Recep İvedik 2
2,7

erhanaksay
erhanaksay

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
kardeşim bu film güldürmek için yapılmış bir film begenen begenir begenmeyen begenmez yani saçma sapan yabancı filmlere gidiyorsunuz da begeniyorsunuz niye türk filmlerini bu kadar eleştiriyorsunuz yücelteceginiz yere yerden yere vuruyorsunuz güzel olmayan yabancı filmlere bakıyorum ama hiçbirinde tükr filmleri kadar aşagılama yok amacınız ney arkadaşlar ben sadece recep ivedik için demiyorum bütün türk filmleri için diyorum
ozlemcengiz-42
ozlemcengiz-42

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Kesinlikle süper bir film tabi anlayana!!!!
refsak
refsak

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Buraya yazılan kötü yorumların neden olduğunu anlamış değilim,Bir arkadaşımız şöyle demiş.
Film iğrençti-3. çekilirse gitmicem sonra bomba inşallah 3. sü çekilmez.Bende bunu anlayamıyorum madem gitmiyeceksin filmin çekilip çelmemesi gidilip gidilmemesi seni niye bağlar.filmin 1.sindede osuruyodu bu adam ordada iğrençti ozaman niye ikincisine daha ilk haftadan koşa koşa gittin.3.çıksın bu arakdaşlar yüzünden yine biz ilk hafta zor buluruz bilet.
issturk
issturk

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
çok beğendim çok güzel film olmuş ilkinden de güzeldi.arog taki gibi hayal kırıklığına uğramadım
rorschach
rorschach

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
mr. bean e neden kahkahalar atarak gülemiyosak bu filmde de aynı sebebten gülüyoruz:)recep karakteri küfretmezse zaten filmde yanlış birşeyler var dersiniz:)ilk filmde belli yerlerine gülmüştüm ama bu filmde özellikle ikinci yarısı epeydir gülmediğim kadar güldüm:))ben küfüre takılmam gülsem yeter diyosanız izleyin derim;)
beytull
beytull

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bence ilk filminden kesinlikle daha güzel filme gülmek için gidersniz beğeneceginizden eminim bu 2.filmin kendi rekorunu kıracagından eminim su günümüzde çekilen diger komedi filmleri ne kadar vasat oldugunu bu filmde daha iyi anlıyoruz en azından maerikam komedi filmi degil 10/8
yakup-han70
yakup-han70

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
başarılı bir filmdi.. paramın son kurusuna kadar deger bu film tavsiye ederim herkese.. birde bilindik espirileri yapıyor elestirisine girmeyin saten sahan abi burada bi kişiligi canlandırıyor..
emre-emiroglu
emre-emiroglu

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Arkadaşlar bu filme sinema eleştirmenliği yapmak için gitmiyoruz..Sadece gülmek istiyorduk ve güldük hemde çatlayana kadar..Şahan bu işi çözmüş kardeşim kim ne derse desin.Uzaydan gelen entel dantel insanlar tabiki bu filme gülmeyecekler.Bir işe para harcanmamış diyebilirsiniz ama kesinlikle emek harcanmamış diyemezsiniz..
steve-g
steve-g

film çok maraka arog a 5 basar 10/8
berilengel
berilengel

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ben bayıldım ama şahan haricinde pek iyi oyuncu yoktu. buna ramen ben cok güldüm nineye bayılllldım. bence son derece başarılıydı. her sanat içerikli olmayan filme ön yargılı yaklaşmayalım lütfen insanlar ona gülmek için gidiyo :):)
khaleesi
khaleesi

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
film için güzel yorumlarını eksik etmeyen bütün arkadaşları alnından öpüyorum walla..bide şuna dikkat ettim recep ivedik 2 için kötü die yorum yapan çoğu arkadaşın film listesine baktıımm ve hakketn çok kötü filmler için bile 10 puanı esirgememişlerr..burda recep ivedik filmleri için maval okuolar bu kdr olur..anlayışınızı seviyimmm
mert77789
mert77789

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Gayet güzeldi.Sonu iyi kurgulanmış.Beni güldürdü.Fakat Recepin kuzeni sanki sahte rol yapıyormuş gibiydi.
8 hakaret,10 iltifattır.
9/10
Yasemin K
Yasemin K

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ilk filmi hiç beğenmemiştim ama 2. gerçekten güseldi kimse sanatsal bişeyler aramasın çünkü yoktu başarılı bi komedi filmiydi bence amaç gülmekse çok güldüm.
necmiakinci
necmiakinci

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Film komik;çok komik.Elbette hayatın sırrını anlatmıyor,2 saat boyunca rahatlatıyor.Arogtan iyi.Gıdıklayarak güldürmüyor.Zaten gişe filmi adı üstünde.Gonuşma leyn;hihohohhaa!nidaları dillerde.Fazla daralmaya gerek yok. Yapanların ellerine sağlık...
alisangazi
alisangazi

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bende 2.filmi beğenenlerdenim.gülmek için gittim ve çok güldüm.ilk üç günde 1 milyon 209 bin 453 kişi tarafından izlenmiş.filmin başarısı daha da artacak gibi.(İlk 3 gün rekorunu kırdı.)