Aşk Tutulması

jamesbond-2
jamesbond-2

2 Mart 2010 tarihinde eklendi
Fanatik bir Fenerbahçeli olarak filmi çok beğendim,verilen konu güzel harmanlanmış ve oyuncuların performansları harika,müzikler de keza.Tabiki çok büyük beklentiye girilecek bir film değil fakat benim hoşuma gitti ve izlemenizi öneririm,hoşça vakit geçirtecek bir yapım.
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

28 Mart 2010 tarihinde eklendi
Bazı sahneleri bayagı komikti, güzel, keyifli bir film bence..
000alper
000alper

14 Mart 2009 tarihinde eklendi
Sonu saçmaydı denebilir.Ama genel olarak eğlenceli.Zaten biraz saçmalık olmasa Türk filmi izlediğimizi nereden anlayacağız.:)
can07
can07

14 Aralık 2009 tarihinde eklendi
İçinde türk anelerini barındıran güldürürken düşündüren bence çok eğlenceli bir filmdi..Türkiyede bu tarz filmlerin yapılıyor olması beni bir sinema sever olarak çok mutlu ediyor..
duygudbga
duygudbga

10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
klasik türk filmi sahneleri bol olan filmde eğlence,aşk,hüzün de vardı.filmi erkek arkadaşımla izledim ikimizin de fenerbahçeli olması artı bi beğeni kattı filme.çok güldük,eğlendik izlerken.ben 10/9 verdm filme.önemli olan eğlenmekti sıkılmadan geçen bi zaman dilimi var ortada hakkını yememek lazım filmin.oyuncular da çok başarılı,konusu bilindik olsa da oyuna katılan espiriler sayesinde film çok renklenmiş.çok beğendik.tavsiye ederim özellikle fenerbahçeliler ve aşıklar kesinlkle gitmeli=)
mavigitar
mavigitar

16 Haziran 2009 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi türk filmleri arasındadır kesinlikle. gerçekten çok etkilendim ve eğlendim =) 10/9
konacakli
konacakli

16 Kasım 2008 tarihinde eklendi
tanışma sahnesi,kız isteme sahnesi,arabuluculuk,dünürler.. tam bir türk filmi & çok sempatik.. ama bence en bombası amerikan özentisi patron, super bir analiz & yansıtma.. izlenmeli..
c-u-m-a-l-i
c-u-m-a-l-i

4 Mart 2009 tarihinde eklendi
Eğlenceli bir film..Diğer absürd Türk filmlerinin yanında oldukça başarılı kalıyor..Sıkılmadan izlenebilir.
angaralı
angaralı

8 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
bence sıcak,tatlı,ve içten bir filmdi ben zevk aldım izlerken,tavsiye ederim..10/8
leventbicer20
leventbicer20

31 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
çok tatlı bir filmdi, takım fanatizmi biraz aşırıya kaçmış gibi olsada çok güzeldi. tavsiye ederim.
jsb-2

Güzel bir film. mutlaka izlenmeli.10/8
turkl82
turkl82

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Fenerbahçeli olduğumdan olsa gerek 10/10Sondaki espri süperdi... Hala gülüyorum :))
entelektuel-48
entelektuel-48

26 Ekim 2008 tarihinde eklendi
aşıksanız bu film çok güzel.dün izledim aşık olup aşkınıza karşılık bulamadıysanız çok güzel.ilk yarı biraz sıksa da 2. yarı çok duygusal.gözyaşlarımı tutamadım. okadar dokunaklı bir film. özellikle totem ve tabuya gönderme yapılması eğlenceli.monalisa gibi film.çok takdir ettim bel aşağı muhabbetlere dokundurmayan bir film son günlerde okadar vasat türk filmi içinde iyi bir yapım.yüzümüzü güldürdü....
Sinem K.
Sinem K.

28 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
çok güzeldi... insanın içini ısıtan, salondan çıktığında kalbinde bir tat bırakan. eski türk filmlerindeki aşkın günümüze uyarlanmış hali adeta. mutlaka izleyin özellikle de fenerbahçeliyseniz :))