the-truth21
7 Mart 2009 tarihinde eklendi
Film Amerikan yapımı olsaydı eminim yorumlar çok farklı olurdu.Herkes öve öve bitiremezdi.Ama nedense bizim bir takımtımız var bu Türk sinemasına karşı.Ben gittim arkadaşlarımla gayette güzel vakit geçirdik.İzlemeyenlere tavsiye ederim.2 saatte olsa bu yorucu hayattan uzaklaşıyorsunuz.
eğer ben recep ivetik tarzı insanlardan,ortmalardan hoşlanmam deyip filmi izlerseniz,doğal olarak önyargılı odugunuzdan gülemezsiniz..ben cidden çok güldüm hani bi 10dk geçmediki susayım,çok güzel güldürmek adına tavsiye edilir :) ama sinema açısından bakıp,irdelerseniz begenemeyebilirsiniz..gülmek isteyen gitsin.
arkadaşımızın da dediği gibi önyargılardan arının ve öle gidin.Daha çok güleceğimi düşünerek gittim ama ne yazıkki beklediğimden az güldüm.ama o kdarı bile çok güzeL ;)
Gidip gidip izliyorsunuz filmi rekor kırdırıyorsunuz ondan sonra da 6,5 puan veriyorsunuz. Filmi beğenmedim deyince size ödül mü veriyorlar. Yoksa hepiniz sanat eleştirmeni mi kesildiniz başıma. Ön yargılarla gitmediysen gülmekten yarılmadın mı? Daha ne istiyorsun? Komedi filminde kriter güldürmekse benden 10/10. Beğenmeyenler de Destere izlesin.
Klasik recep ivedik komedisi :)Gittim, guldum, geldim.Eger ki ilk filmi ve diger skecleri sevdiysenizo zaman kesin gidin. Recep yine hayvanligini ortaya koyuyor ve gulduruyor.Eger senaryo ve oyunculuktur kistasim diyorsaniz, gitmeyin! Cok birsey bulacaginizi soyleyemem.
3 kez izledim yokmu yanına eş arayan..:))) tıp fakültesinde okuyorum, haftada bir kitap okuma ortalamam var bir çok bilimsel araştırmada görevliyim..ama ben recep ivedik te gülüyorum beni kemal sunal şenerşen güldürmüştü zamanın behrinde şimdide recep ivedik güldürüyor..gülmeyenlere üzülüyorum valla yazık..
Bence Recep İvedik filminin bu kadar beğenilmesinin bir çok nedeni var diye düşünüyorum...Ama en başta şunu belirteyim sinema da bir toplum aynasıdır...Amerikalılar neden bu kadar korku filmi yapıyor...Ya da yapılanlar neden bu kadar beğeniliyor tutuluyor hiç düşündünüz mü? Bence insanların bilinçaltında neler varsa o filmler beğeniliyor ve tutuluyor diye düşünüyorum...Bu da o toplumdan nasıl filmler çıktığını gösteriyor bize...sonuçta bu filmleri de yapanlar bizim gibi insan uzaydan gelmediler ya...İşin şakası bir tarafa aslında gerçekçi de bir film diye düşünüyorum...Sokakta bir yürüyün, kaç tane Recep İvedik göreceksiniz?
kurgu aramıyorum senaryo aramıyorum..sanki hababam sınıfının serilerinde çok senaryo vardı...sanki o serilerde bi amaç vardı..komedi filmi güldürmek içindir...stund-up diyerek bile gidilir izlenir..harikaydı güldürdü..enaz 4 milyon izlenecek kapak olsun
tam anlamıyla 10 numara bir komedi filmi olmuş, gidip eğlenmek gülmek istiyorsanız kesinlikle gidin.'hiç bir mesaj vermiyor, bir içeriği yok, öylesine yapılmış bir film' falan gibi eleştirilere cevap vermek istiyorum, bu bir komedi filmidir, amacıda güldürmektir, ne kadar güldüysen okadar iyi bir film demektir, ne konusu ne mesajı aranıyor anlamıyorum. İlkinden daha fazla güldüren, çok eğleneceğiniz bir film kesinlikle. Küfür içeriyor diyenler için bi arkadaşımız çok güsel cevap vermiş: dışarıda fazlası var diyerek kesinlikle öyle, ya siz sokağa çıkmıyorsunuz yada eleştiriyimde ne olursa olsun diyosunuz. 10/10
Recep İvedik bu kadar düşük not ortalaması yakalıyorsa bu rekoru nasıl kırıyor anlamıyorum. Sanatsal bakış açısından yaklaşmamız yanlış bu filme ama kendi kategorisinde zirve yaptığı bir gerçek. Aslında Recep İvedik başlı başına bir kategori oldu bence. Komedi-dram-gerilim vs. vs. Artık bu kategorilerin arasına Recep İvedik de eklemek istiyorum tür olarak. İzlediğimiz filmleri eleştirip not verirken salonda hissettiklerimizi biraz göz önünde bulunduralım arkadaşlar. Bence Recep İvedikin ortalaması bu kadar düşük olmamalı...
bence çok muhteşem bir filmdi ne yalan sölim gülmekten öldüm resmen bence devamı olmalı ve olacak gibi gözüküyor tamam belki aşırı argo kelimeler var ama sonuçta recep ivedik bence ilkinden bile daha güzel olmuş izlemeyen arkadaşlara tavsiye ederim mutlaka izleyin