Recep İvedik 2
2,7

cikomaniaa
cikomaniaa

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
acaip güldüm karnıma kramplar girdi adeta, 3 deil 5i bekliyorum inş serisini sürdürüler ayrıca gitmeyenler cok sey kaybediyorsunuz arog la kıyaslanamayacak kadar gzl
erfener77
erfener77

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
M.ü.k.e.m.m.e.e.l.l

tebrik ve teşekkür ederim şahan bana çok keyifli bir akşam yaşattığın içinn...
ahmethandizdar
ahmethandizdar

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
komedi filmi deyince aklıma gülmek için yapılmış yapıtlar gelir bunların görevi güldürmektir.İster argo ister küfürü içersin insanı güldürebiliyormu ben ona bakarım
ilkinede çok gülmüştüm 2.sinede, millet diyorki çok küfür ve argo terimler var ya bırakın bu işi hangimiz bu espirilere gülmüyoruz bırakın ya
Sezarın hakı Sezara
DeLiCoCuK
DeLiCoCuK

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
filmin her saniyesi komikti bu filme gülmeyenlerin espri anlayişini çok merak ediyorum hic cem yılmaz gibi kapalı değil düşündürmüyor herşey açık söylendiği an salondaki yaklasık 500 kişi gece yarısı olmasına rağmen kahkahalara boğuluyordu süperdi gerçekten 3. sünü sabirsizlikla bekliyorum
serhattec
serhattec

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar kesinlikle izleyin gerçekten gülmek istiyorsanız adres recep ivedik 2 fakat arkadaşın dediği gibi espirilerin birçoğu büyüklere hitap ediyor ama izlenebilir 3.nün gelmesini istiyorum...
raulfb
raulfb

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle ilkinden daha başarılı..başarılı olduğu kısım güldürebilmesi tabiki de..yoksa bir sinema filmi açısından bakarsak kesinlikle başarısız bulmamız için onlarca neden var , lakin bu filmin amacı güldürmek ve bunu da fazlasıyla başarıyor.inanın gülememzlik edemezsiniz...önyargılı olmayın da giidiin bence...
yavuzkasimay
yavuzkasimay

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
çok fazla yazılacak şeyi yok filmin.konusu kadrosu belli sonuçta. fakat kesinlikle çok komik. 2. seans biraz durgun geçse de başından sonuna kadar çok güldüren eğlendiren bir film olmuş. ilkinden çok daha başarılı. tek beğenmediğim ivedikin kuzeni rolündeki arkadaş. çok kötü oynamış bence.
tanker26
tanker26

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Bu gün filmi izledim.İlk yaptığım yorumu tekrarlıyorum dikkat şahan çıkabilirin iki saatlik versiyonuydu ve harikaydı.Eylenmek ve gülmek için gidilecek bir film salondan göz yaşları,boğaz ve karın ağrısıyla çıkıyosunuz.Teknik konulara biraz daha özen verilmeli ama...
mustafa1903bg
mustafa1903bg

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Film mükemmel,meyve veren ağaç taşlanırmış.
ilkinden daha komikti.Küfür var diyenler günlük hayatta daha güzellerini duyuyordurlar.
Helal olsuuunn Şahan... :D
bsn02
bsn02

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
pazar günü oğlum ve eşimle gittim.gülmekten kırıldık.çok güzeldi.filimde konu aramayın.şahan ın tipine ve konuşmalarına bakın gülün sadece :) arog tan bin kat iyi bir film.bence kaçırmayın.
sahinet2
sahinet2

16 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Bence gittiğinize pişman olmayacağınız bir film.

Olumsuz yorum yapanlarda neye dayanarak yazıyorlar o yorumları anlamıyorum.

Filme gülmeye gittim ve gayet güzel 2 saat geçirdim. Fazlada birşey söylemeye yok..
ozlemkaraoglan
ozlemkaraoglan

16 Şubat 2009 tarihinde eklendi
çok güzel ve komik,gülmekten karnım ağrıdı.
yorumcu77
yorumcu77

16 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Recep İvedik serisinin ikinci filmi tüm zamanların en fazla izlenen hafta sonu rakamlarına ulaştı ve iki günde 1.209.453 kişi tarafından izlendi.
bjkmanyagi
bjkmanyagi

16 Şubat 2009 tarihinde eklendi
film gerçekten çok guzeldi,1.sinin radı daha farklıydı bunun ki daha farklı,yine rekorları alt üst edicegine inanıyorum..ilk üç günde 1.209.453 kişi tarafından izlenmiş..(13şubat-15şubat)
emresepitci
emresepitci

16 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Valla kim ne derse desin film superdi.Recep ivedik 1 ve 2 hic bu kadar cok gulmemistim.Insanlar sinema filmi olmadigindan vs. bahsediyorlar ama filmin yonetmeni de dedi biz sanat filmi yapmiyoruz dedi.Begenmeyen gitsin sanat filmi izlesin kimseyi kolundan tutup zorla filmi izlettirmiyorlar ya.Zaten filin ne kadar begenildigi ortada...Bu benim dusuncem disinda sunuda belirteyim Arog filmi cok guzel efektleri gorselligi vardi ama komiklik acisindan yeterli degildi onu baska bir dalda degerlendirmek lazim zaten.Arog a da Recep ivedigede ayni sehirde ayni sinema salonunda gittim ve kendi hissettiklerim ve gorduklerim isiginda Arog da bir kac sahnede kahkaha koparken geri kalan bolumlerde sadece gulumseme olurken Recep Ivedikte butun salon gulmekten kirildi kahkahalara boguldu.Zaten bu filme gidenler gulmek icin kahkaha atmak icin gidiyor sanat filmi izlemeye gorsellik izlemeye oyunculuk izlemeye gitmiyorlar.