sadıka
27 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Filmin sıkıcı olması normal çünkü; çok sıkıcı bir konuyu anlatıyor bürokrasi!! ilk başlarda bu ne böyle desemde film ilerledikçe aslında anlattığı ya da anlatmaya çalıştığı şeyleri düşününce filme haksızlık etmek istemedim...
criticker.com sitesinde puanladığım filmler arasından yanlış hatırlamıyorsam tek 100 verdiğim filmdi bu film.Brazil,atmosferi bakımından A Clockwork Orange filmine benziyor. Rüya gibi bir filmdi Brazil.Bir filmin sonu bu kadar mı güzel olur dedirten bir şarkı var(Brazil) filmin son sahnesinde.Bu şöylediğim aşırı bir tepki gibi gelebilir size fakat yine de söylemek istiyorum "bu filmi izlemeyin". Çünkü artık çoğu filmden almak istediğim zevki alamıyorum.Bütün filmlerimi gölgeleyen bu inanılmaz filmi olağanüstü kılan şey ise hayalgücüdür. "ve şimdi,alacakaranlık gökleri loşlaştırmışken hatırlarım aşkımızın heyecanlarını emin olduğum bir şey var döndüğümde, yaşlanmış olacağım Brezilya"