boldheart
7 Mart 2009 tarihinde eklendi
fena bir film değil konusu ve hayata bakış açıları farklı olan insanlar var filmde ayrıca çok duygusal bir yapım olmuş ama yinede bunlar filmi sıradanlıktan kurtaramamış keşke üstüne daha çok eğilinseydi bu filmin yinede başarılı herşeye rağmen
Sevgilimin bayıldığı, sürekli dvdsini aradığı, sonunda bulduğu ve anlamadığım bir şekilde dvdsini bana vermeyeceği ile ilgili tehditler savurduğu (ki o da sebebini bilmiyor) benim de bu yüzden psikolojik komedi olarak adlandırdığım (yeni uydurdum) beraber gittiğimiz ikinci film. FB hatrına 6/10.
Fenerbahçeli değilim ama yorumumu 'sinemasal' açıdan yapacağım...Öncelikle çok 'arada kalmış' bir film.Ne çok komik, ne de çok romantik...Hatta bazı sahnelerde boşluk var.Eğlenme amaçlı izlenebilir ama bence çok da hoş olmayan bir yapım...Basit bir film ama '6' verirsem hakaret, '8' verirsem de iltifat olur...7/10...
yani adı üzerine: romantik-komedi olan bir Türk filmi,çok bir şey beklemek de gereksiz olur. sinema sektörümüzde çok işlenen bir tür değil dolayısıyla da bazı eksikliklerinin olması çok doğal;kaldı ki bu işte artık profesyonelleşmiş sektörlerde bile doğru dürüst romantik-komedi görmek kolay olmuyor.kafa yormaya gerek kalmayan çok basit bir konusu var zaten,öylesine akıp gidiyordu. oyunculuklar da fena değildi(özellikle fahriye evcen çok tatlıydı) kimi müzikler de yerinde kullanılmıştı...yorgunsanız ve bunu üzerinizden atacak boş vaktiniz de varsa bence aşk tutulması ideal bir film. dediğim gibi çok bir şey _hatta hiçbir şey_ beklememek gerekir6/10
taraftar aşkı daha öndeydi bence sıradan bir filmdi sadece gerçekten dalgaya alıp filmi gülerseniz eğlenbilirsiniz derim... ama yne de emek edilmiş onun için emeğe saygı diorum hepsi bu akdar
ben basrol oyuncularına güvenerek izlemeye karar vermiştim.. ortalama bir film. izlenilesi sayılırr.. ama cok sarsıcı gelişmeler olmasını beklemeyın... klasik yeşilçam filmi gibi. basrol oyuncusunun fanatik bi fenerbahceli olması da filmin ikilemlerınden birisi..
mecburen izlediğim bi filmdi..sıradan bi sevgi filmi herşeyi hiç düşünmeden tahmin edebiliyosunuz böylece pek hissiyat vermniyo..ama izlenebilir berbat değil en azından..