thisrock93
1 Şubat 2010 tarihinde eklendi
bence gayet komik. filmi eleştiren entel ya da entelektüel insanlar sanki bütün gün evde ağır fransız romanları okuyolar. düşük bütçeli çekilmesi filmin komikliğine ne zarar verir ben onu anlamadım. gişe amaçlıymış. hadi ya dünyada hayrına mı çekiliyo o kadar film yüzüklerin efendisi harry poter ya da matrix serileri ne amaçlı ? kötü esprilerle bezenmiş kendi ülkelerinde bile beğenilmeyen amerikan-batı kültürü gençlik filmlerini beğenen, amerikan pastasına gülen gençlik recep ivedike gelince kültürmüş bilmem ne bilmem ne.
filme gelirse; bence 1 kötüydü hakikaten çok beğenmemiştim ama recep ivedik 2 tam istediğim gibi olmasa da beni baya güldürdü. eczane ve starbucksdaki biber gazı sahnesi olmasa daha iyi olurdu. 9/10
İyi bir Recep İvedik filmiydi.Ben gülmek için gittim ve baya eğlendim.Recep İvedik karakterini sevmiyorsanız zaten filme gitmeniz yersiz.Yaş sınırı,argo vs vs gibi şeylerin filme gölge düşürmesi çok saçma.
Bence Recep İvedik filminin bu kadar beğenilmesinin bir çok nedeni var diye düşünüyorum...Ama en başta şunu belirteyim sinema da bir toplum aynasıdır...Amerikalılar neden bu kadar korku filmi yapıyor...Ya da yapılanlar neden bu kadar beğeniliyor tutuluyor hiç düşündünüz mü? Bence insanların bilinçaltında neler varsa o filmler beğeniliyor ve tutuluyor diye düşünüyorum...Bu da o toplumdan nasıl filmler çıktığını gösteriyor bize...sonuçta bu filmleri de yapanlar bizim gibi insan uzaydan gelmediler ya...İşin şakası bir tarafa aslında gerçekçi de bir film diye düşünüyorum...Sokakta bir yürüyün, kaç tane Recep İvedik göreceksiniz?
ilkinden iyi olan nadir filmlerden.hala "bu filmi izleyen aptaldır" yakıştırmalarını anlamıyorum."arog izleyen süper entel ,ultra zeki bunu izleyen aptal" yapmayın etmeyin.zeka seviyesi ne zamandır film izlemek le ölçülüyor? ee geçende akıl oyunlarını izlemiştim onu da beğenmiştim bunuda şimdi süper dahi ama bi taraftanda aptalmı oldum??? komikleşmeyin.ayrıca gora nında fragmanını çok sevmiştim filmde 1 kere bile gülmedim çok kötü idi.
Recep İvedik bu kadar düşük not ortalaması yakalıyorsa bu rekoru nasıl kırıyor anlamıyorum. Sanatsal bakış açısından yaklaşmamız yanlış bu filme ama kendi kategorisinde zirve yaptığı bir gerçek. Aslında Recep İvedik başlı başına bir kategori oldu bence. Komedi-dram-gerilim vs. vs. Artık bu kategorilerin arasına Recep İvedik de eklemek istiyorum tür olarak. İzlediğimiz filmleri eleştirip not verirken salonda hissettiklerimizi biraz göz önünde bulunduralım arkadaşlar. Bence Recep İvedikin ortalaması bu kadar düşük olmamalı...
Çekirgeyi Salı Verdim :D:D Şimdiye kadar hiçbir filmde bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum.Filmin eleştiri arkadaşları da anlamıyorum...Film kesinlikle müthiş espriler olaylar yerli yerinde hele 3-4 sahne insanı gülmekten kırıp geçiriyor...İlk filme görede daha başarılı ve komik.Herşeyiyle 10/10
burda yapılan yorumları az bi göz attımda eleştiriye yönelik yapılmış gibi belden aşşağı espiri yapıldığı için baya bir eleştiri yapılmış bu filme yorum yazanlar size sölüyorum mehmet ali erbili kim ünlü yaptı bugun en sevilen ve en pöpüler komedyenler arasında olmasının sebebi belden aşşağı yaptığı espiriler değilmiydi neden se bu filme gidenler eleştiriyor bu filmin bole olduğunu biliyorsun neden gidiyorsunuz anlamış değilim ilk filmide bukadar eleştirilmesine rağmen 2.sinin de bole olacağını biliyordunuz neden gittiniz farklı bişi içinmi arkdaşlar yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler bu film gişe rekorları kırdı o yüzden söyleceneck bir laf yok bu nun sadece bir film olduğunu lütfen unutmayın ve eleştirilerinizide ona göre yapın ve recep ivedik 3e gidipte yeniden gişe rekorları kırdırmayın saygılar
Ya siz neyi tartışıyorsunuz.Yok bölye film olmaz böyle olmaz.Ne bu ya anlamıyorum.Film komedi film olarak çekiyor ve güldürmesinide biliyor.Bence bu filmde rekor kıracak kıskananlar gene çatlayak.Film hakkında kötü yorum yapanlar bence boşa yazı yazıpta yorulmasınlar.Film amacı belli güldürme,güldürüyorsa demek ki bu film komedi filmidir.Sevmiyorsan Şahanı gitme filme burda şu ilgisiz yorumları yazmayın.
arkadaşımızın da dediği gibi önyargılardan arının ve öle gidin.Daha çok güleceğimi düşünerek gittim ama ne yazıkki beklediğimden az güldüm.ama o kdarı bile çok güzeL ;)
tam anlamıyla 10 numara bir komedi filmi olmuş, gidip eğlenmek gülmek istiyorsanız kesinlikle gidin.'hiç bir mesaj vermiyor, bir içeriği yok, öylesine yapılmış bir film' falan gibi eleştirilere cevap vermek istiyorum, bu bir komedi filmidir, amacıda güldürmektir, ne kadar güldüysen okadar iyi bir film demektir, ne konusu ne mesajı aranıyor anlamıyorum. İlkinden daha fazla güldüren, çok eğleneceğiniz bir film kesinlikle. Küfür içeriyor diyenler için bi arkadaşımız çok güsel cevap vermiş: dışarıda fazlası var diyerek kesinlikle öyle, ya siz sokağa çıkmıyorsunuz yada eleştiriyimde ne olursa olsun diyosunuz. 10/10