Böyle film mi olur diye tartışılmaz böyle filmlerde lazım gişe filmi sinemamızın gelişmesi için sektörün dönmesi için gerekiyor ama bu ikinci film için 1. filminden daha kötü olmuş özenilmemiş diyebilirim
İMDB bu filmi herhalde gözden kaçırmış olmalı ki niye hala yapılan en kötü 100 film arasında değil? ayrıca ben akademi yerinde olsam bütün dallarda oscardan önce verilen altın ahududu ödüllerinde en kötüler listesinde bütün ödülleri bu filme verirdim,tüm dünyada yapılabilecek en kötü film örneği,ama ben yine de umutluyum Türk sineması içim halkımız bilnçlendikçe Nuri Bilge Ceylannlar,Çağan Irmaklar,Reha Erdemlerin sineması Türkiye de hem daha çok izlenenecek hem de yine bütün ödülleri toplamya devam edeceektir,recep ivedik gibi filmler yaplsa bile hiç destek verilmemeli yoksa böyle filmleri en fazle izleyerek tüm dünyanın maskarası oluyoruz bunların sinema anlayışı bu mu diye? konuşuyor bütün dünya alaya alarak
filme verilen puana bakarsak kimse memnun değil filmden ama nedense film rekor kırdı. Ama hakikatende sinema bu değil.Sırf para kazanmak icin yapılmıs bir film.Emek yok, senaryo yok,efekt yok,oyunculuk yok.Sadece 10-13 yas grubu cocukların kendi aralarında yaptıgı türde basit espriler var.Bence filmin seyredilmesinin tek nedeni insanların günlük yasamında söylemeye veya yapmaya cekindiği veya söylemesi ya da yapması durumunda ayıplanacagını düsündügü seylerin bir baskası tarafından yapılması durumunda nasıl absürt durumların ortaya cıkacagını görmek.Bu da sinemanın amacıyla örtüsmeyen bir durum.Asıl üzüldüğüm konu, ilk film hic maliyet gerektirmeyen bir filmdi ve bu film o kadar kar yapınca, 2. film daha bütçeli daha derli toplu olur diye düsünmüstüm ama nafile aynı tas aynı hamam.Sahan bey sinemadan kazandıgı parayı sinemaya yatırıp izleyicilerine tesekkür edecegine parayı Londrada lüks evlere harcıyor ve bu zihniyetle türk sinemasının gelismesi imkansız.
yazıklar olsun... bu filmi n yapımcıları ve onlar gibi düşüneneler haydi hep birlikte gençleri,çocukları,geleceğimizi dibe vurduralım ne dersiniz... yazıklar olsun bunu film diye izleyip protesto etmeyenlere
hayatımda izlediğim en kötü filmdi.tamamen zaman kaybıydı.bir tek yerinde dahi gülmedim espriler cok iğrençti ve filmin sonun zor getirdim.sinema ve komedi bu kadar basite alınmamalı.
Komedi filmini kaliteli yapan argo kelime, küfür kullanmadan yapılan espirilerdir.Ben bu filmde tam tersi birkaç sahne hariç bunu göremedim.Daha kaliteli bir film bekliyordum.Hayal kırıklığına uğradım.
15lideranu çok güzel yazmış, kalemine sağlık.s.erolun da kültürel yozlaşma eleştirisine katılmamak mümkün değil. Daha önce film(!) hakkında yazdığım için burada eleştirimi tekrar etmeyeceğim. Notumu hatırlatayım kafi. Sıfır olmadığı için '1'.Şunu ilave etmek isterim ki; Recep İvedik 2 hakkında Zülfü Livanelinin çok güzel bir değerlendirmesi vardı, okumanızı öneririm.
Şu an bulunduğu konumu haketmeyen bir film. Bir adam çıkmış garip bir ses çıkarıyor ve herkes de o filme gidip para veriyor. Gerçek filmlere ise seyirci gitmediğinden dolayı bir yenisi daha çekilemiyor.