jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
2 Mart 2010 tarihinde eklendi
Fanatik bir Fenerbahçeli olarak filmi çok beğendim,verilen konu güzel harmanlanmış ve oyuncuların performansları harika,müzikler de keza.Tabiki çok büyük beklentiye girilecek bir film değil fakat benim hoşuma gitti ve izlemenizi öneririm,hoşça vakit geçirtecek bir yapım.
İçinde türk anelerini barındıran güldürürken düşündüren bence çok eğlenceli bir filmdi..Türkiyede bu tarz filmlerin yapılıyor olması beni bir sinema sever olarak çok mutlu ediyor..
klasik türk filmi sahneleri bol olan filmde eğlence,aşk,hüzün de vardı.filmi erkek arkadaşımla izledim ikimizin de fenerbahçeli olması artı bi beğeni kattı filme.çok güldük,eğlendik izlerken.ben 10/9 verdm filme.önemli olan eğlenmekti sıkılmadan geçen bi zaman dilimi var ortada hakkını yememek lazım filmin.oyuncular da çok başarılı,konusu bilindik olsa da oyuna katılan espiriler sayesinde film çok renklenmiş.çok beğendik.tavsiye ederim özellikle fenerbahçeliler ve aşıklar kesinlkle gitmeli=)
tanışma sahnesi,kız isteme sahnesi,arabuluculuk,dünürler.. tam bir türk filmi & çok sempatik.. ama bence en bombası amerikan özentisi patron, super bir analiz & yansıtma.. izlenmeli..
aşıksanız bu film çok güzel.dün izledim aşık olup aşkınıza karşılık bulamadıysanız çok güzel.ilk yarı biraz sıksa da 2. yarı çok duygusal.gözyaşlarımı tutamadım. okadar dokunaklı bir film. özellikle totem ve tabuya gönderme yapılması eğlenceli.monalisa gibi film.çok takdir ettim bel aşağı muhabbetlere dokundurmayan bir film son günlerde okadar vasat türk filmi içinde iyi bir yapım.yüzümüzü güldürdü....
çok güzeldi... insanın içini ısıtan, salondan çıktığında kalbinde bir tat bırakan. eski türk filmlerindeki aşkın günümüze uyarlanmış hali adeta. mutlaka izleyin özellikle de fenerbahçeliyseniz :))