taraftar aşkı daha öndeydi bence sıradan bir filmdi sadece gerçekten dalgaya alıp filmi gülerseniz eğlenbilirsiniz derim... ama yne de emek edilmiş onun için emeğe saygı diorum hepsi bu akdar
güzel eğlenceli bir film insanı hiç sıkmıyor fenerbahçeliler daha çok sevebilir diğer takım taraftarlarının da gitmesinde bi sakınca yoktur :) mesela ben galatasaraylıyım
boşuna gitmeyin derim. herşey çok sıradandı. dünyada ne kadar romantik an varsa,sıra sıra onları dizmişler. ve herşey çok yapay ve basit. fahriye evcen güzel bir oyuncu ama çok gerçekçi oynayamamış. birde sanırm düşük bütçeyle çekilmiş bir film. müziklerde filme hiç uygun değildi. vakit kaybı. evde izlersiniz gitmeyin derim.
fahriye evcen kendisinden beklemediğim kadart iyi oynamış.hatta fazlasıyla iyi oynamış.ama genel olarak film o kadar güzel değil.müzikler bazen günümöüz müzikleri bazen de 20 yıl öncenin müzikleri.
gidilip görülebilir ama çok fazlka şey beklenmemeli...
ben basrol oyuncularına güvenerek izlemeye karar vermiştim.. ortalama bir film. izlenilesi sayılırr.. ama cok sarsıcı gelişmeler olmasını beklemeyın... klasik yeşilçam filmi gibi. basrol oyuncusunun fanatik bi fenerbahceli olması da filmin ikilemlerınden birisi..
mecburen izlediğim bi filmdi..sıradan bi sevgi filmi herşeyi hiç düşünmeden tahmin edebiliyosunuz böylece pek hissiyat vermniyo..ama izlenebilir berbat değil en azından..