JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
12 Mart 2012 tarihinde eklendi
Çekimleri 2006 yılında başladığı için Juan Carlos Fresnadillo'nun filmine olmasa da Danny Boyle'un ''28 Days Later''ına oldukça fazla öykündüğü açık.Karakterlerin psikolojisine yaklaşımı da yine bu filmleri andırıyor.Büyük beklentiler hayal kırıklığına uğratır,bahsettiğim söz konusu filmleri izlemek daha iyi tercihler olacaktır.
Dünya bir salgina boyun eğmiş ve herkez yavaş yavaş bu salgınla yok olmaya başlamış.İnsanoğlu çaresiz ve etrafta şiddet hakim.Yani defalarca izlediğimiz senaryodaki filmlerden biri daha.İzlemenizi gerektirecek hiç bir artısı yok.
Çok bildik bir kurgu, ama bu filmde 28 Gün Sonra ya da I am Legend gibi, hatta Zombies gibi hastalık taşıyanların diğerlerini dere tepe kovalayıp durmuyor. Gerçekten ölmek üzere, halsiz, çok acıklı durumdalar. Film zaten hayatta kalabilmek için hasta olanlardan kurtulmak, onları terk etmenin çelişikisi üzerine kurulmuş. Psikolojik derinliği bahsettiğim örneklere göre ağır basıyor. Bu bakışla, filmin çok klişe adı, hatalı olmuş derim.
bence gidilmesi gereken bi filmm ki erkek arkadaşım kötü demesine rağmen girdim çokta beğendimm hayatta kalmakmı sevdiklerinin yaşamasını seçmekmi film sizi bu noktada yönlendiriyor
yaw herkes her filme iğrenç vaktinis değerlse gitmein dio ii de abicm bu nası iş bütün filmler ktse nie sinemaya gidces yha zevkler tartşlmaz ltfn insnların şevkini gitme hevesini bozmylm abuk sabuk eleştiriler yabmayalıöm ltfn
Filme dün gittim.Ve hayatımda bu kadar anlamsız bir film izlemedim.Yani filme o kadar dalmışım film bitmiş inanın reklama girdi sandım arkadaş dürttü de bittiğini anladım.Güzel heyecanlı bir başlangıç ve anlam veremediğim mantıksız bir final.Keşke daha heyecanlı bitirselerdi.korku filmi duygusal bir şekilde bitti yine de napalım girmiş bulunduk