Recep İvedik 2
2,7

necmiakinci
necmiakinci

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Film komik;çok komik.Elbette hayatın sırrını anlatmıyor,2 saat boyunca rahatlatıyor.Arogtan iyi.Gıdıklayarak güldürmüyor.Zaten gişe filmi adı üstünde.Gonuşma leyn;hihohohhaa!nidaları dillerde.Fazla daralmaya gerek yok. Yapanların ellerine sağlık...
podofski-34
podofski-34

7 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Bakalım yeni film nasıl olacak Recep İvedik 2nin yine komik olacağnı düşünüyorum.
bymazy
bymazy

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Recep tam bekledigim gibi kendini aşmışdı çok bel eltına inmişdi ama yinde kıvamından bir şey kaybetmemişdi... Japonlara ve atlara takmışdı filimde :) neden bukadar çok ugraşdı bu iki konuyla anlamadım ?? ama ayılıgında ve kabalıgından bir şey kaybetmemişdi bir insan bir filimde nasıl bu kadar iyi rol yapar anlamış degilim...
ozgem0808
ozgem0808

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ben anladım galiba bizim halkımız çok özur diliyorum kusan adamı osuran adamı geyiren adamı sevıo bu filmi izledım cem yılmazın filmleri gözumde 3-4 kat daha değerlendi film şundan ıbaret bi kaç şikeç var onları bırlestırıp bızım milletimize komedı fılmı dıe yuturmuss :D:D
vargas24
vargas24

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
herkese slm arkadaslar ne kadar argo ve bel altı bı fılm olsada 10 numara olmus bugun gıttım ve gulmekten karnım agrıdı resmen kım nederde desın gıdın ve sınemada gulmenın keyfını cıkartın sımdıden ii seyırler...
deepblue_6
deepblue_6

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Açıkçası bu filmi merakla bekliyordum.izleme fırsatını bulduktan sonra tutulacak bi yanını göremedim.recep ivedik 1 de gülmekten yerlere yatmıştım ve en azından onda olayların bağlanacağı bi hikayesi vardı.recep ivedk 2 de olaylar tamamen birbirinden kopuk ve sanki tv yi açmışımda recep skeçini izliyormuşum gibi hissetim.ayrıca fragmanda izlediğim esprilerin dışında gülecek bişe de bulamadım.recep 2 beni hayal kırıklığına uğrattı. keşke 1 . nin devam filmi şeklinde olsaydı.
barisozdemir199608
barisozdemir199608

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
açıkcası recep ivedikten çok şey beklemiyorum sadece küfürle güldürebilior bizi birde kullandığı şive bizi etkileyecek bir espirisi yok bundan dolayı çok fazla şey beklemiyorum
only-music
only-music

28 Ocak 2009 tarihinde eklendi
birincisi mükemmeldi. canlandırılan bir karakter ancak böyle güzel bi şekilde anlatılır. ikincisinin fragmanlarında daha fena vizyona göreceği günü dört gözle bekliyorum.. helal sana recep ivedik... konuşma lan!!!!! :))))))))9
pa5ha
pa5ha

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
recep ivedik filmini savunan arkadaşlara;kardeşim biz film yapmasın demiyoruz.Yapsın elbette hayatında yazık hiç gülemeyen,bi filmin onun tüm mutsuz durumunu unutturacağına inanan insanlar vardır.herkes istediğini izlesin savunsun.Fakat böyle filmlerin reklamı belli hırslarla yapılıyor ve Türk sinemasında kıyıda köşede kalmış gibi gözüken başyapıtlar içerde ve dışarda büyük ödüller alabiliyor.Demek istediğim bu tarz ne yapmak istendiği bilinmeyen filmler o filmlerin önüne geçiyor.Yaptığınız komedi filminin de bir anlamı olur yahu.Mesela jim carrey-truman show;komedi de var bi yaratıcılık da..bi bu Halk Kahramanına(!) bakın bi de ona :D
Sinematografik hiçbir değeri olmayan sahnelerin birleştirildiği, yan rollere neredeyse yer verilmediği, görüntü kalitesinin çok da iyi olmadığı bu film skeçden başka bir şey değildir.
Şahan Gökbakarın bu filmi para ve kendi şöhredi adına yaptığı gerçektir.Ama tebrik ediyorum kaliteli esprisi olmayan "uleeyn" lafıyla kahramanımız olan bir komedi filminin 4 milyon kişiye seyrettirilmesi zor iş ki 120 gibi filmler 5yüz bini aşamazken :(
finny
finny

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
yine muhteşem olmuş.kesinliklikle gidilmeli.stres atmak için birebir
asuu-89
asuu-89

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bekleyin ve moralinizin bozuk olduğu ve düzelmek istediginiz bir gün gidin çoook komik pişman olmayacaksınız,alışık olmadığımız bir nine türü
mesutozg
mesutozg

20 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Harika güldürüyor. İşini başarıyla yapıyor. Banada bu yetiyor. :))

Filmi beyenmeyenler için söylüyorum. Beyenmeme hakkınız tabiki var ama yok orası şöyle, yok orada bunu dedi, yok konusu basit falan biraz garip kaçıyor artık. Ben farklıyım, üstünüm, bunamı gülecem demeyin. Güldürme işini oldukça iyi yapabiliyorki sinema salonları doluyor. Millet cebinden para verip 2 saat gülüyor ve neşeleniyor. Sinemacılarda para kazanıyor. Alan memnun satan memnun. Bende memnunum :)))
gokaykac
gokaykac

22 Şubat 2009 tarihinde eklendi
serinin birinci filminin yerini asla tutamaz daha az küfür daha çok mizah vardı hala aklımızda rock n coke gıbısın cadır kurmak ıstıyorum vs. gibi replikler. Pekı ya bu fılmde akılda kalan ne varbence 1 ay a kalmaz bu fılm unutulur. 5/10
emoduan
emoduan

16 Mart 2009 tarihinde eklendi
Birinci film daha seviyeliydi...
İyice zivanadan çıkmış bir film.Zaten komedi deyince bel altı espri olmazsa olmaz anlayışı son zamanlarda tüm komedi filmlerinde kaçınılmaz oldu.İnsanların seviyeli esprilere de gülebileceklerine hiç ihtimal varilmiyor anlaşılan.Türk sineması bu yolda biraz ZOR gelişir...
pexmanq
pexmanq

21 Mart 2009 tarihinde eklendi
ilk filmede bunada gittim..ilk filmi begenmıstım gercekten guldurmustü hatta su recep ivedik karsıtlarının karsısındaydım filmde guzel espriler vardı..ammaa bu ilk filmi izleyipte ıkıncı fılmede gidecekseniz amman dıyorun..ben hayatımda gelmıs gecmıs dunya sinema tarihinde bole kotu bir film izlemedeım..sahan gokbakarın tek dusuncesi su olmus..ben nasıl olsa recep ivedik ismiyle bile parayi gotururum her turlu izlenir benm filmim demiş..filmde tek guzel espri yok...bastan asagı kufur...tek kaliteli birşey yok..nine desen daa beter küfür de küfür..tamam bende recep ivedikciydim ama bu kadarda bir iş berbat edilmez...notum yınede ılk fılmn hatrına 101