Aşk Tutulması

alisangazi
alisangazi

7 Kasım 2008 tarihinde eklendi
film gayet güzel başlıyo ama sonlara doğru filmi bi an önce bitirelim diye herhalde sahneleri çok saçma yapmışlar.
indirimli günlerde gidip izleyin bence.kötü bi film değil iyi vakit geçireceksinizdir muhakkak.
fahriye evcen in oyunculuğu mükemmele yakındı.
ben 6.5 / 10 veriyorum. iyi seyirler...
aslan-gs9090
aslan-gs9090

6 Kasım 2008 tarihinde eklendi
eski Türk filmlerinin 2008 versiyonu gibi eğlenmek için gidilebilir bir film...
chemist225
chemist225

6 Kasım 2008 tarihinde eklendi
çok güzel ve keyifli bir filmdi herkese tavsiye ederim
opecenn
opecenn

4 Kasım 2008 tarihinde eklendi
gerçekten hem duygusal hem de komedi işlenen son zamanların en güzel türk filmi bu tür filmleri sevmeyenler bile seyretmeli özellikle erkekler :D
samsin
samsin

3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Tek kelime ile mükemmel bir filmdi. İşte Fenerbahçe tutkusu böyle bir şey, izleyince bir kez daha gurur duydum bu takımın taraftarı olduğum için.. Tekrar gitmeyi bile düşünüyorum :) Özellikle 4-3lük maç sahnesinde Fenerbahçeli olupda duygulanmayan biri olduğunu sanmıyorum.. ;)
rodem-2
rodem-2

31 Ekim 2008 tarihinde eklendi
takıntılıı erkeklerii bu filmde ii tanımlamıslarr :)).güzel bi romantik komedii olmus oyuncular zaten mükemmel bence izlemeye deger!!
garyhabson
garyhabson

30 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bence çok güzel bir filmdi.çok eğlenerek izledim.hastane sahnesindeki gereksiz fantastiklik dışında çok iyi bir film diyebiliriz. 10/8
murat-suzuk
murat-suzuk

29 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Futbol, Komedi, Azıcık Argo ve Birazda aşk filmi güzel
hakancos87
hakancos87

29 Ekim 2008 tarihinde eklendi
cok guzel bir film.türkler gercekten sinema sektorunde ilerlemeye basladılar cunku romantik komedi turunu ben bu derece ilk defa guzel icra eden bir ekip gordum.basarılarının devamını diliyorum gidilmesini tavsiye ederim..
selnaes
selnaes

28 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Bence eğlenceli bi filmdi hele fenerli iseniz:Öyle süper mutlaka izlenmesi gereken bir film değil ama izlenebilir hele K9 ve Avanak kuzenlerin yanında 10 puanlık bir film!
ferdo33
ferdo33

28 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Türk filmlerinin geneline göre bence başarılı ama çok basit bir konu ama espiriler çok hoş,hiç değilse küfürü aabrtmamışlar yerine göre kullanmışlar.
7/10
ismailtezel
ismailtezel

27 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Pazar aksamı izledim filmi. O aksam, çok değer verdiğim ve malesef bunu ıspatlayamadığım hanımefendinin ismiyle, filmde çocuğun aşık olduğu bayanın ismide aynı olunca, benim için çok daha farklı bir tadı oldu filmin! mutlaka izleyin ben çok beğendim... Pınar çok değerlisin çok ...
yildiz-demir34
yildiz-demir34

27 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten güzelbir filim romantik komedi ama duygusal sahnesi de var ve süper.. biraz kavak yelleri dizisi kokuyo gibi geldi mekanlar aynı çünkü ama yinede kaçırmayın derim..fahriye evcen süper..
sine-ece-123
sine-ece-123

26 Ekim 2008 tarihinde eklendi
çoook güzel ve komikti birkaç yeri saçmaydı ama önemsiz sonuçta eğlenerek çıktım filmden NICe!
entelektuel-48
entelektuel-48

26 Ekim 2008 tarihinde eklendi
aşıksanız bu film çok güzel.dün izledim aşık olup aşkınıza karşılık bulamadıysanız çok güzel.ilk yarı biraz sıksa da 2. yarı çok duygusal.gözyaşlarımı tutamadım. okadar dokunaklı bir film. özellikle totem ve tabuya gönderme yapılması eğlenceli.monalisa gibi film.çok takdir ettim bel aşağı muhabbetlere dokundurmayan bir film son günlerde okadar vasat türk filmi içinde iyi bir yapım.yüzümüzü güldürdü....