Casino
4,4

sahan33
sahan33

10 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film ama nedense hep Sıkı Dostların gölgesinde kaldı bu film.Bence ondan daha iyi , daha akıcı 10/9

Bu arada Türkçe Dublaj lı izlemeyin , konuşmaların yarısını anlamadım müzik diyaloglardan yüksek olduğu için
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bu da martin scorsesse kLasikLerinden biri cok guseL bir fiLm....
serdarozcan81
serdarozcan81

19 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
mükemmel bir klasik filmlerden biri bence
çok izledim bu filmi hatta şu yazıyı yazmadan 3 dk önce kapattım filmi ..film deniro,sharonstone , joe pesci üçlüsünün başrollerde oynadığı ve gayet başarılı oynadıkları bir film .. her karakter kişilere oturmuş , konu süper , yönetmen Martin Scorsese vs. vs. vs.
kesin izleyin
TalhaD
TalhaD

28 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Mükemmel bi oyunculuk gösterisi. İyi bir dram ama şunu söylemeliyim ki senaryoda gerçekten kopukluklar var mükemmel başlayan film anlamsız bir şekilde bitmiş 6/10
onderturk
onderturk

21 Nisan 2008 tarihinde eklendi
bence goodfellas tan çok daha iyi bir film çünkü o filmde durağanlıklar ve kimi zaman ortaya çıkan kopukluklar bu filmde hiç yok. özellikle olayların robert deniro ve joe pescinin ağzından anlatıması bence çok etkileyiciydi. ama tüm bunlardan öte bir oyuncu bu kadar mı karizmatik olur bu kadar mı iyi oynar robert deniro tek başına bir ekol yanına da joe pesci yi koyunca film tadından yenmiyor
scrfce
scrfce

22 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bi insan bu filmi ne diye sevmez.james woods diamond karakterini 10 numara oynuyor.