fb-mertcan
21 Mart 2009 tarihinde eklendi
sizin gibi insanlardan bıktık artık be beğenmıyosan beğenme yok vizyondan kaldırın bilmenne hayret bısey yani bu flime suana kadar giden 4.250 milyon kişi kapak olsun size tmm mı.hepiniz hıncal uluc kesıldınız başımıza.ben 3 kere gıttım bu flime ve hepsındede aynı derecede güldüm sınemada gülmeyen bır kısı yoktu.artık kesin sesinizi ne konusursanız konusun bu flim en cok izlenen flim olucak işte çatlayın patlayın. -işte yazık ülkemize bu filme böyle yorum...hadi böyle bir filme iyi dedin onu alttan alıyorum ama yinede hakaret etmeden söylesen daha iyi olurdu.ben recep ivedikte gerçekten güldüm.ama bir kere olsun düşününce ağlayasım geldi.güldüğümüz şeylere bak dedim. bu filmi sevenler bir kere olsun düşünmeyenler olsa gerek.türk sineması türk sineması.her f,ilm sonunda canım yanacağına yabancı filmleri evimde keyif yaparak izlerim daha iyi.türk sineması gelişiyo demek öyle mi.buyrun türk sineması...keşke sadece bir tane olsa bile filmi vay be abi biz türkler neymişiz ya diyerek dönsem eve...böyle bir film bulun recep ivediğe 10 defa gitmeye razıyım.turist ömeri izlemeyi yeğlerdim diyebilirim...
ilk filmede bunada gittim..ilk filmi begenmıstım gercekten guldurmustü hatta su recep ivedik karsıtlarının karsısındaydım filmde guzel espriler vardı..ammaa bu ilk filmi izleyipte ıkıncı fılmede gidecekseniz amman dıyorun..ben hayatımda gelmıs gecmıs dunya sinema tarihinde bole kotu bir film izlemedeım..sahan gokbakarın tek dusuncesi su olmus..ben nasıl olsa recep ivedik ismiyle bile parayi gotururum her turlu izlenir benm filmim demiş..filmde tek guzel espri yok...bastan asagı kufur...tek kaliteli birşey yok..nine desen daa beter küfür de küfür..tamam bende recep ivedikciydim ama bu kadarda bir iş berbat edilmez...notum yınede ılk fılmn hatrına 101
böyle kötü bir filme sinemaya gidip filmin yapımcısına bu kadar 35 trilyon gibi tabi eski parayla para kazandırıyoruz ya helal olsun bize ne söylenir başka.
Bu filmde ben de güldüm...nedeni şöyle..4 milyon kişinin izlediği söyleniyor filmi...bundan şu çıkıyor..demek ki hepimizin içinde dışa vuramadığımız ama bunu Receple dejarj ettiğimiz bir ayılık var...yoksa insan olan bu filmde gülemez...Birde -Bay Eveti seyredin derim..insana yakışan süper bir komedi..hemde nasıl güzel.
Filmin icindeki tum bu kabaliklar ve komik oldugu zannedilen hareketlere gulundugunu ve bunlarin bazilarin hosuna gittigini gormek gercekten aci veriyor. Film, ilk birkac dakikanin ardindan sıkmaya basliyor, surekli argo ve kabalik da bir yere kadar. Ilk film biraz daha kabul edilebilir duzeydeydi, ama bu filmde cogu sey abartilmis.
iğrenç ötesi bir film. ilk filmde de iğrençlikler vardı ama şahan bu filmde iyice azıtmış, sapıtmış. para vermeyi geçin, televizyonda izlenecek olsa yarıdan çoğunun kesilmesi gerekir, o derece iğrenç.
Bir sinemasever olarak böyle filmleri gördükce üzülüyorum hatta gişe rekorları kırdıkca kahroluyorum. İzlemedim izlememde, ilkini de izlemedim. Çocuklara lafım yok ama yetişkinlerin bu filme koşa koşa gitmesine hiçbir anlam veremiyorum. Gişe rekoru kırabilir ama bence bu film ve bunun gibi filmler Türk sinemasının yüz karaları.
Dün akşam izledim fakat umduğum gibi değildi filim.Yani beğenmedim,bu kadar çok rekor kırmasına rağmen hayal kırıklığına uğradım.Evet bazı sahneleri çok komikti ama gitmeye değmez.
Filmi eleştrenlerin çoğu kalitesinin düşük olduğundan bahsediyor. Bence ortada bir ürün var bu ürünün ilkine 4 milyon ikincisinede şu an için 3 milyon talep var o zaman ürünün ticari başarısı mütiş.Filmin küfürlü olması eleştriliyor eleştirilere gelen cevaplar ise hangimiz yalnız kalınca recep gibi davranmıyormuşuz herkez bunu gizlice yapıyor recep ise aleni bu yüzden herkezin içindeki recebi ortaya serdiği için tutuluyormuş doğru veya yalnış bilemem ancak 2. filmde babannesi ile Olan diyologları iğrencinde ötesinde tamam böyle hareket yapan küfürlü magandalar var katılıyorum ama inanın ki onlar bile evlerine döndüklerinde büyükleri ile bu şekilde konuşmuyorlardır.Şimdi soruyorum size babaannesine gel ps3 oynayalım da sana bir k....... diyen torun veya kapı zili çalındığında parolayı bilmeyenlere açmayıp parola olarak sana bir şey göstereceğim kasıktan b....... Gibi iğrenç ötesi kelimeler kullanan babanne tanıdınızmı hiç böyle bir şey olabilirmi recep ivedik 2 serseriliği küfürbazlığının yanında babannesi ile olan konuşmaları ise iğrenç hatta sapıkça şimdi bu filme yaşsınırlaması getirilmesi doğru değilmi.Peki babanne bu şekilde konuşmasaydıda filme 3 milyon kişi gitmezmiydi buna gerek varmı bence yok.Sonuç gerçek hayatta olmayan ve olamayacak bir maganda biraz borak biraz mister been birazda bizim sokaktaki magandalar karışımı bir adam karakteri, gülmek için bile gidilmez tabiki küfüre gülmeyi nimetten sayıyor ve o......ğa gülüyorsanız buyrun gidin ama biliyorsunuz ki birlaf vardır o.....ğa gülenino.... k kadar aklı yoktur
resmen aptal bir film yarısına bile gelmeden çıktım yahu böyle bişey olamaz yahu. gereksiz sahnelerde bağırıp çağırıp duruyo nedir yani aptallıktan başka bişey değil..