badboys333
14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
olay budur.isteyen istediği kadar inkar etsin ordada bir gerçek var artık bu saatten sonra;
Cem Yılmaz OUT Şahan Gökbakar IN
ömrümde bir filmde bu kadar güldüğümü hatılamıyorum.Bence birincisinden daha güzel olmuş.Ayrıca filmlerde konu arayan arkadaşlarında neden böyle bir ihtiyaç duyduklarınıda anlamıyorum.Bence filmde her zaman amaç önemlidir bu filmin amacıda insanı güldürmek ve eğlendirmek.Bence recep ivedik bunu fazlasıyla yapmış.Ne diyelim kıskananlar çatlasın.Teşekkürler Recep İvedik 2
Çok güldüm çok eğlendim kesinlikle gidin seyredin,uzun süredir bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum,kesinlikle 1.cisinden daha komik ve güzeldi..Gülmek için gidin ve izleyin..
Film gayat süper siz eleştirenlere bakmayın bu fili gülmek için çekildi recep ivedikte süper siz istediğiniz kaar konuşun o gişe rekorları kırsın ondan sonra görün siz hem size ne izleyen izler yok böyle saçma filimlere rekor kırdırmamalıyız bilmem ne kardeşim gitme ozaman adam çekmiş filmini gayette komik şahan abi sipersin devam o bir hak kahramanı...
bence mükemmel bir film.Yine toplumun çarpık,özenti insanlarına yönelik yaratıcı eleştiriler var.recep ivedik sizin tarzınız değil kro ayı bi adam diye filme kötü diyemezsinizen azından insanlar etkileniyor burdaki puanlarla seven insanlar beklediklerini bulamazlarsa kötü puan verebilirler ama ıyy bu adam iğrenç diyip ilk filmden sonra bunu izlemeyip direk 1 puan verenler yüzde yüz vardır.biraz duyarlı olalım ve şu sıkıntılı günlerde doya doya gülelim nineyede taptım mutlaka gidilmeli
Çekirgeyi Salı Verdim :D:D Şimdiye kadar hiçbir filmde bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum.Filmin eleştiri arkadaşları da anlamıyorum...Film kesinlikle müthiş espriler olaylar yerli yerinde hele 3-4 sahne insanı gülmekten kırıp geçiriyor...İlk filme görede daha başarılı ve komik.Herşeyiyle 10/10
şahsen gitmekle gitmemek arasında cok düsündüm ve arkadaslarla gittim.filim cok güzel ve cok ta komik.bence güzel bir filimdi.ama sonu cok kötü bitmisti.ama filim güzel...
Yorumları okudum, eleştirenlere kızmıştım aslında yinede kızıyorum ama o kadar gülmedim neden diye soracak olursanız esprilerin %50 si fragman esprileri 100.kere gördüğümden pek gülmedim.Fragman izlemeden gitseydim çok gülebilirdim ama böyle fazla gülmedim.
ya bu filmi kotu bulan arkadaslar,arogu muroyu veya issiz adamı izlemediler gitmediler sanki o filmler sıradan bayagı filmlerdi,recep ivedik guzel ve komik bir film yorumları herkes film ve turkiye sartlarında yapsın..
filmi dün izledim ve 2 saat boyunca gayet güldüm, sadece iki kere gülümsediğim arog tan sonra bu çok iyi geldi.yazılan yorumlar filmden daha komik, ne bekliyordunuz anlamadım bu filmde hayatın anlamınımı arıyorsunuz, gerçek puanına ulaşsın diye 10/10
ya tv ye rastgele denk geldiğim çok begendiğim karakter recep ivediiğin kurucusu sahan a çok teşşkr ederim allah senden razı olsun diyim ne diyim lütfen yeni kemal sunalımıza sahip çıkalım hepinize şimdididen teşkkrler
valla filme gitim. çok güldüm recep ivedik 1 den daha güzel olmuş her zaman gülüyorsun recep ivedikin ninesi kopardı bizi. bence kaçırmayın süper filmmm film 10 saat olsa hiç sıkılmadan izlenir..