life-life72
1 değerlendirme
13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
rudeonerudeone arkadaşım teşekkür ederim.ne kadar doğru yazmışsın.aynı fikirdeyim.Türkiyede son zamanlarda bir özenti durum var.aslında hep vardı ama dahada arttı.lost,CSI falan seyredersen kültürlü ve entelsin,recep ivedik seyredersen kırosun,cahilsin.nedir bu özenti haller.hepsini seyrederim.kime neyi ispatlayacağızki.ne kadar kompleksli bir toplumuz.bu tepkiler bunu gösteriyor maalesef.Şahan ı kutluyorum.sonuçta sanatta ticarettir.para kazanmak için yapılır.illaki sanatsal kaygı taşıması gerekmez.kültür erozyonu zaten had safhada.recep ivedik e tepki gösterldiği kadar başka konularada bu kadar hassas olabilsek keşke.
Cem yılmazı eleştirenlerden biriyim ama Şahan gökbakarıda hiçbir zaman baş tacı yapmadım! İlk filmi hakkında izlemeden o kadar yorum yaptım ki! Bu filme para verilmez evde tvde izlenir falan diye ama arkadaşlarında ısrarıyla gittim ve çenem ağrıyana kadar güldüm. Esprilerini zeka değerlendirmesine sokmak anlamsız. Zaten Şahan Gökbakarında böyle bir iddiası olduğunu görmedim. İkinci filminide merak ediyorum ve ilk fırsatta izlemek istiyorum ve umarım birkez daha milyonlarca insanı kendine hayran bırakır.
Ben recepin 1 inide sinemada izledim ve çok hosuma gitti o anki sinirlerimi alıp götürdü benden, bazen insanların şu içinde bulunduğu stres dolu günlerden bir gün daha uzak tutabiliyorlarsa, bence köstek değil destek olmamız lazım.artı ben gerçekten güldüm bu filmde arog ve goradan kat kat daha iyi bir film ama sizin gibiler sadece cem yılmaz komik adamdır mantığıyla her yaptı saçma sapan esprilere gülüyorsunuz. ben sadece helal olsun diyorum ve böyle devam etsinler 3 ve 4.sünüde bekliyoruz.
Benim yaşım 41. Bizim küçüklüğümüzde Kemal Sunal furyası vardı. O zamanda Kemal Sunal eleştirilir, tu kaka ilan edilirdi. Gene mi Kemal Sunal filmimi izliyon len gibi hitaplarla muhatap olurduk. Sonra ne oldu, Kemal Sunal türk sinamasının medar-ı iftiharı büyük starı oldu. Yaşarken kendisine verilmeyen değer öldükten sonra verilmeye başlandı.
Şimdi aynı şey Şahan ve Recep İvedik tiplemesine yapılıyor.
Arkadaş adamın yaptığı komedi. Güldürüyor mu ? Güldüyor. O zaman başarılı. Sen beğenmiyorsun. O da senin tercihin. Bırakın bu hasetlik ve kibir kokan, entel dantel tripleri.
millet öyle ya da böyle bu filme hiç kimse bizim yorumlarımıza bakarak hareket edip te gidip gitmemezlik yapmaz beğenen beğenmiş beğenmeyen beğenmemiştir sen beğenmedin diye de bi başka beğeneni eleştrip kınamak çok yanlış bence zevkler insanlar gibi çok farklılık gösterir o yüzden hiç kimse kimsenin zevkini aşağılayıp hakaret etmesin herkes kendi işine baksın
cem yılmazın bi lafı var titanik filmini gemici zihniyetiyle izleyenler filmin sonunda gemi batıyo böyle filmmi olur derler... filmi film olarak izle yok bize yakışıyo yok küfürlü yok küfürsüz ben bu filmi izlerim,sen izleme bana ve halka karışma... sana ve hıncal uluça gülüyorum