Recep İvedik 2
2,7

kako-00
kako-00

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
çok güzel ya herkese tavsiye ederim siz yorumlara bakmayın çok güzel :D
ertan-yurtsever
ertan-yurtsever

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Dün gece 00:00 Seansına gittim çoluk çocuk pek yoktu ama şunu söyliyebiliriim 1.den çok daha güzel olmuş ve arkadaşlar her karesinde gülüyorsunuz karnım ağrıdı gülmekten benim hoşuma gitmeyen tek kısım sonuydu ama onuda 3.ünü yapmak için açık kapı bırakmışlar:D gerçekten çok güzeldi :D:D izlemenizi tavsiye ederim
murat-makas
murat-makas

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ben hayatımda böyle karnım ağrıyarak, gözümden yaş gelerek , nefes alamayıncaya kadar güldüğümü hatırlamıyorum. şiddetle herkese tavsiye ediyorum.helede o yoga sahnesi için bir daha gidebilirim filme :))))
sehzade-3838
sehzade-3838

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Recep ivedik bence komik ama birinci filmi kadar ikinciside sinemada yer tutarmı bilemem. :)
wital-34
wital-34

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bi arkadaş bugun izlemiş cok meth etti yarın kesin seyredecem bence şahan yine guzel yapmıştır şimdiden kendisini tebrik ediyorum
alba42
alba42

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
İnanılmaz eğlenceliydi.İlk filmden daha güzeldi.Eleştirmek için yer aramaya hiç gerek yok şimdi.Gülmek için gittim ve doya doya güldüm.Herkese tavsiye
Seza

güzel
sssinem93
sssinem93

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
güzel bi filmdi,güldüm ya bazı yerler koparıo,ama çok çook abartıcak bişey deil,izlenmesini tavsiye ederm =)
bymazy
bymazy

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Recep tam bekledigim gibi kendini aşmışdı çok bel eltına inmişdi ama yinde kıvamından bir şey kaybetmemişdi... Japonlara ve atlara takmışdı filimde :) neden bukadar çok ugraşdı bu iki konuyla anlamadım ?? ama ayılıgında ve kabalıgından bir şey kaybetmemişdi bir insan bir filimde nasıl bu kadar iyi rol yapar anlamış degilim...
sevda4067
sevda4067

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bu flim çok harika bişey gerçekten çok ama çok beğendim hiç kimse kaçırmadan izlesin bence gittiğim çok güzel
elifkeles
elifkeles

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Arkadaşlar lütfen kötüleme yapmayalım, film süper... Recep İvedik 1 harikaydı, resmen izlerken öldüm gülmekten, bunda yarıldııımmm...
bahadirhantabak
bahadirhantabak

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Gayet güzel. Tüm salona gülme krizi geçirtti. Kolay mı bu dönemde insanları iki saat güldürmek?
almack
almack

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
filmi izledim süper bir film gidin izleyin çok güleceksiniz....
mrbrave
mrbrave

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Bir komedi filmine gidiyor, katıla katıla gülüyor ve salonda gülmekten yerlere yatıyorsa o film başarılıdır.Gülmeye gittik güldük geldik hem de karnımız ağrırcasına, nefessiz kaldık.Sonra da bunun arkasından daha güzel olabilirdi. Espriler oldukça bayağıydı. Lüzumsuz bir film diye yorum yazmak ancak entellerin değil entel geçinen dantellerin işi olabilir diye düşünüyorum. Recep İvedik 1e olan ağır eleştirilerim serinin 2nci filminde yerini desteğe bırakıyor. Film gerçekten komik olmuş. Küfürler çok aleni değil(genelde, aleni yine var) bu kez dolaylı yoldan küfürler ve imalar Recep karakteriyle birleşince gerçekten güldürüyor. Her sahnede gülmekten yere yatıyorsunuz.Espriler oldukça bilinen beklenen şeyler ancak bunların filme adaptasyonu ve Recep Karakterinin ağzından söyleniş tarzı durumu değiştiriyor. Kesinlikle gişe rekorlarını alt üst edecek bir film. 3 gün ve tüm izleyici sayısında iyi bir rekora imza atacak gibi görünüyor.Gittim gördüm güldüm. Gidin, Görün, Gülün.