Recep İvedik 2
2,7

gokhankocgida
gokhankocgida

24 Ekim 2009 tarihinde eklendi
çok ıyıydı komıktı..sınema fılmı olarak degılde popcorn tarzı eglencelık bır fılm..komıktı ben begendım...ılkınden dHa ıyı..
rockers2008
rockers2008

11 Haziran 2010 tarihinde eklendi
süperdi ya :D 1. filmden daha güzeldi :)) ninesi özellikle felaket komikti :D 10/9
+frekans
+frekans

21 Nisan 2009 tarihinde eklendi
arog dan kat be kat güzel film bence çok güldüm çok eğlendim bide milletin bu filmmi lafını anlamıyorum amaç eğlenmekse bu film amaçı sanatsal film izlemek isteyen başka film izlemeli ben eğlenmek gülmek için bu filmi çok beğendim
Chev
Chev

10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Filmin yapılış amacı..Filmi abartarak eleştirenler,işte bunu anlamayanlar..Şahan bize sadece 2 saat boyunca güzel vakit geçireceğiniz,arkadaşlarınızla gidip eğlenebileceğiniz bir film sunuyor onun dışında adamın zaten farklı bir iddaası yok..O bakımdan gelsin bakalım,izleriz..
ilsalaron
ilsalaron

16 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Ben şahsen Recep İvedik 2yi Recep İvedik 1den şahsen daha çok beğendim. Belki bu film o filme nazaran daha bir skeçler bölümü havasında gidiyor ama, özellikle bu filmde tiplemeler ve Recep İvedike uygun argo kelimelerin kullanışı çok daha başarılı olmuş, tam beklediğim bir Recep İvedik filmi oldu. Nine tiplemesi zaten mükemmeldi.
Soner Ç.
Soner Ç.

27 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Bence ilkinden çok daha iyiydi. İlk filmdeki gibi ince espriler yerine Recep karakterinin iğrenç hareketleri çok da ön planda değildi. Bu filmde Recepin ninesi işi bitirdi. O nasıl bi oyunculuktur,çok güldürdü.Ben bu filmde çok güldüm.Puanım iyi.
alparslan-alpi
alparslan-alpi

24 Şubat 2009 tarihinde eklendi
kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasın..
rudeonerudeone
rudeonerudeone

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle ilk filmden daha komik olmuş,bir saniye bile sıkılmıyorsunuz çok eğlenceli ve komik bir türk filmi,herkese öneriyorum,özellikle rahatlamak isteyenlere.şahan yükselen bir grafik sergiliyor gittikçe,inşallah daha da iyi olur ileride.
khaleesi
khaleesi

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
film için güzel yorumlarını eksik etmeyen bütün arkadaşları alnından öpüyorum walla..bide şuna dikkat ettim recep ivedik 2 için kötü die yorum yapan çoğu arkadaşın film listesine baktıımm ve hakketn çok kötü filmler için bile 10 puanı esirgememişlerr..burda recep ivedik filmleri için maval okuolar bu kdr olur..anlayışınızı seviyimmm
Yasemin K
Yasemin K

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ilk filmi hiç beğenmemiştim ama 2. gerçekten güseldi kimse sanatsal bişeyler aramasın çünkü yoktu başarılı bi komedi filmiydi bence amaç gülmekse çok güldüm.
Bülgan Y.
Bülgan Y.

19 Şubat 2009 tarihinde eklendi
insanların biraz da gülmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ve şahan da insanları çok iyi güldürebiliyor.ilkinden daha da zevk alarak izledim ve çok ta güldüm.
cimbomluali
cimbomluali

4 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Türk sinemasında kalite istiyoruz !!!
sugarly-2
sugarly-2

22 Şubat 2009 tarihinde eklendi
film aşırı küfürlü kesinlikle aile olarak gitmeyin..ama komedi yönünden 4*4lük..recep ivedik 1e beş basar.. 8/10
can07
can07

30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Başlarda bu filimi bende çok eleştiriyordum ama gerçekten baktım çok komik.En azından diğer komedi filimleri gibi saçma değil böyle insanlarımızda var..Filimin vizyona gireceği tarihi merakl bekliyorum..
AstalaVista
AstalaVista

21 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ben çok güLdüm ;) film baştan aşağı küfür diyen arkadaşlar sizLer nerede yaşıyoRsunuz Allah aşkına !!? cam fanusun içinde mi büyüttüler sizi :)