Aşk Tutulması

naked-soul
naked-soul

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
yani adı üzerine: romantik-komedi olan bir Türk filmi,çok bir şey beklemek de gereksiz olur. sinema sektörümüzde çok işlenen bir tür değil dolayısıyla da bazı eksikliklerinin olması çok doğal;kaldı ki bu işte artık profesyonelleşmiş sektörlerde bile doğru dürüst romantik-komedi görmek kolay olmuyor.kafa yormaya gerek kalmayan çok basit bir konusu var zaten,öylesine akıp gidiyordu. oyunculuklar da fena değildi(özellikle fahriye evcen çok tatlıydı) kimi müzikler de yerinde kullanılmıştı...yorgunsanız ve bunu üzerinizden atacak boş vaktiniz de varsa bence aşk tutulması ideal bir film. dediğim gibi çok bir şey _hatta hiçbir şey_ beklememek gerekir6/10
karakartaltevfik
karakartaltevfik

13 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Bence Aşk Tutulması hoş bir yapım olmuş.Eğer eğlenceli dakikalar geçirmek istiyorsanız size Aşk Tutulmasını önerebilirim.Sonuç olarak ben bu yapıma 10 puan üzerinden 7 puan veriyorum.
rudeonerudeone
rudeonerudeone

28 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
izlenebilir bir filmdi.kimi bariz hataları gözüme çarpsa da eğlencelik ve tatmin edici bir türk yapımı romantik komediydi.yalnız tolgahan sayışman bazı yerlerde oldukça vasattı fakat normaldir,fahriye evcen ile kimyalarının tutmasıydı önemli olan ve öyle de olmuş zaten.rahatlıkla önerebilirim,umarım böyle filmlerin sayısı artar.ve tim seyfi mükemmel bir iş çıkarmış bunu da belirtmeden edemeyeceğim,o role başkasını düşünemiyorum zaten,tüm karakterler güldürdü beni,büyük ihtimal siz de öyle yapacaksınız.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

29 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
komik, duygusal ve saçma denilecek kadar abartılı sahnelere sahip sıkılmadan izlenebilir bir film 7/10
Demirtas
Demirtas

13 Mart 2009 tarihinde eklendi
Boş zamanınız varsa ve çerezlik bir film arıyorsanız değerlendirebileceğiniz bir film. Fazla birşey beklemeden yalnızca vakit geçirmeye yarayacak cinsten. Aslında sıcak, hoş bir film. Ama maalesef içi boş. İzlerken yer yer keyif alabilirsiniz. Ama bittikten sonra bir daha hatırlamayacağınız kesin. Maalesef vasatı aşamamış.
boldheart
boldheart

7 Mart 2009 tarihinde eklendi
fena bir film değil konusu ve hayata bakış açıları farklı olan insanlar var filmde ayrıca çok duygusal bir yapım olmuş ama yinede bunlar filmi sıradanlıktan kurtaramamış keşke üstüne daha çok eğilinseydi bu filmin yinede başarılı herşeye rağmen
Majör-2
Majör-2

12 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Fenerbahçeli değilim ama yorumumu 'sinemasal' açıdan yapacağım...Öncelikle çok 'arada kalmış' bir film.Ne çok komik, ne de çok romantik...Hatta bazı sahnelerde boşluk var.Eğlenme amaçlı izlenebilir ama bence çok da hoş olmayan bir yapım...Basit bir film ama '6' verirsem hakaret, '8' verirsem de iltifat olur...7/10...
gokhankocgida
gokhankocgida

20 Nisan 2009 tarihinde eklendi
hoş seyırlık turk fılmı ama tabıkı oyunculuklar kotu..şahsen ilaç mümessilimiz çok yakışıklı ama çok kötu oyuncu..tım seyfi filme renk katmış...fahrıye evcen umdugumdan ıyı ış çıkarmıs...fınalde babasına bagırdıgı sahne harıka...ama genel olarak muzıklerın renklendırdıgı fılm sadece çtır çerez fılm kategorısınde...7 verdım helal olsun
yenilige-dogru
yenilige-dogru

28 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Eğlenceli bi film.şeker tadında.izlenebilir.
suzi-2
suzi-2

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
gayet hoş sıcak bi film eğlenceli vakit geçirmek isteyenler için kesinlikle
gokhan-tuncelli
gokhan-tuncelli

8 Nisan 2009 tarihinde eklendi
film aslında Beşiktaş taraftarını anlatıyodu ama nedense renkleri sarı lacivert yapmışlar...taraftarlık(tribün) da rekabet yapmak için febe lileri gaza getirmesi için yapılmış bir film...6/10
ozzy-badd
ozzy-badd

22 Mart 2010 tarihinde eklendi
eh işte fena değildi :D...10/6
t-26
t-26

28 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ülkemizde dram veya absürd komedi dışında değişik türlerde düzgün filmler yapılabildiğini görmek sevindirici.gayet güzel kaliteli bir yapım.
daybyday8181
daybyday8181

20 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Eğlenceli bir film olmuşAma önemli bir konusu yok demek doğru olur
ipekkkk
ipekkkk