Muhteşem Gatsby
4,1

caykent
caykent

25 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Oyunculuklar ve görsellik çok iyi fakat ben bu tür filmleri pek sevmiyorum galiba. Leonardo Di Caprio nun performansı çok iyiydi yine.
Kleopatra
Kleopatra

17 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Her Leonardo filmi gibi harikaydı. hiç bir filmi yok ki beni hayal kırıklığına uğratsın. Şiddetle tavsiye ediyorum. Leo harika o ayrı ama Tobey Maguire bu ismi de asla atlayamam. o kadar şeker sempatik sevimli bir oyuncu ki leonardo di caprio ile uyumları cok iyiydi.
Altan Oğuz
Altan Oğuz

23 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Warner bros yaptığı en iyi film diyebilirim seçtiği aktörlerle beraber
romantik komedili umudu anlatan film seviyorsanız size göre
suleyman can
suleyman can

24 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Arkadaşlar merhabalar çok fazla film seyrettim hayatım boyunca tabi bir eşik değeri olarak kabul görülür müyüm bilemem. Şu filmde aşk hikayesi bence güzel anlatılmış eğer geçmişte bitmiş bir aşk ( fiziksel) ve zihinsel olarak bitmemişse izlemeniz gereken bir film diyebilirim. Standart biriyseniz biraz durağan anlaşılmayan sahneler ve duygulara bulabilirsiniz ama piyasa değerine göre yine 10/7,5 diyebilirim
Berat P
Berat P

6 Mart 2024 tarihinde eklendi
Daisy şu ana kadar gördüğüm en büyük kaşar listemin ilk 3'de kendine yer alır. Film çok harika aslında bir yandan da sonunda anlıyoruz ki insanların nasıl vefasız olabileceğini. Ayrıca benim tahminime göre daisynin çocuğunu pek göstermiyorlar, Sonunda görüyoruz sadece bence gatsby'nin kızı da olabilir çünkü bir sahnede ilişki yaşıyorlardı. Demem o ki vefasız bencil bir kaşar daisy.