Predators
3,2

KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

19 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
adrien varsa dusunmene bile gerek yok adam ölü filmi diriltiyor :)))
gokhansld
gokhansld

2 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Adrien Brody nasıl böyle bir filmde rol almış anlayamadım. Mantıksız, zevksiz ve gereksiz bir şekilde bir ton sahne. Konu bile yok... Seriye ihanet filmi olarak değerlendirilebilir.
real-boy40
real-boy40

7 Aralık 2010 tarihinde eklendi
87 yapımı olan av filmi tabiki çok mükemmeldi, bu film onun kadar olmasada alternatifi olabilir,bu yeniden çevrimi kendi çapında iyi olarak sınıflandırabiliriz puanım;7,5
selman-yavuz
selman-yavuz

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

29 Nisan 2010 tarihinde eklendi
bu filmin tüm serisine hastayımm . her yıl sezenli tekrar izliyoruz. galiba onlar burayı basasıya kadarda izlerim..
hotello09
hotello09

1 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Predators , Alien , PredatorsVs Alien bu filimlerin hhayranıyım ben TÜm serilerini izledim bunuda mutlaka izlicem ... Fragmanınıda güzeli ve büyük bir ihtimal güzel bir film olacağına benziyor..
FURKANYKSL
FURKANYKSL

18 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Film çok güzel herkesin izlemesini tavsiye ederim (bu filmi hiç sıkılmadan izledim)
ahmmett
ahmmett

9 Eylül 2010 tarihinde eklendi
herkesin izlemesi şart çok beğendım
Mohawk-2
Mohawk-2

10 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Serinin bütün filmlerini çok beğeniyorum. iyi kötü olsun farketmez. ilk Predatoru Suadiye sinemasında izlediğim anı hiç unutmam. Afişine bakarak Arnoldun yine Vietnamda geçen 'Komando' tarzı film izleyeceğimizi sanıyorduk ama fena yanılmıştık. Alienlerle olan filmleri geçersek bu film tekrar orjinal haline dönüş gibi görünüyor. Dörtgözle bekliyorum. Yaşasın Yautja kardeşliği:)
gurbetci13
gurbetci13

27 Eylül 2010 tarihinde eklendi
filmi ben beğendim.klasik av 1,2 işte..bu diğerlerinden brz daha güseldi hatta.filmin devamı gelmeli diyenlerindenim bende.yoksa gerçekten sonu saçma olur..ayrıca filmi anlamayanlar; filmin konusunu adam açıkladı zaten gemide..gayet güseldi film.başrol için daha iyi biri seçilseydi daha da iyi olurdu 7/10