Recep İvedik 2
2,7

maniacs-06
maniacs-06

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
10 numara film olmuş ıssız adamı beğenenler bu filmi nasıl beğenmez anlamıyorum o filmin sine puanı 8 lerdeydi bunun 6.9 aslında tam tersi olmalı hatta ıssız adama puan bile vermek hata bence.. ülkemizde nasıl bir sinema anlayışı var çözemedim.. film komedi filmi sen oraya ön yargıyla gidersen tabi gülmezsin adam güldürüyor.. haticeye değil neticeye bakmak lazım.. şahanı kutluyorum recep ivedik 10 çıksa onada giderim...
staywithme33
staywithme33

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
sokağa çıkın, yoldan geçen zaten bilmem kaç bin kro göreceksiniz birkaç saatte. bağdat caddesine de çıksanız,istiklalde de dolaşsanız. zaten bu kadar midemizi bulandıran insanlar varken etrafta neden bir de bunlardan birini daha görmek için sinemaya para vermeliyim anlamıyorum.tek kriter benim salt gülmem olmamalı o sinema koltuğuna oturduğumda. bir emek harcandığını görebilmeliyim. arog mesela, yapımı iki yıla yakın sürmüştü, milyonlarca dolar harcanmıştı ve sadece reklam için bile gayet güzel bir teaser hazırlanmıştı. neticede genel olarak beğenilmedi, çünkü izlerken 2 saat boyunca karınlarına ağrı girmesini isteyen, bol küfür özlemi duyan izleyici kitlesi (herkes böyle olmayabilir) bu kadar büyük bir prodüksiyona burun kıvırdı.fakat recep ivedik 2, daha arog vizyona henüz girmişken duyuruldu, iki haftada çekimleri bitti, bir iki ay içerisinde hazırlandı ve sinemalara teşrif etti.
sonuç olarak bu kadar az bir emekle, türkiyede ki sinema istatistiklerinin alt üst edilmesi, türkiye için bir kayıptır bence.Yoga dersi esnasında recepin osurmasının ardından tüm salonun yarılması da izleyici kitlesinin espri anlayışını göstermektedir.espri anlayışı farklı olanlar için bir video kaydı. bakın film demiyorum...
gandalf983
gandalf983

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
filmdeki espri anlayışını biliyorsunuz... ilk filmin nsl bir şey olduğunu biliyorsunuz... ikinci filmin nsl bir şey olabileceğini biliyorsunuz... bu kadar şeyi bilmenize rağmen filme gidiyorsunuz... sonrasında da " 1. sinide beğenmemiştim bunuda beğenmedim" diyorsunuz... bu ne perhiz bu ne lahana...
dj-worz
dj-worz

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Bence çok güsel bir film di üzerinde kusur aramaya gerek yok tabi şahan gökbakarı sevmyen insanlar böle yorum yapa bilir argo gelimeleri cem yılmaz da kullanıyr şahan da ve ikisinede yakışıyr bence glmek için argo kelimelerin olması gerekli bence :) espiriye daha bi değişiklik katıyor bence şahaneydi 10 üzerinden 10 :)
emr-sngr
emr-sngr

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
insanlar gülmeye gidiyo hayat şartlarından biraz kendini soyutlamak için madem sevmiosun gitme boş boğazlık yapmak içinde yorum yapmayın lütfen ... ben gülmeye gittim gayet güzelde güldüm .. böyle filmleri sevmeyipte gidenler yorumlarını kendilerine saklasın çünkü gariplik onlarda filmde değil
mericgezici
mericgezici

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
az önce cıktım filmden.kötü demiyorum kesinlikle tebrik ediyorum ayrıca ve 4 5 milyon izleniceğini tahmin ediyorm fakat ilk filmi geçememiş.gereksiz bir cok hareket gördüm filmde recebin yaptıgı.herşeye rağmen kesnlikle izlenmeli recep forever :P 108
kutu8685
kutu8685

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
kaçmaz...ahan yine yaptı yapacağını...gülmek isteyenlere
y6s6f
y6s6f

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
filme dün gittim gülmekten karnım hala ağrıyor filmi kötüleyen arkadaşlarda neye gülüyorlar çok merak ediyorum.Gitmeyenler kesinlikle gitmeli
pa5ha
pa5ha

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
recep ivedik filmini savunan arkadaşlara;kardeşim biz film yapmasın demiyoruz.Yapsın elbette hayatında yazık hiç gülemeyen,bi filmin onun tüm mutsuz durumunu unutturacağına inanan insanlar vardır.herkes istediğini izlesin savunsun.Fakat böyle filmlerin reklamı belli hırslarla yapılıyor ve Türk sinemasında kıyıda köşede kalmış gibi gözüken başyapıtlar içerde ve dışarda büyük ödüller alabiliyor.Demek istediğim bu tarz ne yapmak istendiği bilinmeyen filmler o filmlerin önüne geçiyor.Yaptığınız komedi filminin de bir anlamı olur yahu.Mesela jim carrey-truman show;komedi de var bi yaratıcılık da..bi bu Halk Kahramanına(!) bakın bi de ona :D
Sinematografik hiçbir değeri olmayan sahnelerin birleştirildiği, yan rollere neredeyse yer verilmediği, görüntü kalitesinin çok da iyi olmadığı bu film skeçden başka bir şey değildir.
Şahan Gökbakarın bu filmi para ve kendi şöhredi adına yaptığı gerçektir.Ama tebrik ediyorum kaliteli esprisi olmayan "uleeyn" lafıyla kahramanımız olan bir komedi filminin 4 milyon kişiye seyrettirilmesi zor iş ki 120 gibi filmler 5yüz bini aşamazken :(
berkgns88
berkgns88

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bu filmi yorumlamak bile yanlis gercekten anlatilcak hicbirsey yok bir ninenin film boyunca kufur etmesi ve bircok igrenc sahne yazik yani gercekten bu film hakkinda yorum yapmak bile yanlis 10 uzerinden alsa alsa 2 alir
godfatheralpacino
godfatheralpacino

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ilk filmi bence daha güzeldi . bu filmde konu o kadar da güzel değil. film sadece cıvıklıktan ibaret , filmde ne bir aşk, ne bir dram var. ilk filmde sibel diye bir karakter vardı recepin çocukluk aşkı. filme biraz renk katıyordu ... neler olacağını daha çok merak ettittiriyordu. bu sefer ki filmde sadece güldürmeye çalışılmış... ben filme saat 6:30 da girmiştim 8:50 gibi çıktım ... demek istediğim film 2 saatten uzun fakat filmde toplasan 30-40 dakika filmin konusunu anlatıyor yada konu üzerinden filmi izliyoruz. onun dışında sırf filmi uzatmak için koyulmuş sahneler yüzünden film bu kadar uzun oluyor. hemen hemen her sahnede recepin neler söyleyeceğini neler yapacağınıda tahmin edilebiliyoruz. o yüzden ben çok da zevk almadım. 6/10
seloman-1985
seloman-1985

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
yha adam bel altı yada normal şakaa yapsın ne olcak millet buna takmış yha bırak allahını severseniz şahan gökbakar 1 numara
miracemlak06
miracemlak06

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Ne söylenirse söylensın ben gülmekten öldüm,komik film dediğin böyle olur. 10 uzerınden 10.
ultraslan-sinem
ultraslan-sinem

filme gittim ve süperdii :D
muhammedkopuz
muhammedkopuz

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Bu filimin puanlaması filimden önce açıldıdamı bu kadar az puan aldı.Benim anlamadığım insanlar ne bekleyerek gidiyolar da ne bulamıyorlar bir komedi filimi seni güldürüyormu,orada iş biter dahasını aramak saçma benim düşüncem insanlar filime sadece gidelim de ne kadar kötü olduğunu anlayalım zihniyetiyle gidiyorlar yoksa burada puanlama yapan herkes eleştirmen değil çoğuda 1. izlemiş dir zaten e ozaman seni 2. filimde neyin beklediğini az çok anlaman lazım 1. den bişey bulamayan adam zaten 2. beyenmez.