Veba
2,9

JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

12 Mart 2012 tarihinde eklendi
Çekimleri 2006 yılında başladığı için Juan Carlos Fresnadillo'nun filmine olmasa da Danny Boyle'un ''28 Days Later''ına oldukça fazla öykündüğü açık.Karakterlerin psikolojisine yaklaşımı da yine bu filmleri andırıyor.Büyük beklentiler hayal kırıklığına uğratır,bahsettiğim söz konusu filmleri izlemek daha iyi tercihler olacaktır.
ilsalaron
ilsalaron

30 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Kadro olarak iyi ve tanınmış genç oyunculardan olmasına rağmen kurgu ve senaryosu vasatı aşmayan bir film.
turan
turan

15 Kasım 2011 tarihinde eklendi
Sıkıcı gerilim hiç yok konu güzel ama biraz senaryo eksik kalmış. Birde hemen bitiverdi
crn-erdem
crn-erdem

12 Şubat 2011 tarihinde eklendi
"klişe" daha ne denebilir ki? hollywood korku janrında ne zaman eski günlerine döner, merak ediyorum!
clubber80
clubber80

3 Ekim 2009 tarihinde eklendi
film cok kotu dııl ama cokta ıyı dııl, bu film efsane dıosanız yanılıosunuz orta sınıf bı fılm
Altuğ K.
Altuğ K.

23 Eylül 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar ben anlamıyorum yani burda ortalama puan 5 ama ımbd de 7.2 gıbı yuksek puan almış ya biz fılmlerı cok begenıyoruz cok puan verıyoruz veya hıc begenmıyoruz yerın gıbıne sokuyoruz... bence de guzel degıl ama yani bu kadar kotu dıye abartmaya gerek yok bence.
desqur
desqur

11 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Film kötü vasatın altında kalmış , at çöpe malesef 10/3.5
fikretakca1980
fikretakca1980

10 Mart 2011 tarihinde eklendi
Heyecenla tvnin başına geçip izlenecek değil,bu akşam ne izlesem tvde de bişey yok en iyisi bir film izleyim akşamlarının izlenebilecek bir filmi o kadar 10/5
fetih-18
fetih-18

21 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Kısa ve öz
İzleme izlettirme
Beğenmediğimiz türk filmlerine gidelim bağri onlar para kazansın bunların yerine
Bundan sonra ben böyle yapacağım
umut-buruncuk
umut-buruncuk

20 Eylül 2009 tarihinde eklendi
yaw herkes her filme iğrenç vaktinis değerlse gitmein dio ii de abicm bu nası iş bütün filmler ktse nie sinemaya gidces yha zevkler tartşlmaz ltfn insnların şevkini gitme hevesini bozmylm abuk sabuk eleştiriler yabmayalıöm ltfn
edizliv
edizliv

22 Eylül 2010 tarihinde eklendi
bir film düşünün korku tarzında sizi bırakın korkutup germeği ufacık bir heyecan bile vermesin.adrenalin 0,oyunculuk kötü diyemiycem çünkü oyunculuğu gerektircek bi senaryo bile yok...10/4...oda dabbe 2 ye 10/2 verdiğim için