Muhteşem Gatsby
4,1

Refie Koç
Refie Koç

18 Mayıs 2013 tarihinde eklendi
Adı gibi Muhteşem bir film.. Oyuncular karakterleri ancak bu kadar iyi yansıtabilirdi
Makeawish
Makeawish

31 Mart 2020 tarihinde eklendi
Başladığım işlerin sonunu getirme gibi bir huyumdan ötürü zar zor bitirdiğim bir film. Hikaye çok basit, bir amaç sonuç ilişkisi dahi yok,olaylar aşırı yavaş ve saçma ilerliyor. İzlemeyi düşünenler benim fikrimce izlemesin,zaman kaybı.
Ibrahim K.
Ibrahim K.

21 Mayıs 2013 tarihinde eklendi
ınceptıon a kadar di caprio yu hiç sevmezdim amu bu filimden sonra favori aktörlerimin arasına girdi sadece aşkın olmadığı azda olsa birazcık komedinin olduğu ve oyunculukların abartılmadan ama izleyenin ağızında iyi bir tat bırakıyor ilk örümcek adam yani tobey maguire nin ise brothers başka izleyiciyi saran fimi yokken The Great Gatsby bu filmeleri 2 ye çıkardı oda kabuğundan çıkarak filmi taşıyan oyunculuk ğer başrol carey mulligan ben zaten The Greatest filminden beri takip etmişimdir onun oynadığı karakterin kurgusu diğer 2 karakter kadar iyi yansıtılamamış bence ama oda güzelliği ile filmi taşıyanlardan oldu
Cengiz Ö.
Cengiz Ö.

27 Mayıs 2013 tarihinde eklendi
Tam bir görsel şölen. Mekanlar , kıyafetler , sahne geçişleri... Hele ki müzikler mükemmel ötesi. Leonardo DiCaprio en iyi performanslarından birini ortaya koymuş bence. İzlenmesi gereken bir film...
4/5
suleyman can
suleyman can

24 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Arkadaşlar merhabalar çok fazla film seyrettim hayatım boyunca tabi bir eşik değeri olarak kabul görülür müyüm bilemem. Şu filmde aşk hikayesi bence güzel anlatılmış eğer geçmişte bitmiş bir aşk ( fiziksel) ve zihinsel olarak bitmemişse izlemeniz gereken bir film diyebilirim. Standart biriyseniz biraz durağan anlaşılmayan sahneler ve duygulara bulabilirsiniz ama piyasa değerine göre yine 10/7,5 diyebilirim
Osman erzurumluoğlu
Osman erzurumluoğlu

30 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Kitabı kadar kendisi de etkileyici bir film. Oyunculuk mükemmel, kurgu mükemmel her şeyi ile mükemmel