Recep İvedik 2
2,7

kaan9319
kaan9319

10 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Ali Ercivanın yazdığı eleştiri mükemmeldi.Recep İvedik filmini beğenenler kadar beğenmeyenlerin de olacağını ve beğenenlerin de beğenmeyenlere saygı göstermesi gerektiğini söylemiş ve gerçekten çok hoşuma gitti.Burdan anlıycağımız şuki:Komedi görecelidir.Bazılarını çok güldüren bir komedi,bağzılarını gülümsetmez bile.Bu yüzden ben bir beğenmeyen olarak beğenen arkadaşları saygıyla karşılıyorum.Ama bunun entellektüellikle ilgisi yok.Sokakta yanımızdan geçse hayvan diyip rahatsız olacağımız birini sinemada izlemek çok saçma gelmekte bana.Ama tabiki beğenenlere saygım var :):)
dertli0256
dertli0256

10 Şubat 2009 tarihinde eklendi
insanlar ne kadar gereksiz boş yorumlar yapıyor...arkadaş cem yılmazı sewiyorsan git baş kafilm izleme sizde cem yılmaz gibi yapmayın...şahan yapıyor arkadaş türkiyenin bir numarası ise o halkın tercihi gitmessen gitme kardeş...ama adam iyi yapıyor
yuxel1907
yuxel1907

10 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Sinemanın ne demek olduğunu bilmeyen kişilerin sinema filmi diye çektiği ve aynı kişilerin gişe rekortmeni yaptığı kötü ötesi filmin devam filmi,Şahan zaten sinemadan ne kadar anladığını geçenlerde bir röportajında belli etti.Türk sineması ilerledi diyenler bir daha düşünsün,Türk sineması bir adım bile ilerleyememiştir.Çok film çevrildiği doğru,ama filmlerin yüzde doksanını saçma sapan filmler oluşturuyor, aynen bunun gibi.
y-yamanturk
y-yamanturk

10 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ya komedi filminden ne bekliyorsunuz, düşündürmesini mi?Ya da mükemmel senaryo mu?Adam güldürmek için çekiyor bu filmleri sonuçta da başarılı.
jaws-ferit
jaws-ferit

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
1. bölümde facebookun amele kaynadığını cok iyi bilen recep neden 2. bölümünde internette karı kızın cok olup olmadığını bilmiyo? (merak işte) laf olsun diye mi 1. bölümde facebook amele kaynıyo demişti? laf olsun diye yapılmış bi film verdigim örnekte en saçma sekilde acıklayıcıdır umarım...
losteren5
losteren5

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
paramın hesabını sen mi tutusunda bana button git ivedik e gitme diosun. artık insanlar milletin cebindeki paranın hesabını yapar mı olmuşy anlamıorum. bırakın da insan cebindeki parayla ne isterse onu yapsın. boşu boşuna kötülemek için böle saçma msjlar atmayın. film sevmezsiniz yazarsınız.milletin cebindeki paranın deyim yerindeyse kahyası olmayın....
serkan198719
serkan198719

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ya komedi filminden ne bekliosunuz ki başka..sinemaya gitmiş parasına acıyarak çıkmış.ne bekliodun ki.gülmek isteyen gitsin kardeşim.istemeyen de otursun evinde..
colic-p
colic-p

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Ya anlamakta zorlanıyorum bu millet bu kadar mı espri konusunda bu kadar geri bir film izleyeci rekoru kırıyor zeka kırınıtısı olmayan hollywood özentisi karakter komedisi bu kadar mı beyenilir yazık daha bişey demiyecem.
francesko-1903
francesko-1903

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
anlamıyorumki şu olumsuz eleştiri yapanları beğenmeyen izlemez kardeşim silahmı dayıyolar kafanıza 5 milyon kişi izlemiş hala karalama yapıyosunuz ayıptır ayıp...
yasoergin
yasoergin

7 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Recep İvediğin nesi içimizden biri anlamadım.Arif tam bir Türk insanı bence.
Recep İvedik güldüren bir film bunu kabul etmek lazım ama içinde sanatsal hiçbirşey yok.Sinemaya katkısıda sıfır.Buda bir gercek.
mmtmn
mmtmn

7 Şubat 2009 tarihinde eklendi
sizler ya hiç gerçekten komik bir film izlemediniz,ya da gerçekten sizin espri anlayışınız da bir sorun var... bilemiyorum hangisi. Ama böyle filmleri beğeniyorsunuz,ve bir de komik buluyorsunuz ya; sadece üzülüyorum.
beyza-timur
beyza-timur

7 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Yusufgökçek arkadaşım beni ilgilendiren kısım ne sensin ne de senin "halk" diye tabir ettiğin o kesim.İstediğin kadar seviyesiz filme gidebilirsin aradıktan sonra çok kolay bulursun.Beni ilgilendiren Türk sinemasının gerilemesi ama tabi ki senden böyle bir duyarlılık beklemiyorum.Eğer biraz düşünerek yorum yapsaydın kendini Hıncal Uluçtan üstün görmezdin.Neyse sende egonu tatmin et bakalım.Sen gidip "özlü sözlerini" çok sevdiğin Cem Yılmazın filimlerine git.Ve sen bana güleceğine biraz film izle ama lütfen FİLM izle.
kaan-polat1907
kaan-polat1907

7 Şubat 2009 tarihinde eklendi
fragmaninda gördügüm kadariyla iş ariyor kendine ve her iş yerinden atılıyor sonra baska işler arayip calişiyor acaba fragmaninda gösterdikleri işlerden baska işlerde yapıyormu merak ettim sabırsızlıkla bekliyom..
fatihcee-80
fatihcee-80

7 Şubat 2009 tarihinde eklendi
sadece para derdi düşünülen ve hiçte içimizden biri olmayan karaktere yapıştırılmaya çalışılan türk erkeği motifini saçma sapan kalitesiz uzuz bayağı espirilerle saran bi çalışma emek yok kurgu yok beğenilecekmi kaygısı bile yok sadece bu filmde gördüğüm şeyyy gişe kaygısı kısa filmler bile bundan uzun süren bir hazırlık aşaması geçirir.gidenlere bişey demiyorum ama bu emeksiz yapımlara bizler pirim verirsek ve teşvik edersek türk sinemasında A Beautiful Mİnd(akıl oyunları)-sixth sense(6.his)-the green mile (yeşil yol)-The Shawshank Redemption (esaretin bedeli) vb yapımları görmizycez diyeceksinizki bu filmler ayrı kulvarda ama şunuda bilinki salak ile avanaktaki espiriler kalite ve emek kokuyordu . bye
podofski-34
podofski-34

7 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Bakalım yeni film nasıl olacak Recep İvedik 2nin yine komik olacağnı düşünüyorum.