serinin birinci filminin yerini asla tutamaz daha az küfür daha çok mizah vardı hala aklımızda rock n coke gıbısın cadır kurmak ıstıyorum vs. gibi replikler. Pekı ya bu fılmde akılda kalan ne varbence 1 ay a kalmaz bu fılm unutulur. 5/10
Sadece gülmek için gidilecek ve yeterince gülünecek bir film,salondan çıktıktan 5 dakika sonra bile etkisi kalmıyor,sadece şunu söyleyebilirim ilk film daha iyi güldürüyordu.Ancak ,sinema filmi olma özelliği ile ilgili yorum bile yapılabilcek bir iş değil elbette.
Küfürsüz belden aşağı komedi Türkiyede yoktur diyenler ÇGHB ye baksın derim...Türkiyede hem kaliteli olup hem de insanları bu kadar güldüren başka program yok kesinlikle...
Arkadaşlar yeni yeteneklere destek verelimde bazılarının yaptığı gibi Kemal Sunal gibi ustalarla kıyaslamayalım.Şahan daha yolun başında ve ileri yıllarda ne kadar yol katetmiş göreceğiz..
1.filmide izledin bunu da. Karşılaştırma yapacak olursam birinci filimde hiç değilse bir konu vardı. Bu filimde oda yok.Bu filimde ne kadar iğrençlik ne kadar argo varsa hepsini toparlayıp insanlara komedi filimi diye izletmişler. (Ben öyle diğerleri gibi 'ay çok iğrençti küfür vardı demiyorum, öyle bir dünyada yaşamıyorum sonuçta)Ama bu film gerçekten kötü, bu arada gülmedim mi? tabii ki bi kaç yerinde güldüm ama öyle kendimden geçercesine, günümüz tabiriyle kopmadım filme!Bence Şahan Gökbakar birazda medyanın gazına gelip Arogla kapışmak için çok alel acele yazıp, oynamış.Birde üstatlarımız Kemal Sunal, Şener Şen ve diğer büyük ustalarımızla, onların karakterleriyle karşılaştırıp aynı seviyeye çıkarmayın. Mümkün değil.
Birincisiyle parayı kırdılar tatlı geldiki ikiniciyi yaptılar.bütçesiz masrafsız konusuz bi film ve rekorlar ben olsam bende çekerdim ama filme gelirsek 4/10 daha fazla değil arogun gerek kalitesi gerek güldürme yetisiyle yaklaşamaz..
çok kötydü berbattı iğrençti verdiim paraya acıdım:d işin şakası bi yana gerçekten çok kötydü ben hayatmda bu kadar saçma bir film izlemedm.filmi izledkten sonra aklıma ilk gelen şey şahanın ssevgilisi doğa rutkayın film galasınnda duygulanp hatta hatta gururlanıp!!! ağlamasydı.evet ben olsam bende ağlardm rezil oldk die....
izledim bitince bi hışımla çıktım,bu ne yahu bi insanın kabalığı ayılığı niye bu kadar komik oluyor.Osuruyor,aksırıyor bağırıyor,kusuyor, kadınlara kötü davranıyor..bunada komik diyor.Ya toplum bu insanlarda çekiyor bi de bunu film yapıyorlar.Hep dram aşk filmi,komedi yapılamıyor.Yok türk komedisinin hali kötü,burdan şener şen,metin akpınar,zeki alasya halit akçatepe...ustalara sesleniyom artık kamera karşısına geçin.Durumlar berbat yine siz kurtarırsınız.
Filmlere yorum yazmak hiç adetim değildir lakin...Okuduğum bu filmin yorumlarında birşey çok fena canımı sıktı...Şahan Kemal Sunalın yerini alacakmış...(!)Bu nasıl bir kıyas!?Bu nasıl bir kıstas arkadaşlar ya...Ayıptır gerçekten, Rahmetlinin kemiklerini sızlatmayın.Herhalde Kemal Sunal gibi bir aktör/komedyene yapılacak en büyük hakaret Şahanın onun yerini alıyor demek olsa gerek.Kemal Sunalın en aykırı filminde bile ki Hanzoyı örnek verebiliriz; Recep İvedik karakterinde yapılan rezilliklerin onda birini bulamazsınız. Kemal Sunalın filmleri hala izlenmekteyken; bu adamın filmleri aynı kalıcılığı sağlayabilecek mi? Böyle bir ihtimal var mı? Kemal Sunal filmlerini severek izleyen biri olarak bu karşılaştırma ve yakıştırma canımı çok fena sıktı...Yazık gerçekten yazık...