Recep İvedik 2
2,7

erhan2237
erhan2237

19 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Bu adam güldürmek için yaratılmış .süper vallahi herkes gitsin diyorum.
dj-efdal
dj-efdal

19 Şubat 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar bu fılım rahmetlı kemal sunalın yerını almak ısteyen şahan gokbakardır bence guzelın otesınde bı fılım bole fılımler ınsanların stresını agresıflıgnı herseyını alıor bence fazla soz egerek yok
emre-ilhan88
emre-ilhan88

20 Şubat 2009 tarihinde eklendi
fidanras ın yorumlarına kesinlikle katılıyorum türküye iyice çığrından çıkıyor... gerçekten
burbak
burbak

24 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ilk filmini o kadar komik bulmamıştım. 2. filmi çok daha güzel olmuş. Her saniyesinde gülme krizlerine girmiştim halende tekrar tekrar izlesem kesinlikle sıkılmam. Herkese gitmesini ve izlemesini tavsiye ediyorum.
sancare27
sancare27

26 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Sinema kriterleri nedir , film yorumlanırken hangi objelerle iyi yada kötü film olur bilmiyorum ama , gülmek istiyorsanız mutlaka bu filmi izleyin.inanın ilkinden dahada komik.sanırım ben 2-3 kez izlemeye gideceğim. filmi beyenmeyenlerede tek sözümüz ; Konuşma laynnn:)))
cemxoo
cemxoo

19 Mart 2009 tarihinde eklendi
ahlaksızlıktan başka hiç bişey değil insanlar nasıl gülüyo bu hareketlere anlamıyorum... kesinlike böyle kalitesiz filmleri izleyerek kalitenizi düşürmeyin eyer izlediyseniz sağ da sol da izledim demeyin rezil olmayın bide diolar recep ivedik halk kahramını, halkı aşalamaktan başka hiç bişey değildir bu
renopar53
renopar53

1 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
cok komik bi film kim ne derse desin.sanata saygım sonsuz ve bu film pek sanat sayılmaz ama gülmeye de ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum..hastaym sana recep...we aşığım sana şahan...