Recep İvedik 2
2,7

Sdk-JK
Sdk-JK

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Çekirgeyi Salı Verdim :D:D Şimdiye kadar hiçbir filmde bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum.Filmin eleştiri arkadaşları da anlamıyorum...Film kesinlikle müthiş espriler olaylar yerli yerinde hele 3-4 sahne insanı gülmekten kırıp geçiriyor...İlk filme görede daha başarılı ve komik.Herşeyiyle 10/10
zgrklc
zgrklc

12 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ecnebı nın kını yemeye ızlemeye alısmısız yerlı olunca yan etkı yapıyo bazılarında sanırım.her fılm ıllaha mesajlarmı vermelı su krız bugran zamanında komedıden ıı ılacmı olur..kendını entel sanan ılgınc yorumcuların sıteyı terketmelerını onerıyorum:)
elensarburak
elensarburak

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
gerçekten yazık yaaa para kazanmak bu kadar kolay mı bu ülkedee işini ciddiye alan kalmadımı artıkk neden bizde artık avpuranın seviyesine ulaşamıyoruzz neden hep yerimizde sekiyoruzz bu gibi filmler çıkarsa daha çok bekliycezz güzel filmlerii bi kere bu şahan denen kişi işini ciddiye alsa 1.filmin devamında alakasız bi konuyla gelmezdii hadi nerde sevdiği kadın yok çünkü gerek yokk zaten ne olursa olsun gişe yapcakk yazıkk
Yasemin K
Yasemin K

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ilk filmi hiç beğenmemiştim ama 2. gerçekten güseldi kimse sanatsal bişeyler aramasın çünkü yoktu başarılı bi komedi filmiydi bence amaç gülmekse çok güldüm.
dayday-2000
dayday-2000

24 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bu kadar küfür varken ve bu kadar gülmeyi becerebilen başka bir millet varmıdır acaba merak edıyorum şahsen kendi fikrim. Hiç ama hiç begenmedim...
Creyk-van
Creyk-van

25 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Benim şu hayatta en çok zevk aldıgım şeydir film izlemek . Ve bir türk olarak söylüyorumki türklerin kro luklarının üzerinden gerçekten kalitesiz ve anlamsız bir senaryoyla birleştirip onun üzerinden para kazanmalarından gerçekten ama gerçekten bıktım. Türk filmlerinin bu kadar kalitesiz olmasından bıktım. Recep ivedik benim için gerçekten çok sıkıcıydı gülmedimmi güldüm çok güldüğüm yerlerde oldu küçük bir gülümseme olduguda oldu. Ama benim için hiç bir şey ifade etmiyordu ilk izledim güldüğüm yerler oldu şimdi tekrar izlesem yemin ediyorumki en fazla ufak bir gülücük ifadesi olur yüzümde daha fazlası olmaz. Ve bir şeye daha değinmek istiyorum Çogu yorumu okudum ve hiç birinde recep ivedik 1 le 2 nin hiç bir alakası olmamasına değinilmemiş ilk filmin sonunda güzel duygusal sahneler vardı o senaryo şimdikinden kesinlikle daha iyiydi ve onun üzerinden gidilmeliydi ama bunun yerine tamamen bam başka bişey yapmışlar bence izlenilmeye deymez ama siz istiyorsanız gidin...
Bülgan Y.
Bülgan Y.

19 Şubat 2009 tarihinde eklendi
insanların biraz da gülmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ve şahan da insanları çok iyi güldürebiliyor.ilkinden daha da zevk alarak izledim ve çok ta güldüm.
archdey
archdey

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Arkadaşlar bir kere filme ne kadar kızarzak kızalım,esprileri ne kadar magandaca ve acaip olursa olsun bu film gişe rekoru kırmaya mahkum! Çünki direkt olarak Türk halkına hitap ediyor ve biz ne kadar inkar edersek edelim abartılı tasvirler gibi gözükse de bu ülkede böyle insanlar var! Hem de bolca var. Dolayısıyla böyle bir halkın bu filmi beğenmesi kaçınılmazdır bence. Muhteşem filmleri bile katlayacak bir gişe yapması da bu yüzden çok doğal ülkemizde. Ama çıkıp da amerikada gösterime girerse birkaç günde kalkar salonlardan o ayrı. Aynı şey birçok Cem Yılmaz esprisi için de geçerli zaten. Karşısındaki kitleye göre espri yapıyor ve bu yüzden çok beğeniliyor.
cimbomluali
cimbomluali

4 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Türk sinemasında kalite istiyoruz !!!
sugarly-2
sugarly-2

22 Şubat 2009 tarihinde eklendi
film aşırı küfürlü kesinlikle aile olarak gitmeyin..ama komedi yönünden 4*4lük..recep ivedik 1e beş basar.. 8/10
can07
can07

30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Başlarda bu filimi bende çok eleştiriyordum ama gerçekten baktım çok komik.En azından diğer komedi filimleri gibi saçma değil böyle insanlarımızda var..Filimin vizyona gireceği tarihi merakl bekliyorum..
ekinnn
ekinnn

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Fragmanı izlemediyseniz ve belden aşağı esprilerden hoşlanıosanız filmde gayet gülersiniz çünkü fragmandakiler dışındaki bütün espriler cinsel içerikli. Çok düşük seviyeli bir film. 1.de gerçeken gülmüştm ama bu film hayatımda izlediğim en kötü filmdi diyebilirim. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Şu anda vizyonda çok daha keyifli ve kaliteli yapımlar var. Paranıza ve zamanınıza yazık. Ancak televizyonda ölesine izlenebilecek bir film.
kalyon1984
kalyon1984

24 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Birkaç kendini bilmez şahanı kemal sunalla kıyaslamış.şimdi o arkadaşlara soruyorum siz kemal sunalın hangi filminde onu küfürbaz gördünüz hangi filminde onu ahlaksızlık yaparken gördünüz ama şahan siz küfür şakşakçılarını öyle iyi tanıyor ki zaten kendisi de onlardan biri hepinizi çobanın yanındaki koyunlara benzetti ama ahlaksızlıktan aldığı şu parayı belki bir inşaat işçisi ondan çok daha fazla hakediyor.
mehtap6
mehtap6

23 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ilk film kadar komik bulmadım ben belki fragmanlarındaki esprilerin herzmnki gibi en iyiler olmasından dolaydır.. Ama komik yinede..
redoxx
redoxx

24 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Anlayamadığım ilk filmde konu varmıydı ki filmin 2 si çıkabiliyor tam bir komedi...