Aşk Tutulması

000alper
000alper

14 Mart 2009 tarihinde eklendi
Sonu saçmaydı denebilir.Ama genel olarak eğlenceli.Zaten biraz saçmalık olmasa Türk filmi izlediğimizi nereden anlayacağız.:)
pulp-fiction
pulp-fiction

6 Mart 2009 tarihinde eklendi
Ben filmi beğendim. Fahriye Evcenin oyunculuğuna diyecek söz bulamıyorum. Bazı sahnelerde izleyici çok etkileyebileceğini düşünüyorum. Ama bazen filmi basitde hissettiğim oldu ama ben filmi hoş ve tatlı buldum. Sinemada da keyifle izlenirmiş. Kaçırmışım açıkcası.Bu filmi beğenmeyenleri anlayış ile karşılarım ama türk sineması çok geride, bunun anlamak için destere isimli filmi izleyebilirsiniz.
c-u-m-a-l-i
c-u-m-a-l-i

4 Mart 2009 tarihinde eklendi
Eğlenceli bir film..Diğer absürd Türk filmlerinin yanında oldukça başarılı kalıyor..Sıkılmadan izlenebilir.
res-yas
res-yas

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
tam bir türk aşk filmi.:) çok güzel olmuş oyunculuklar çok güzel senaryosu biraz daha güzel olabilirdi ama güzel.Galatasaraylı olarak bu fenerbahçe taraftarı olan kahramanlara da bayıldım ayrıca:) filmi yapanlara teşekkür ediyorum
sepol07
sepol07

25 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bir tarafta fenerbahçe bir tarfta delicesine bir aşk. ama en güzelide her ikisindede sevgi olması . hepinizi çok seviyoruz izlemeniz dileği ile...
aydin-dereli
aydin-dereli

24 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Güzel bir film. mutlaka izlenmeli.10/8
burakistbb
burakistbb

23 Şubat 2009 tarihinde eklendi
eğlenceli güzel bir film.
husov
husov

19 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Gayet eğlenceli bir film eğer bir de Fenerbahçe taraftarıysanız daha çok eğlenirsiniz. Bence artık bırakalım filimlerde dizilerde dram yapmayı eski Yeşilçam filmleri gibi bu film gibi biraz da raomantik komedi yapalım. böyle yerli yapımların çoğalması dileği ile. saygılar...
samet-tuzcu
samet-tuzcu

19 Şubat 2009 tarihinde eklendi
İzlediğim en keyifli türk filmiydi çok keyif alarak seyrettik kendi yaşadıklarımdan da bişeyler bulduk filmde ve çok eğlendik çok güzeldi..10/10
berk88fb
berk88fb

16 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bence çok guzel bı flım bı fb lı olarak demıyorum takım aşkı çok guzel anlatılmış oyuncular da çok ıyı ış çıkarmış
turkl82
turkl82

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Fenerbahçeli olduğumdan olsa gerek 10/10Sondaki espri süperdi... Hala gülüyorum :))
osky89
osky89

27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bi sahnesi biraz tuhaf kaçmış :)ama genel olarak iyi bir filmdi. fahriye kendine hayran bırakıyo çok iyi oynamış. bence kaçırılmamalı.
selimozdem
selimozdem

23 Aralık 2008 tarihinde eklendi
güzel bir film. komik ve romantik. çiftlere tavsiye ederim :)
gozdeyolac
gozdeyolac

22 Aralık 2008 tarihinde eklendi
süperdi tek kelimeyle süperdi bu filme gidin bence romantizm komedi ohooo çok güjell
karasev23
karasev23

16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
hem fenerli olduğum hem de bu tür filmleri sevdiğim için çok keyifli 2 saat geçirdim.duygusal türk filmlerinden sonra seviyeli güldüren,romantik bir türk filmi izlemek değişik oldu.sinemada izlemediyseniz bile evde sevgilinizle izlenecek güzel bi film