Aşk Tutulması

otrivine
otrivine

14 Mart 2009 tarihinde eklendi
film gerçekten kötüydü,7 nin üzerinde puan alması tam bir aldatmaca.en azından diğer 7 nin üzerinde puan alan filmlere haksızlık.bir daha denk gelmek istemeyeceğiniz türden.
c7figo
c7figo

14 Mart 2009 tarihinde eklendi
Bir Fenerbahçeli olarak onur ve gururla izlediğim, gerçek bi Fenerbahçelinin gerçek aşkının yansıtıldığı ve Gs li arkadaşların söylediği gibi her takımdan insanın rahatlıkla izleyebileceği kadar zevkli bi film. aslında oynanan karakter yurdumun fanatik ve delikanlı taraftarı ve gerçekten çok doğal oynamış. çok hoştu. hatta mükemmeldi. kesinlikle izlenmesi gereken bi Türk filmi. hele Türk filmlerine destek olma taraftarıysanız..
000alper
000alper

14 Mart 2009 tarihinde eklendi
Sonu saçmaydı denebilir.Ama genel olarak eğlenceli.Zaten biraz saçmalık olmasa Türk filmi izlediğimizi nereden anlayacağız.:)
Demirtas
Demirtas

13 Mart 2009 tarihinde eklendi
Boş zamanınız varsa ve çerezlik bir film arıyorsanız değerlendirebileceğiniz bir film. Fazla birşey beklemeden yalnızca vakit geçirmeye yarayacak cinsten. Aslında sıcak, hoş bir film. Ama maalesef içi boş. İzlerken yer yer keyif alabilirsiniz. Ama bittikten sonra bir daha hatırlamayacağınız kesin. Maalesef vasatı aşamamış.
denkooo
denkooo

13 Mart 2009 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en saçma ve kötü filmlerden biriydi bu film deil türk filmlerini desteklemek için hiçbişey için izlenmez
karaboncuk89
karaboncuk89

12 Mart 2009 tarihinde eklendi
ahım şahım bi konusu yoktu. sadece oyuncuların hatrına seyrettim ;(
boldheart
boldheart

7 Mart 2009 tarihinde eklendi
fena bir film değil konusu ve hayata bakış açıları farklı olan insanlar var filmde ayrıca çok duygusal bir yapım olmuş ama yinede bunlar filmi sıradanlıktan kurtaramamış keşke üstüne daha çok eğilinseydi bu filmin yinede başarılı herşeye rağmen
f3309610
f3309610

6 Mart 2009 tarihinde eklendi
Sevgilimin bayıldığı, sürekli dvdsini aradığı, sonunda bulduğu ve anlamadığım bir şekilde dvdsini bana vermeyeceği ile ilgili tehditler savurduğu (ki o da sebebini bilmiyor) benim de bu yüzden psikolojik komedi olarak adlandırdığım (yeni uydurdum) beraber gittiğimiz ikinci film. FB hatrına 6/10.
pulp-fiction
pulp-fiction

6 Mart 2009 tarihinde eklendi
Ben filmi beğendim. Fahriye Evcenin oyunculuğuna diyecek söz bulamıyorum. Bazı sahnelerde izleyici çok etkileyebileceğini düşünüyorum. Ama bazen filmi basitde hissettiğim oldu ama ben filmi hoş ve tatlı buldum. Sinemada da keyifle izlenirmiş. Kaçırmışım açıkcası.Bu filmi beğenmeyenleri anlayış ile karşılarım ama türk sineması çok geride, bunun anlamak için destere isimli filmi izleyebilirsiniz.
c-u-m-a-l-i
c-u-m-a-l-i

4 Mart 2009 tarihinde eklendi
Eğlenceli bir film..Diğer absürd Türk filmlerinin yanında oldukça başarılı kalıyor..Sıkılmadan izlenebilir.
barisalacam
barisalacam

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
saçma ve basit bir film, gülenler neye gülmüş anlamadım.çok boş bir film.
res-yas
res-yas

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
tam bir türk aşk filmi.:) çok güzel olmuş oyunculuklar çok güzel senaryosu biraz daha güzel olabilirdi ama güzel.Galatasaraylı olarak bu fenerbahçe taraftarı olan kahramanlara da bayıldım ayrıca:) filmi yapanlara teşekkür ediyorum
illetyus17
illetyus17

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
bence konu olarak çok güzel bir film açıkçası çok etkilendim.
yenilige-dogru
yenilige-dogru

28 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Eğlenceli bi film.şeker tadında.izlenebilir.
t-26
t-26

28 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ülkemizde dram veya absürd komedi dışında değişik türlerde düzgün filmler yapılabildiğini görmek sevindirici.gayet güzel kaliteli bir yapım.