Recep İvedik 2
2,7

selçuk kara
selçuk kara

24 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bence şahan gökbakar sadece bel altı espiriler yapabiliyor ayrıca şunu anlamıyorum bu ülkede recep ivedik karakterli adamlardan zaten çok var yeterince var bunu izlemekden neden zevk alayımki çünkü böyle adamlardan artık herkes yaka silkiliyor neyiispatlamaya çalışıyor onu anlamıyorum tamam öyle adamlar var bunu canladırmakla o tür adamları adam mı etmiş oluyorsun yada biz bu tür adamlara gülmekle onlara destek çıkmıyormuyuz sanki böyle olmak çok güzelmiş gibi sanki .
h-pural
h-pural

23 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Recep İvedik karakterinin bu kadar tutmasına hayret ediyorum açıkçası.. Bir kaç argo konuşmadan başka ne var bunda komedi adına bilemiyorum.. İlk filmi izleyenler bunu anlamışlardır umarım.. Verdiğiniz paranın karşılığını isteyin!!!
ac-aceroglu
ac-aceroglu

18 Aralık 2008 tarihinde eklendi
İlk filmine gitmedim, arkadaşımdan aldığım cdsiyle evde seyrettim. İlk filminin Türkiyede en çok gidilen ve seyredilen film olmasına ne kadar şaşırdım, ne kadar üzüldüm anlatamam. Aslında üzülmeye üzüldüm de şaşırmamak lazım. Çoğu kişi bir süre içindeki Recep İvedikle dolaştı, onun taklitlerini yaptı konuşmalarında, hareketlerinde... Çok şükür ki fazla uzun sürmedi bu süreç. Şimdi ikincisi geliyormuş. 2009da Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.
umutcanozubal
umutcanozubal

18 Kasım 2008 tarihinde eklendi
recep ivdedik şimdiye kadar izlediğim en kötü türk filmlerinden biri vede hiç komik değil 2. side hiç fazla tutulmucak zaten

Cem Yılmaz varken böle şahan gibi kendini komedyen sananlar niye film yazarlar vede çekerler anlamıyorum
ultra-sinan
ultra-sinan

18 Kasım 2008 tarihinde eklendi
eywahhh... millet şimdi bile birinci recep ivedik in taklidini yapıp kendi kendine gülüyor.. daha bunun etkisi geçmedi. bu filmin ikincisini izledikten sonra onun taklidini yaparak milleti güldürmeye çalışanları bu millet kaldırımaz. yani henüz hazır değiliz bu filme. noolur çıkmasın bu film. zaten ilkide pek komik değildi.
secerdo
secerdo

12 Kasım 2008 tarihinde eklendi
ya aslında hiç gerk yokdu şahan boşuna yorulacak yine
murat061907
murat061907

5 Kasım 2008 tarihinde eklendi
ilk filmi neydiki bu ne olsun.merak etmeye bile değmez
torrenttr
torrenttr

4 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Muro , recep , ahmet , mehmet pff baydı sıktı gına geldi..