Adrien Brody nasıl böyle bir filmde rol almış anlayamadım. Mantıksız, zevksiz ve gereksiz bir şekilde bir ton sahne. Konu bile yok... Seriye ihanet filmi olarak değerlendirilebilir.
87 yapımı olan av filmi tabiki çok mükemmeldi, bu film onun kadar olmasada alternatifi olabilir,bu yeniden çevrimi kendi çapında iyi olarak sınıflandırabiliriz puanım;7,5
Predators , Alien , PredatorsVs Alien bu filimlerin hhayranıyım ben TÜm serilerini izledim bunuda mutlaka izlicem ... Fragmanınıda güzeli ve büyük bir ihtimal güzel bir film olacağına benziyor..
Serinin bütün filmlerini çok beğeniyorum. iyi kötü olsun farketmez. ilk Predatoru Suadiye sinemasında izlediğim anı hiç unutmam. Afişine bakarak Arnoldun yine Vietnamda geçen 'Komando' tarzı film izleyeceğimizi sanıyorduk ama fena yanılmıştık. Alienlerle olan filmleri geçersek bu film tekrar orjinal haline dönüş gibi görünüyor. Dörtgözle bekliyorum. Yaşasın Yautja kardeşliği:)
filmi ben beğendim.klasik av 1,2 işte..bu diğerlerinden brz daha güseldi hatta.filmin devamı gelmeli diyenlerindenim bende.yoksa gerçekten sonu saçma olur..ayrıca filmi anlamayanlar; filmin konusunu adam açıkladı zaten gemide..gayet güseldi film.başrol için daha iyi biri seçilseydi daha da iyi olurdu 7/10