Bir şeyin çok izlenmesi veya çok satması elbette övünülecek bir şeydir ama nitelik açısından çok kaliteli bir iş yaptığınız anlamına gelmez.Yer yer komik şeyler yakalayarak insanları güldürebilirsiniz ama bu sizin kötü bir film yaptığınız gerçeğini değiştirmez.Olayı entel-dantel tartışmasına dönüştürmenin bir gereği yok bence.Bu film kısaca,yer yer komik olan kötü bir film..Moda karşılaştırmayı yapacak olursak Arog dan sinema dalında kıyaslama yapabileceğiniz her alanda daha kötü bir film.Şahan ın daha zeki bir insan olduğunu düşünüyorum yapımcıların isteklerine boyun eğmesi,yıllar sonra Kemal Sunal ın da zamanında şikayet ettiği durumlarla karşılaşmasına neden olacak.Bir gün paradan sıkılacak ve insanlara bir şeyler anlatmak isteyecek ama başaramayacak çünkü herkes ondan gaz çıkartıp-apış arasını kaşıyan bir adam izlemek isteyecek.
eeeh işte 4,5 yai,şındaki oğlumla gitti 20 dakkada sıkıldım demeye başladı aslına bakarsanız bende sıkıldım bu arada filmleri yavan yapan bu fragmanları tüm espirelri fragmanlarda görünce filmin bir esprisi kalmıyor :)
1.filmide izledin bunu da. Karşılaştırma yapacak olursam birinci filimde hiç değilse bir konu vardı. Bu filimde oda yok.Bu filimde ne kadar iğrençlik ne kadar argo varsa hepsini toparlayıp insanlara komedi filimi diye izletmişler. (Ben öyle diğerleri gibi 'ay çok iğrençti küfür vardı demiyorum, öyle bir dünyada yaşamıyorum sonuçta)Ama bu film gerçekten kötü, bu arada gülmedim mi? tabii ki bi kaç yerinde güldüm ama öyle kendimden geçercesine, günümüz tabiriyle kopmadım filme!Bence Şahan Gökbakar birazda medyanın gazına gelip Arogla kapışmak için çok alel acele yazıp, oynamış.Birde üstatlarımız Kemal Sunal, Şener Şen ve diğer büyük ustalarımızla, onların karakterleriyle karşılaştırıp aynı seviyeye çıkarmayın. Mümkün değil.
filmi izleyen çogu kişi gibi bende begenmedim ... birinci filmini izlemek için sinemaya gitmemiştim .. ikincisini gidip izleyeyim dedim ve açıkcası keşke bunuda izlemeseydim dedim . komedi film izlemeyi severim ama en azından benim ilgimi çekecek bir sahne göremedim... bayat bayat şakalar.. 3 film çekilecek herhalde ve inşallah ben onu izlemeye gitmeyecem. Benim gibi bu filmi begenmeyen arkdaşların da bu filme gitmemleri gerekli yoksa 4. filmi de çeker 5. de 6. da .... bu böyle sürüp gider. en iyi tepki izlememek arkadaşlar..
filmin bazı sahneleri güldürüyor ama yinede vasatı geçememiş ayrıca ninesi rolündeki kadında çok yapmacık duruyo yakışmamış pek beğendiğimi söylüyemem...
kim ne derse desin kesinlikle çok komikti ben arkadaşlarımla gittim ve acayip eğlendim birincisinden bin kat daha iyi birinci hiç kalıyo yanında gayet eğlenceliydi benim gittiğim yerde herkez sürekli gülüyordu kimsenin kötü bir hali yoktu gayette eğlendik 3.süde böyle olursa yine giderim ben frangmanda çok güldüm ondan merak ettim gittim toplu gidince daha bi eğlenceli oluyo gitmeyen varsa gitsin çok komikti helal olsun.
gereksiz bir film. hiç bir şeyi doğru olmayan bir kaç ayda yapılan ve amacı olmayan çekilmesinin tek nedeni para olan bir film. elini vicdanınıza koyun 25 günde çekilen film olur mu ? ama ne konu ne senaryo nede bir yapı var. gülmek için sinema filmine gerek yok ne güzel haraketleri izle oda güldürüyor yada hababam sınıfı. uzun lafın kısası recep ivedik saf görüntüsünün altında yatan kurnaz insan profili ile gereksiz bir işgal sinemalarda ama yine giden çok olucaktır. nereden biliyorsun dersiniz aziz nesin boşuna söylemedi iyi seyirler ...
Recep İvediğin nesi içimizden biri anlamadım.Arif tam bir Türk insanı bence. Recep İvedik güldüren bir film bunu kabul etmek lazım ama içinde sanatsal hiçbirşey yok.Sinemaya katkısıda sıfır.Buda bir gercek.
Arkadaşlar bir kere filme ne kadar kızarzak kızalım,esprileri ne kadar magandaca ve acaip olursa olsun bu film gişe rekoru kırmaya mahkum! Çünki direkt olarak Türk halkına hitap ediyor ve biz ne kadar inkar edersek edelim abartılı tasvirler gibi gözükse de bu ülkede böyle insanlar var! Hem de bolca var. Dolayısıyla böyle bir halkın bu filmi beğenmesi kaçınılmazdır bence. Muhteşem filmleri bile katlayacak bir gişe yapması da bu yüzden çok doğal ülkemizde. Ama çıkıp da amerikada gösterime girerse birkaç günde kalkar salonlardan o ayrı. Aynı şey birçok Cem Yılmaz esprisi için de geçerli zaten. Karşısındaki kitleye göre espri yapıyor ve bu yüzden çok beğeniliyor.
Fragmanı izlemediyseniz ve belden aşağı esprilerden hoşlanıosanız filmde gayet gülersiniz çünkü fragmandakiler dışındaki bütün espriler cinsel içerikli. Çok düşük seviyeli bir film. 1.de gerçeken gülmüştm ama bu film hayatımda izlediğim en kötü filmdi diyebilirim. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Şu anda vizyonda çok daha keyifli ve kaliteli yapımlar var. Paranıza ve zamanınıza yazık. Ancak televizyonda ölesine izlenebilecek bir film.