeye değer.Yan roller de oldukça iyi.Herşeyiyle övgüyü hak ediyor
boldheart
boldheart

19 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Film çok çok güzel inanın öncelikle çok farklı bir film De Niro ve Pesci mükemmel oynamışlar gerçekten izlenmeye değer daha fazla geç kalmayın derim ben...