Recep İvedik 2
2,7

bgchnn
bgchnn

20 Şubat 2009 tarihinde eklendi
film ilkine göre kötü pek kahkaha attırmıo sadce yüzünde gülümseme oluo bence 10 üstünden en fazlaaa 6 yı hak edio
atlantisprensi80
atlantisprensi80

24 Mart 2009 tarihinde eklendi
son derece tartışılan bir film olmasına rağmen gayet güzel bir film. sanatsal özelliğinin olmaması anlamsızdır zira komedi türünde sanatsal özellik aranmaz. amaç gülmektir sanatsallık aranmaz ki bu film de güldürme işini gayet güzel yerine getiriyor.
steven-gerrard-61
steven-gerrard-61

1 Mart 2009 tarihinde eklendi
aşırı derecede belden aşağı espiriler ben gittiğime pişman oldum 10/1
mcz1988
mcz1988

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
daha filme gitmeden yorum yapıp puan veriyorsunuz sizin sinema anlayışınız bu mu ?
sırf eleştirmek için... yapmayın arkadaşlar ilk önce filmi izleyin sonra yazın yazacaklarınızı emeğe saygı gösterin
idealardunyasi
idealardunyasi

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bazı arkadaşlar bu tür filmlerle hiç bir yere varamayız filan diyorlar.. illa bir yere mi varmak lazım amaç eğlenmek gülmekti ve recep ivedik bun fazlasıyla başardı..şu anda kapalı gişe oynayan bu filmi tebrik etmek gerek..sanki hollywood komedileri çok seviyeli
adasanli
adasanli

26 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Gülme adına 10 üzerinden 10. . . gerisi beni ilgilendirmez . .
b-burcoglu
b-burcoglu

27 Şubat 2009 tarihinde eklendi
gittim güldüm geldim.. bu filmin özü budur.. biraz iyi vakit geçirip birazda gülmek istiyosanız buyrun gidin..
ozgurerdo61
ozgurerdo61

23 Şubat 2009 tarihinde eklendi
film gerçekten insanı dertlerinden uzaklaştıran harika bi filmdi bence...böyle bi karakter olamaz yani her hareketi gülmekten yıktı beni aldığı puana anlam vermek gerçktn çok zor..kesinlikle 10 puan
vuralkanmaz
vuralkanmaz

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar böyle filmlere para vererek bu hödükleri zengin ediyoruz ve karşımıza daha hödükçe filmler yapıyorlar.saçmalıktan iğrençlikten ve ucuz esprilerden başka bişey yok.
ky-21
ky-21

14 Kasım 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar herkeze hitap eden birşeyler vardır. bu filmin hitap ve güldürdüğü kesim belli ? bi otelin içinde 3-5 kişiyle çevrilmiş kalitesiz bir film .. amaaa burası turkey burda kaliteye yer asla yok... bizim milletimiz hakettiği gibi yönetilmeye mahkum oldukları gibi özündeki gibi yaşamayada mahkumdurlar
ondurcelik
ondurcelik

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
daha film mi gormeden gene baslamıs elestiriciler elestirilerine abi birincisinden belli nasıl olacagı begenmeyen varsa gitmesin ama ben gene eminim birincisine igrenc begenmedim diyenler gene gidecek ve gelip begenmedim yazacak buraya bence gene basarılı olacak
selwiss
selwiss

19 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten inanamıyorum bu fılmı nasıl arog ile kıyaslarsınız. rezalet bir film. inanılmaz iğrençlikler, kötü espriler, kötü oyunculuklar... paranıza zamanınıza yazık...
lütfen biraz emeğe saygı. tüm filmi toplasanız arog un 20 dk sı kadar emek ve kalite yok bu fılmde.
10/1 puan...
Suspiria-2
Suspiria-2

11 Mart 2009 tarihinde eklendi
konu açısından 1 güzeldi fakat çok gülmemiştim ama 2 de çook güldüm ve sinema salonuda koptu diyebilirim fakat olay örgüsü çok iyi değildi ama yinede emeklerine sağlık gidilip izlenmeğe değer ben çok güldüğümden dolayı 8 veriyorum..
burakarinci
burakarinci

1 Mart 2009 tarihinde eklendi
bakın bu filmde çok fazla argo vardı doğru.bu filme zaten çok yorum var kötü yönde.ben kötü yorum yapmayacağım sadece şahan 1 deki kadar argo kullanıp da güldürebilirdi.fakat recep ivedik 2 , 1 den daha çok komik gülmek isteyen gitsin ben çok güldüm. bu zamana kadarki en komik türk filmiydi.süper komikti.ama kabul ediyorum fazla argoluydu.şunu da söyleyim ben argosuna bakmadım çünkü recebin kaç kat daha terbiyesizleri normal hayatta var
100kasa
100kasa

9 Mart 2009 tarihinde eklendi
yazık vallahi yazık bu filmin neresine gülüyorlar anlam veremiyorum ben ilkini cd den izlemiştim ikincisini geçenlerde bi cafe de veriyorlardı yarım saat zor dayandım