Sinema sanatının korku dolu serüvenleri yine bir devam filmiyle korku filmi fanatiklerinin beğenisine sunuluyor: "Şeytanın Oteli 2". Filmde, 2006 senesinin kış mevsimine bir yolculuk yapılıyor. Hüzünlü Norveç dağlarının eteklerindeki Jotunheimen mıntıkasında 4 genç feci şekilde yaşamlarını yitirirler. Aralarından sadece bir tanesinin şansının yaver gittiği görülür: Jannicke.... Genç kadın soğuk ve açlıkla cebelleştiği mücadele dolu anlardan sonra en yakın köye ulaşmayı başarır. Üstü başı kan içinde olan perişan Jannicke'yi, yolda tesadüf eseri bulan kişi, onu en yakın hastaneye götürür. Jannicke bir süre sonra hastanede kendine gelmeye başlar. Hastanenin koridorlarında dolaşmaya başlar. Hastanede sanki kimseler yok gibidir. Kâbus yoksa sona ermemiş midir?
Ben ilkinden fazla sevdim bunda hastanede geçmesinin de etkisi var sanırım,klişe olduğunu belirtmeye gerek yok ama bu tarz filmlerden çok da bir yenilik beklememek lazım bence o doğrultuda izlenirse,beğenilir
Ilknur K
Takipçi
1.231 değerlendirmeler
Takip Et!
3,5
24 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
ilkini begenmistim. Atmosfer süperdi. Bunda da öyle. Ancak hadi be bukadar da olmaz dedirtecek sahneler var.
mehmeterhanucarr
Takipçi
286 değerlendirmeler
Takip Et!
4,0
28 Kasım 2009 tarihinde eklendi
süper bir film olmuş gerçekten kış manzarası atmosfer final son derece sürükleyici hiç sıkılmadan izleyeceğiniz bir film 10/10
catwoman-2
Takipçi
134 değerlendirmeler
Takip Et!
5,0
11 Eylül 2009 tarihinde eklendi
ilk film çok güzeldi.ikincisinide sabırsızlıkla bekliyorum...
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.